wmika 07.12.05, 15:05 Witam, czy mozecie mi powiedziec, gdzie w Krakowie mozna kupic/zobaczyc wózki firm Emalljunga, PegPerego?? Byłam w Etliczki na Wyki, ale tam takich nie ma. Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzia_ch Re: Wózki - Kraków 07.12.05, 15:27 W Popolino na ul.Lubicz mozesz tez sprawdzic na os.Zgody w "Swiecie Dziecka" ale jezeli juz to tylko maja Peg Perego W krakowie to ogolnie jest problem z wozkami z tzw. wyzszej polki... my emmaljunge ogladalismy az w Plejadzie bodajze w Zawierciu :)! Odpowiedz Link Zgłoś
mfka Re: Wózki - Kraków 07.12.05, 15:58 Emalljunga mają na Lubicz w "poppolino" czy jakoś tam. Wiem, bo je tam oglądałam. Odpowiedz Link Zgłoś
wmika Re: Wózki - Kraków 08.12.05, 08:35 Dzięki wielkie za namiary, no wlasnie zauwazyłam ze jakos Kraków ubogi w porządne sklepy z wozkami, a szkoda. Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: Wózki - Kraków 08.12.05, 12:52 Powinnas odnalesc je na Lubicz lub Starowislnej; niemniejjednak obsluga w obu miejscach fatalna - uprzedzam, zebys sie nie zrazila... Podobny watek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=32670567&v=2&s=0Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś