ulenka1971 13.11.05, 19:36 To nowy wózek trójkołowy. Czy ktoś go wypróbował? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mfka Re: Chicco Trio S3 Top 14.11.05, 10:26 No właśnie, też się przymierzam do kupna tego wózka. Jest to model 2006 i jak byłam w sklepie to pan powiedział, że mają go dopiero od tygodnia i narazie nic nie wiadomo na jego temat z opini użytkowników. Mam nadzieję, że do czasu kiedy się zdecyduję na kupno wózka (termin 25 kwiecień) to będzie już coś wiadomo na jego temat. Ale jest fajniutki, przynajmniej na pierwszy rzut oka! Odpowiedz Link Zgłoś
ulenka1971 Re: Chicco Trio S3 Top 14.11.05, 18:55 Próbowaliśmy w sklepie długo.Lekki,bardzo stabilny,duża gondola,łatwo się składa i zajmuje mniej miejsca w bagażniku niż inne wózki.Spacerówka nawet na czteroletnie dziecko-wręcz rewelacyjna , a to najważniejsze,bo musi długo służyć.Całościowo nie wychodzi aż tak drogo,biorąc pod uwagę ceny różnych badziewi na rynku.Ten wózek to mercedes.Chyba go nabędziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: Chicco Trio S3 Top 14.11.05, 22:31 Obejrzałam sobie ten wózeczek w necie i zastanawiam się czy spacerowka ma regulowany podnózek? Bo wydaje mi się, że nie ale mogę się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
mfka Re: Chicco Trio S3 Top 16.11.05, 15:23 Znalazłam rewalacyjny opis wózka: trios3.chicco.com/start.html Odpowiedz Link Zgłoś
madzia75 Re: Chicco Trio S3 Top 16.11.05, 18:31 Wiecie co, tez mi sie ten wozek podoba, ale niedawno bylam w sklepie, ktory slynie z b.fachowych sprzedawcow. Juz bylam w zasadzie zdecydowana na Quinny buzz, ale pan w tym sklepie pokazal mi wszystkie wozki (tzn.te ktore chcialam) noi zrezygnowalam.Co do nowego Trio S3 powiedzial, ze wlasnie glownym problemem jest to ze dopiero wyszedl i na 100% beda go ulepszac, bo zawsze tak robia. Poza tym mowil, ze juz ma kilka niedociagniec.Ja chyba nie chce go testowac na swoim maluchu, chociaz jest fajny. A i ten facet mowil jeszcze ze 40%klientow wybiera Chicco (ten najnowszy czterokolowy ze wszystkim), 40% PegPerego (Pliko p3, albo Pramette), a pozostale 20% inne marki. Odpowiedz Link Zgłoś
stephany Re: Chicco Trio S3 Top 18.02.06, 11:43 W polsce jest tylko Chicco Trio s3 nie ma wersji Top, która posiada kilka innych bajerków a przede wszystkim baze do fotelika samochodowego. Dowiedziałam sie też, że podnóżek nie jest regulowany. Oglądałam na włoskim e-bayu wózki i tam cały zestaw Chicco Trio S3 Top kosztuje 475 euro czyli jakieś 1000 pln taniej niż u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
martulka79 Re: Chicco Trio S3 Top 20.02.06, 14:20 Czesc Stephany! Tez chcemy kupic go na wloskich stronach bo jest taniej. Podobno wysylka kosztuje okolo 50 euro.Wiesz cos na ten tamat? Zastanawiamy sie tez jak to bedzie z ewentualna reklamacja? Czy bedzie to mozna zrobic w Polsce? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
stephany Re: Chicco Trio S3 Top 22.02.06, 17:32 Oglądałam dziś chicco Trio S3 i mam dylemat bo mąż bardziej jest za mutsy. Ale podoba mi sie to że gondola ma regulację i dzidzia nie musi leżeć cały czas na płasko może sobie siedzieć jedyny mankament to biała wysciółka gondoli. a tak to nie ma się do czego przyczepić. Martulka79 ja napewno zamówię przez internet bo max wychodzi za 2100 razem z przesyłką. A u nas w sklepach jest jedna cena 2899 i tylko 10% upustu. Niestety nie wiem jak jest z gwarancją. Odpowiedz Link Zgłoś
mfka Re: Chicco Trio S3 Top 22.02.06, 18:14 Zwróć jeszcze uwagę na brak regulowanego podnóżka w spacerówce, dla mnie to zdyskwalifikowało ten wózek. Ale niekórym to nie przeszkadza. Ja sobie nie wyobrażam,że maluch będzie spał z dyndającymi nóżkami. Odpowiedz Link Zgłoś
magdam161 Re: Chicco Trio S3 Top 23.02.06, 20:06 Cześć Też zastanawiamy się nad Trio S3 oraz Impalstem Driver 3XL. Mieliśmy okazję rozmawiać w sklepie z bezpośrednim przedstawicielem firmy Chicco (akurat był w hurtowni) i przyznał sam że faktycznie na Polskę firma sprowadza wózki niekompletne w pełni. Przynajmniej jest tak już przez rok. Podobno ma to się teraz zmieniać i mają przychodzić komplety w pełni wyposażone. Faktycznie brak w kompetrach tych wózków u nas w kraju podstawy samochodowej do fotelia ale i też wewnętrznego ochraniacza na główkę w tymże foteliku. To w samym foteliku a co z wózkiem...? Daje to duzo do myślenia do jakeij kategorii nas Polaków zaliczają firmy zachodnie. Bo ja odczuwam że zbywa się na na naszych rynkach wszystkie "śmieci" a te lepsze rzeczy pozostawia poza naszym rynkiem i co widać taniej to kosztuje. Jak nas zapewniał przedstawiciel to na wiosnę powinny już być w Polsce pełne komplety zestawów. Spróbujemy się dowiedzieć co do gwarancji i serwisów dla wózków zakupionych za granicą, bo chyba też tak zrobimy. Napiszemy wtedy co udało nam się dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś