martiii13 13.02.06, 15:50 ktos juz ma ten wozek?to nowosc. Nadaje sie dla niemowlat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kathy.25 Re: chicco cortina ct2 14.02.06, 19:11 Wlasnie ten wozek mam zamiar kupic :-) Razem z fotelikiem, tzw. travel system. Jedyny jego minusik to troszke maly koszyk pod wozkiem, ale plusy tego wozka przewazaja! Tak, nadaje sie dla niemowlat. Tutaj podaje Ci link do stronki z tymi wozkami. Nie wiem tylko skad jestes, bo to jest strona w USA: www.healthchecksystems.com/chicco_cortina_travel_system.htmPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiek1978 Re: chicco cortina ct2 02.03.06, 11:37 Również jestem zainteresowana opiniami o tym wózku. Wpadł nam przez przypadek w ręce i szczerze mówiąc zrobił bardzo dobre wrażenie. Mnie interesuje wyłącznie jako spacerówka dla synka, który teraz ma 8,5 m-ca (będzie używany trochę póżniej na wiosnę). Chętnie bym poznała opinię użytkowników, jeśli to możliwe (faktycznie to podobno nowość). Będę wdzięczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dowa Re: chicco cortina ct2 03.03.06, 11:45 Witam Was. Wczoraj oglądalismy ten wózek z zamiarem kupna dla naszej córy która w kwietniu ma się urodzić. jestem z Łodzi i w Galerii Łódzkiej jest firmowy sklep Chicco. Niestety poinformowano nas tam że nie posiadają w sprzedaży nosidła dla noworodków i fotelika samochodowego do tego wózka. Czyli jest to typowa spacerowka tyle ze siedzenie mozna rozlozyc na plasko. Waga ok 8 kg. Wybralismy Graco quattro deluxa i wg nas jest lepiej wykonany. Kolka sa wieksze i waga niestety tez. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: chicco cortina ct2 05.03.06, 10:23 Mi się ten wózek podoba ale nie kupiłam go dla 10 miesięcznej córki bo jest bardzo wąski na wysokości ramion dziecka i podobno ma za krótkie pasy ale tego nie sprawdzałam. Kupiłam używane Peg Perego Atlantico o jest dużo lepsze,bardziej miękkie i szerokie. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek1978 Re: chicco cortina ct2 05.03.06, 10:39 koma.edziecko napisała: > Kupiłam używane Peg Perego Atlantico o jest dużo lepsze,bardziej miękkie i > szerokie. > Też mi przyszedł do głowy taki pomysł, aby kupić używany Atlantico. Dlatego mam pytanie gdzie i za ile udało ci się go nabyć? Odpowiedz Link Zgłoś