Dodaj do ulubionych

ABC Design Mint-ktoś zna?

30.05.17, 15:49
Właśnie zamówiłam tę spacerówkę - nie widziałam jej, czytałam tylko dane nt. tego wózka, jednak opinii brak. Wiem, to model 2017, ale może macie doświadczenia z innymi spacerówkami ABC Design? Warto?
Obserwuj wątek
    • Gość: MamaKaroli Re: ABC Design Mint-ktoś zna? IP: *.internetia.net.pl 31.05.17, 07:40
      Jeśli juz zamówiłaś to trochę musztarda po obiedzie na pytania czy warto ;)
      • samawsnach Re: ABC Design Mint-ktoś zna? 31.05.17, 11:44
        No nie do końca, zawsze można odesłać, a nie miałam możliwości o zapytanie tutaj wcześniej, bo zamawiałam "z biegu" i potem już nie miałabym takiej ceny:) Niemniej mam nadzieję, że nie będę odsyłać.
        • Gość: MamaKaroli Re: ABC Design Mint-ktoś zna? IP: *.internetia.net.pl 31.05.17, 20:32
          Oparcie mega niskie 40 cm albo coś nieco więcej. Nie pamiętam ale głowa rocznemu dziecku wystaje.
    • Gość: monika89 Re: ABC Design Mint-ktoś zna? IP: *.debnet.pl 25.09.17, 13:14
      witam. chciałam się dowiedzieć jak sprawuje się wózek, też zastanawiam sie nad zakupem
    • Gość: natkanatka Re: ABC Design Mint-ktoś zna? IP: *.ostnet.pl 20.10.17, 23:45
      Ja go używam już pół roku i polecam. www.biegunwschodni.pl/2017/09/abc-design-mint-test-spacerowki-dla-wymagajacych.html
      • Gość: MamaKaroli Re: ABC Design Mint-ktoś zna? IP: *.internetia.net.pl 21.10.17, 16:25
        Na tym blogu to jest reklama a nie opinia :( autorka pomija wiele ważnych aspektów, mankamenty spycha na margines a konkretów w tym realnej wagi, wymiarów, dokładnych zdjęć np. siedziska w środku, brak.
        • Gość: natkanatka Re: ABC Design Mint-ktoś zna? IP: *.ostnet.pl 22.10.17, 01:03
          Ale to ja jestem autorką bloga i nie utożsamiam się z tymi insynuacjami. Jakie mankamenty rzekomo spycham na margines? Wg. mnie mankament jest jeden i o nim uczciwie napisałam. Wymiary i wagę podaje producent na stronie, więc bie widzė sensu kopiowania tych danych - podałam link, gdzie każdy kto chce może sobie te dane odnaleźć. Chcesz dokładne zdjęcia siedziska w środku? Zrobię i podeślę Ci je, podaj adres. Zamiast bombardować poproś o rozwinięcie, zadaj pytania, podziel się wątpliwociami - wszyscy na tym skorzystają :)
          • Gość: MamaKaroli Re: ABC Design Mint-ktoś zna? IP: *.internetia.net.pl 22.10.17, 09:42
            Ale sie Pani oburzyła :)
            Ja nie bombarduję. O awaryjności hamulca ledwo wspomniano, Co do wymiarów i wagi jaką podają producenci to dobrze wiemy ze nie zawsze się to pokrywa z rzeczywistością (a wazy trochę więcej niz wspomniane przez Pania 8kg). Takie "drobiazgi" jak pasy, mechanizm rozkładania siedziska, budka (rozpinana, odsuwane okienko z siatką - fajna sprawa) itp są ważne a na blogu same focie z daleka, nieregulowana raczka to też wada o której ledwo wspomniano a jest to rzecz istotna. Porównując do innych wózków wypadałoby napisać do czego konkretnie bo kupujący czesto mają dylemat co wybrać a tak to takie pisanie o niczym. Nie twierdzę ze wózek jest zły ale to nie jest rzetelna i kompletna opinia-opis i nie ma sie o co oburzać.
    • iwonapil13 Re: ABC Design Mint-ktoś zna? 31.10.17, 11:30
      Czy posiada Pani ten wózek??
      Jaka jest Pani opinia ??
      • samawsnach Re: ABC Design Mint-ktoś zna? 22.03.18, 21:10
        Nie zaglądałam tu wcześniej, więc dopiero teraz - nie polecam. Piękny design na niedługo wystarczył, bo po kilku miesiącach używania głęboki, piękny kolor przypominał spłowiałą ścierkę (chciałabym wierzyć, że to tylko mój taki felerny). Wózek daje radę na gładkich powierzchniach (chodniki, sklepy), a całkowicie wymięka na jakichkolwiek przeszkodach - wiele razy leciałam do przodu, gdy wózek gwałtownie zatrzymał się, gdy nieostrożnie wjechałam na jakąś niewielką przeszkodę. Do tego jest twardy i wydaje się bardzo delikatny.Hamulec też mi się zacinał. Na plus wózka - spora zwrotność, w czasie zakupów bardzo się sprawdza, nawet w niewielkich sklepach, no ale nie o to mi chodziło. Ja w każdym razie szybko się z tym wózkiem rozstałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka