Dodaj do ulubionych

Baby Dreams, ABC Design - co sądzicie?

19.05.06, 23:51
Co sądzicie o wózku Baby Dreams Smart i ABC Design Tech Rider S? Najbardziej
interesuje mnie jak się ma sprawa z przekładaną rączką - czy da się jechać
tymi pojazdami jak dzidzia jest przodem do mamy??? No i czy wózeczki te nadają
się na jazdę po niezbyt równym terenie? Dziękuję za wszelkie sugestie. Pozdrawiam
linki dla zainteresowanych
www.mini-maxi.pl/index2.htm
www.babydesign.pl/
Obserwuj wątek
    • hanzik77 Re: Baby Dreams, ABC Design - co sądzicie? 25.05.06, 15:03
      Nie znajdzie się ani jeden posiadacz któregoś z tych pojazdów?? Może jednak ktoś
      coś wie na ich temat? Bardziej zależy mi na opiniach o ABC Design Pozdrawiam
      • hanzik77 Kupiłam 08.06.06, 23:39
        No i kupiłam....W końcu zapadła decyzja ABC Design Tech Rider i póki co nie
        żałuję :-D Jesteśmy z Mikołajem dopiero po dwóch spacerkach - dostałam wózek
        dzisiaj - ale testowłam jazdę z rączka po jednej i drugiej stronie wózka i jest
        OK. Na chodniki podjazd spoko, jest zwrotny nie za ciężki. Tylko nie polecam go
        dla mamuś większych dzidziusiów bo nie jest za szeroki choć Mikołaj ma swobodę
        ale jest raczej drobny, nie chudy. Opony są szerokie dość miękkie piankowe nie
        stukają na kostce brukowej. Podwójne są szeroko rozstawione - nie muszę się
        martwić że jakiś kamień mi je zablokuje. Bardzo lekko się go prowadzi.
        Mikołajowi też przypadł do gustu :-D Nawet na spacerze usnął. Nie jest idealny
        ale jak na razie odkrywam jego zalety - wady pewnie też wyjdą ale muszę jeszcze
        trochę pojeździć. Na razie jest na plus. Pożyjemy - zobaczymy. Pozdrawiam wszystkich
        • dronka Re: Kupiłam 18.08.06, 17:30
          A jak się sprawuje na dzień dzisiejszy? Jaki kupiłas kolor i ile dałaś, bo mnie
          to też ciekawi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka