05.04.06, 15:56
oczywiście chodzi o wózek typu parasolka lub jakiś inny szybko składalny. Chciałabym kupić Małej wózeczek, który by z nami
podróżował w samochodzie, bo spacerowej Emmaljungi zazwyczaj nie udaje się zmieścić do małego bagażnika. Myślę o zakupie lekkiego
wózka do ok. 6-7 kg, z regulowanym oparciem i sporym koszem na zakupy w rozsądnej cenie. Nie wiem czy coś takiego istnieje. Czy
możecie mi coś polecić?
Obserwuj wątek
    • madzia061 Re: Parasolka 08.04.06, 19:12
      Ja właśnie do dakich celów miałam Chicco Trekking.Właśnie go sprzedaję, zajrzyj
      na allegro

www.allegro.pl/item96325916_wozek_spacerowy_chicco_trekking_wroclaw.html
    • zosia_mala Re: Parasolka 08.04.06, 22:26
      Ja po solidnym zbadaniu rynku i zachętach użytkowniczek tego modelu kupiłam
      Maclarena Techna XT (w Calineczce 776 PLN przy płatności gotówką). REWELACJA,
      nie wyobrażam sobie lepszego wózka. Lekki a zarazem stabilny, super zwrotny,
      składa się (do bardzo małych rozmiarów) tak jak reklamują na ich stronie - w 5
      sekund z płaczącym dzieckiem na ręku, a rozkłada jeszcze szybciej. Siedzenie da
      się ustawić na płasko (córeczka ma niecałe 10 miesięcy więc to ważne), ma dużą
      budkę opuszczana do samego dołu dla osłony przed wiatrem (rozpina się na suwak
      błyskawiczny dla powiększenia powierzchni). Podobno jest niezniszczalny, ale o
      tym będę mogła zaraportowac dopiero za jakieś 2 lata...
    • anna-pia Re: Parasolka 09.04.06, 00:39
      emmaljunga mieści mi się w bagażniku, ale waży tyle, co czołg, więc nabyłam
      sobie Maxi Cosi Birdi - używane, bo i tak głównie w samochodzie jeździ
      opis masz tu
      calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_31_212&products_id=4094
      jest też link do producenta
    • w1paula Re: Parasolka 09.04.06, 11:54
      My też mamy Emmaljungę. Co prawda mieści się nam spokojnie w bagażniku ale poza
      nią to już prawie nić się nie upchnie, no chyba że jakieś małe pakunki. Dlatego
      kupiliśmy Maclarena Techno Classik. Będzie jeździł tylko w bagażniku. Wózeczek
      jest super. Hubert ma 7 m-cy i też mu się bardzo podoba. Fajnie się go
      prowadzi. Po kilku przejażdżkach po domu żałuję, że Emmaljunga nie ma skrętnych
      kół bo ułatwiają życie.
    • meggis Re: Parasolka 11.04.06, 14:41
      Tak , mi tez kolezanka polecala wlasnie tego Techno XT Maclarena. Tutaj go
      kupiła, zachwalala sklep www.babystyle.pl/sklep/poza_domem_wozki/2.htm
      • zosia_mala Maclaren Techno XT 12.04.06, 09:34
        Najtaniej w Warszawie Maclarena widziałam tam:

WÓZKI ul. Al Solidarności 78 tel. 022 8319844

Podobno mają też sklep internetowy i jest jeszcze taniej (720 PLN). Można u
        nich poza tym dokupić pałąk i śpiworek (nie oryginalne ale doskonale pasują).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka