kinder0610 26.04.14, 11:21 Poproszę użytkowniczki spacerówki graco evo o opinie, Jak się prowadzi? Czy jest lekki? itp. czy to dobre wózki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gochalodz Re: GRACo evo spacerówka 26.04.14, 12:38 forum.gazeta.pl/forum/w,22462,135867366,147834819,Re_Nowy_wozek_GRACO_EVO_czyzby_ideal_.html www.misiowamama.pl/2013/04/graco-evo-opinia.html Jest cały wątek o tym wózku. Ja nie polecam. Moja kuzynka się na niego skusiła i przeklina go strasznie. Nie wiem na czym Tobie zależy,ale jeśli wózek ma być lekki to ten taki nie jest! Waga podana przez producenta to ściema. Kuzynka mieszka w domku i nie musi go dźwigać,ale nie ma chodnika i mieszka koło lasu to ten wózek nie zdaje tam zbytnio egzaminu. Jak się koło niego idzie słychać lekkie trzeszczenie. Graco ma też kiepską tapicerkę. Są zdecydowanie lepsze wózki, np www.smyk.com/baby-jogger-city-mini-wozek-spacerowy,p1075876145,swiat-niemowlaka-p www.smyk.com/tfk-buggstersair-wozek-spacerowy,p1075907922,swiat-niemowlaka-p dino.sklep.pl/nowy/britax-bagile-spacerowka-2012-p-13423.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANia Re: GRACo evo spacerówka IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.14, 10:02 pewnie juz Pani zakupiła wózek, ale może komuś się moja opinia :) ja polecam wózek w 100% nie zamieniłabym go na żaden inny. Używamy go ponad półtora roku i jest świetny. Może jedynie brakuje okienka w budzie i wentylacji a poza tym dla mnie nie ma żadnych minusów. Użytkuje go głównie w mieście ale jak trzeba to i na wypadach daje rade. Jak córka była mniejsza funkcja przekładania siedziska była bardzo przydatna-przekładałam siedzisko nawet z siedzącą w nim córką jak była potrzeba. Odpukać nic się nie dzieje. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
desperadoska Re: GRACo evo spacerówka 24.10.14, 17:24 Ja tam naszego Graco Evo wręcz uwiebiam, nie zgodze się z opiniami że wózek trzeszczy czy telepie dzieckiem- ja nie wiem, mnie się nim bardzo dobrze jeździ. A przekładane siedzisko- ma pani racje super sprawa, tak jak i pojemny kosz Odpowiedz Link Zgłoś