Dodaj do ulubionych

Arti Travel Lux - Wychamet Breaker- ktory lepszy??

31.01.06, 07:07
Wklejam dwa linki odnosnie wozkow, jestem ciekawa ktory byscie
wybraly:
www.allegro.pl/show_item.php?item=82228261
www.allegro.pl/show_item.php?item=83125390
zastanawiam sie nad wyboremw wozka ze wzgledu na koleczka, bo
slyszalam rozne opinie ze sa mniejsze lepsze a innym razem
ze wieksze, ze wzgledu na jego wage. Powiedzcie na co jeszcze
zwrocic uwage przy wyborze wozka. Szczegolnie interesuje mnie
travel, chociaz nie wiem czy uslysze tu jakas dobra opinie na
jego temat, prosze pomozcie...
Obserwuj wątek
    • mamusiaszymusia Re: Arti Travel Lux - Wychamet Breaker- ktory lep 31.01.06, 09:13
      Ja Ci z pewnoscia za duzo nie pomoge bo sama czekalam na opinie na temat arti
      travel (wersia spacerowa) i sie nie doczekalam, jedynie co moglam to poczytac o
      nieopisanej wyzszosci peg perego p3 i innych nad arti travel lux ( z uwagi na
      duze podobienstwo - niestety nie cenowe). Nie wiem kiedy ma sie urodzic Twoja
      pociecha i gdzie mieszkasz, ale posiadanie wozka nan pompowanych kolach to
      wygoda dla dziecka i rodzicow z duzym autem, mieszkajacych na parterze albo w
      domku. Te wozki sa duze i ciezkie, owszem cieple - dlatego polecam dla dziecka
      jesienno-zimowego. Ja z uwagi na niespelnienie wszystkich powyzszych
      ulatwiajacych wymogow zrezygnowalam z wozka na pompowanych kolach, bo i synus
      ma juz przeszlo 10m i moze przesiasc sie do spacerowki klasycznej. No i jak juz
      wspomnialam nie doczekawszy sie opini na zadany temat (arti travel) a
      przystepna cene zakupilam go. Teraz troche nim pojezdzimy i sama bede mogla sie
      wypowiedziec na jego temat.
      Pozdrawiam i zycze trafnego wyboru.
      • keri5 Re: Arti Travel Lux - Wychamet Breaker- ktory lep 31.01.06, 10:27
        Dziekuje Ci za opinie, ja mieszkam na 10 pietrze czyli jest winda
        tylko na parter trzeba wynosic wozek ale to nie problem, auto
        mamy nie za duzo ani nie male, bagaznik jest dosc maly, mieszkam
        w miescie. Ja czytalam tylko opinie o tym wozku ze ponoc konstrukcja
        skrzypi ale to tylko od jednej osoby wiec nie moge nadac wiarygodnosci
        tej wypowiedzi. Synus urodzi sie na wiosne czyli tez tak duzy wozek
        nie bedzie potrzebny. nie osobiscie przerazaja takie wielkie kola
        i tez wolaabym zeby mial mniejsze.
        Mam nadzieje ze twoj zakup bedzie udany.

Jesli ktos jeszcze ma jakies komentarze odnosnie tych wozeczkow
        to bardzo prosze napiszcie!!!!

pozdrawiam
        • mamusiaszymusia Re: Arti Travel Lux - Wychamet Breaker- ktory lep 31.01.06, 10:49
          Napisalam do Ciebie na priva!
          • a_pynia Re: do mamusiszymusia 02.02.06, 08:08
            Witam!
            Czy możesz opisać swoje wrażenia odnośnie wózeczka Arti Travel? Zastanawiam się
            nad jego kupnem. Przede wszystkim jak się składa - czy lekko i bez problemów
            (czeka mnie codzienne składanie wózka).
            • mamusiaszymusia do a_pynia! 02.02.06, 08:42
              No poki co za duzych wrazen nie mam po zakupie wozka. Bylismy dwa razy na
              spacerze, nie bylo problemu ze zniesieniem i wniesieniem wozka z dzieckiem na
              IIIp (a silaczem a nie jestem).Prowadzi sie dobrze, zakladajac, ze wybierze sie
              miejsca odsniezone bo w brei i po zbitym lodzi wstrzasysa odczuwalne znacznie
              no ale powiedzmy, ze na takich malych kolkach to normalne. Sklada sie bardzo
              fajnie, lekko i wlasciwie jedna reka. Rozklada sie tez idealnie. Jest bardzo
              poreczny, z raczka do transportowania. Mozna go postawic w pozycji pionowej po
              zlozeniu i nie przewraca sie.Cena jest ok i wiecej pewnie bede mogla powiedziec
              po kilku tygodniach eksploatowania. A wygladem faktycznie z zludzenia
              przypomina peg perego p3.
              pozdrawiam
        • walek_z_lasu Re: Arti Travel Lux - Wychamet Breaker- ktory lep 31.01.06, 11:18
          Na temat Breakera było już trochę tu wcześniej słychać... Powtórzę tylko, że
          mamy go, kupiliśmy - jak się później okazało - ze skrzywioną osią, a więc nieco
          skręca w trakcie jazdy. Musimy więc skorzystać z serwisu gwarancyjnego w
          związku z tym.
          Za tę cenę nie można wymagać wiele; jest trochę przyciężkawy, ale chyba nieźle
          tłumi wstrząsy na tych pompowanych kołach. Przetestować Emmaljungi z wiadomych
          powodów nie mieliśmy okazji, hehe. Pozdr. Walek.
      • marta308 Re: Arti Travel Lux - Wychamet Breaker- ktory lep 19.03.06, 09:42
        Pliko P3.Jest sliczny.Fakt,ze drogi,ale oplaca sie.Mowia,ze za Arti placisz 1/3
        ceny i masz 1/3 jakosci.W koncu w spacerowce dzieci pojezdza dluzej.Pozdrawiam.
    • iziak80 Re: Arti Travel Lux - Wychamet Breaker- ktory lep 02.02.06, 18:17
      Mam wychameta, jako wozek gleboki sprawdzal sie rewelacyjnie, jako spacerowka
      troche mniej, ale przez snieg idzie :) Generalnie jestem zadowolona
      • marzena_so Re: Arti Travel Lux - Wychamet Breaker- ktory lep 07.03.06, 22:39
        A MOŻE ARTI-ATLANTIC LUX??? Koła mozna sobie wybrac jakie kto chce? Czekam na
        wiadomość od producenta odnośnie wagi.
        www.arti.pl
        • marta-m2 Re: Arti Travel Lux - Wychamet Breaker- ktory lep 10.03.06, 15:12
          Ja kupiłam ten wózek - 2 tygodnie temu. Waży 10 kg, jest identyczny jak
          Peg-Perego Atlantic. Jest to udoskonalona wersja Arti Travel.
          Jak na razie jestem bardzo zadowolona. Mój ma 6 kółek. Są większe od tych w
          travel Lux, lepiej się wózek prowadzi.
          • kch75 do marta-m2 Arti Travel Lux 13.03.06, 00:59
            ktory kolor wybralas?
            i czy moge wyslac maila , mam kilka/duzo pytan odnosnie tego wozka
    • marta308 Re: Arti Travel Lux - Wychamet Breaker- ktory lep 10.03.06, 21:27
      Tez zastanawiam sie nad Arti Travel,ale na niemowlaku dostalam odpowiedz,ze nie
      warto kupowac,poniewaz szybko sie rysuja,material szybko sie niszczy i kolka
      pekaja.Teraz sama nie wiem co robic.Dziewczyny,prosze,doradzcie.
      • kch75 Re: Arti Travel Lux - Wychamet Breaker- ktory lep 10.03.06, 22:04
        ja juz sie prawie nastawilam na ten wozek dla mojej malej , w maju skonczy pol
        roku i chcialam ja przesadzic do takiego wozka a tu prosze taka opinia :(((

a czy ten wozek ma przekladana raczke czy cale siedzisko sie odwraca ???
    • marta308 Re: Arti Travel Lux - Wychamet Breaker- ktory lep 11.03.06, 10:47
      Ja tez nastawilam sie na ten wozek,bo jest podobnu do peg perego i duzo
      tanszy.Ale po tej opinii chyba nie zdecyduje sie.Raczka nie jest przekladana,bo
      to typ parasolki,tylko cale siedzisko trzeba przelozyc.Sama jestem w kropce co
      zrobic.
      • marta-m2 Re: Arti Travel Lux - Wychamet Breaker- ktory lep 15.03.06, 15:18
        Ja wybrałam kolor - czerwono - szary. Rączka nie jest przekładana, tylko całe
        siedzisko - tzn. głeboki - widzisz dziecko, spacerówka - nie widzisz. Nie wiem,
        czy to dobry wybór, za krótko go mam.
      • kch75 i jak zdecydowalas sie na inny wozek ?? 17.03.06, 19:21
        jesli tak to na jaki ?
        ja nadal choruje na arti
    • marta308 Re: Arti Travel Lux - Wychamet Breaker- ktory lep 17.03.06, 21:52
      Zdecydowalismy sie z mezem na peg perego.Jest swietny,leciutko sie prowadzi,po
      prostu bomba.Maly siedzi jak stary.Znajoma ze sklepu odradzila mi
      arti,powiedziala ze jest duzo reklamacji.Zaplacilismy za pp 1040,ale juz
      widze,ze oplacalo sie.Pozdrawiam.
      • kch75 Re: Arti Travel Lux - Wychamet Breaker- ktory lep 18.03.06, 21:05
        no to gratuluje PP , a ktory model ?
        mi tez sie podoba bo arti to w sumie podrobka PP , no ale kasa :(
        pozdrawiam :)
    • marta308 Re: Arti Travel Lux - Wychamet Breaker- ktory lep 19.03.06, 10:01
      Napisalam odp,ale nie wiem,czemu jest wyzej.
      • dyzurna Re: Arti Travel Lux - Wychamet Breaker- ktory lep 23.03.06, 18:58
        marta308 prosze napisz na ktory model sie zdecydowalas?
    • marta308 Re: Arti Travel Lux - Wychamet Breaker- ktory lep 23.03.06, 22:23
      Pliko p3.Jest super.
      • kch75 Re: Arti Travel Lux 24.03.06, 19:40
        znajoma kupila wlasnie Arti traxel lux nowa wersje z wiekszymi kolkami i testuje

ja mam jeszcze "chwile" na kupno wozka wiec poczekam i zobacze jak jej sie
        sprawuje
    • marta308 Re: Arti Travel Lux - Wychamet Breaker- ktory lep 24.03.06, 20:29
      Pewnie,ze tak.Jak jeszcze nie musisz kupowac wozka,to poczekaj.Tez bym tak
      zrobila,jak bym miala okazje.Az sama jestem ciekawa jak bedzie sprawowal sie
      Arti.?!
      • kch75 Arti 24.03.06, 23:39
        www.arti.pl/dzieciece/katalog.php?b=50&p=2
        a zobacz ten , tez jest fajny ale sklada sie tak jak moj obecny i jest ciezkawy
        no i ten czarny kolor w wozku do mnie nie przemawia
    • marta308 Re: Arti Travel Lux - Wychamet Breaker- ktory lep 25.03.06, 07:36
      Widzialam juz go.To chyba nowy model.Nie podoba mi sie,ja wole typu parasolka.A
      jesli chodzi o kolor,to teraz jest ful czarnych.Z peg perego tak samo.Tez
      mialam dylemat jaki wybrac,wybralam kolor toffee.Tez jest w nim troch czarnego
      koloru.No trudno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka