asia.76 20.03.06, 08:23 sopodobał mi sie ten wózek , chciałabym kupic go w maju i wozic 4 miesicznego malucha.Moze ktos z Was go juz kupił ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aalfaa Re: Baby Dreams LUCKY - co sądzicie? 20.03.06, 09:03 A gdzie go mozna pooglądać?? Odpowiedz Link Zgłoś
asia.76 Re: Baby Dreams LUCKY - co sądzicie? 20.03.06, 12:25 www.allegro.pl/item93040752_nowosc_baby_dreams_lucky_wysylka_gratis_.html Odpowiedz Link Zgłoś
marzena_so Re: Baby Dreams LUCKY - co sądzicie? 20.03.06, 12:56 Właśnie wysłałam zapytanie do producenta. Ponieważ nie ma tego wózka na oficjalnej stronie baby dreams.Zobacze co odpowie, czy te dane odnośnie wagi i rączki są prawdziwe.Ile u nich w oficjalnej ofercie kosztuje ten wózek- o ile taki faktycznie jest.Jak się coś dowiem na pewno dam znać. -Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jowitak1 Re: Baby Dreams LUCKY - co sądzicie? 20.03.06, 13:17 www.allegro.pl/item92925456_nowosc_absolutny_hit_babydreams_lucky_abbakids_.html Odpowiedz Link Zgłoś
maja2101 Re: Baby Dreams LUCKY - co sądzicie? 20.03.06, 14:37 Czy te pojedyncze koła sa skrętne? Bo nie wyglądają. I jesli nie są to myslę, że będzie ci bardzo ciężko prowadzic ten wózek z przełożoną rączką czyli dziecko przudem do ciebie, bo wtedy to koła pojedyncze nieskrętne będą z przodu. Tyłz kolei będzie skrętny i nawet jak zablokujesz to będzie to odczuwalne. Ja bym radziła sprawdzić jak się prowadzi z obciążeniem z przełożoną rączką przed zakupem. Odpowiedz Link Zgłoś
marzena_so Baby Dreams LUCKY -co sądzicie?-inf. od producenta 21.03.06, 09:21 Dostałam odpowiedź z Baby Dreams.Oto ona: Witam! Wszystkie informacje jakie podaje firma Daista /na www.allegro.pl/ są prawdziwe. W sprzedaży pjawił się nowy model wózka Lucky. Wózek Lucky jest w cenie 410 zł. Zdjęcia tego nowego wózka pojawią się na Naszej nowej stronie internetowej już w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam serdecznie, Specjalista ds. sprzedaży i marketingu Oliwia Wrzalik BABY DREAMS ul. Warszawska 320 42-200 Częstochowa tel. (34) 360-46-64 tel./fax (34) 360-46-65 e-mail: biuro@babydreams.com.pl www.babydreams.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dasia_p Re: Baby Dreams LUCKY -co sądzicie?-inf. od produ 21.03.06, 09:55 Ja tez szukam lekkiego i niedrogoego wózka dla czerwcowego Maluszka. Mam pytanie czy ten wózek jest dostosowany dla noworotków tzn, czy ma wkład lub czy można dokupić nosidło? Odpowiedz Link Zgłoś
saraag Dasiu 21.03.06, 11:36 Dasiu myślę ze do tego wózka będzie pasował fotelik z adapterami mambo - tez baby dreams, ale mozna o to zapytac kierując email na adres serwis@babydreams.com.pl Ja chciałam kupić sprint ale jest za szeroku do mojego bagaznika, a ten lucky by nam rozmiarowo pasował i byc moze sie na niego zdycuję po obejrzeniu w realu. Pojade na Przybyszewskiego - mają tam wszytskie produkty tej firmy i w korzystnych cenach. Pozdrawiam Kupuję go dla dziecka od urodzenia bo rozkłada sie na płasko i ma wkładke stabilizującą. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.76 chyba sie skusze 21.03.06, 12:56 ja nie dostałam jeszcze odpowiedzi od nich ale dzieki za informację.I chyba jednak sie na niego skusze nie jest zbyt ciezki a oto mi chodzi bo ja wózek musze znosic z 4 pietra. poza tym chce wozic w nim 4 miesicznego malucha i podoba mi sie to ze rozkłada sie na płasko co przy takim małym dziecku jest potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
dasia_p Re: Saraag 22.03.06, 15:47 Dzięki, zależy mi na tym aby był dostosowany do noworodka. Też wybieram się na Przybyszewskiego i do Slonia chcę porównać ceny. Boję sie tylko o kółka tego wózeczka, zebym mogła jeżdzić nim takze zimą. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek1978 Re: Baby Dreams LUCKY - co sądzicie? 24.03.06, 09:08 maja2101 napisała: > Czy te pojedyncze koła sa skrętne? Bo nie wyglądają. I jesli nie są to myslę, > że będzie ci bardzo ciężko prowadzic ten wózek z przełożoną rączką czyli > dziecko przudem do ciebie, bo wtedy to koła pojedyncze nieskrętne będą z > przodu. Tyłz kolei będzie skrętny i nawet jak zablokujesz to będzie to > odczuwalne. Ja bym radziła sprawdzić jak się prowadzi z obciążeniem z > przełożoną rączką przed zakupem. Podpisuję się pod tą wypowiedzią. Ja chciałam również spacerówkę z przekładaną rączką i zastanawiałam się nad Baby Dreams Smart. Pojechałam wypróbować go w sklepie i powiem tylko tyle: przy przełożeniu rączki sterowanie wózkiem to porażka. Na dodatek bardzo ciężko było podnieść kółka aby wjechać na jakąś przeszkodę. Zupełnie nie przystosowany wózek do takiego rozwiązania. Na twoim miejscu upewniłabym się jak to jest w tym modelu, jeżeli przekładana rączka jest dla ciebie ważna. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamadamianka Re: Baby Dreams LUCKY - co sądzicie? 24.03.06, 09:57 też miałam smarta baby dreams. Ogólnie byłam zadowolona. Mankamentem było rzeczywiscie prowadzenie wózka przy przełozeniu rączki. Dało sie nad tym zapanować- kwestia przyzwyczajenia - ale nie cierpiałam tego. A podjazd na krawężnik - o zgrozo - pomagałam sobie nogą. W efekcie zazwyczaj jeździłam przodem jak w zwykłej spacerówce a przekładanie raczki było wykorzystywane w nielicznych przypadkach. (dlaczego? bo było męczące) Dlatego najlepiej sprawdzic ten nowy model...może jest lepiej wyważony...? Odpowiedz Link Zgłoś
texas10 Re: Baby Dreams LUCKY - co sądzicie? 29.03.06, 17:29 A czy nadaje się dla starszych i cięższych dzieci 1-3lat? Odpowiedz Link Zgłoś
asia.76 Re: Baby Dreams LUCKY - co sądzicie? 29.03.06, 20:09 Nie zalezy mi na przekładanej rączce , spodobał mi sie jako wózek, najbardziej zalezało mi na tym aby rozkładał sie na płasko i miał regulowany podnóżek bo chcem wozic w nim 3-4 miesiecznego malucha a to wszystko ma .Mam nadzieje ze sie sprawdzi bo go kupiłam czekam tylko na dostawe do domu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ajtb Re: Baby Dreams LUCKY - co sądzicie? 29.03.06, 21:26 wiecie co ja też byłam ciekawa jak on wygląda ale powiem szczerze ze jakoś średnio mi się podobał...kolorystyka średnia a poza tym jest twardy jakiś bardzo w środku...mój wózek chicco 4 wd tech ma miękką wyściółkę heheh śmiesznie to brzmi ale nie wiem jak to określić natomiast w lucky jest strasznie twardo,zdecydowanie bardziej jednak podoba mi się "na żywo" smart Odpowiedz Link Zgłoś