cmoncia 05.06.06, 14:54 Witam jestem zainteresowana kupnem wózka ESPRIT INFINITY STOLLER 4 i szukam opinii na jego temat? Jak się sprawuje, zalety, wady. Dzięki. W nazwie jest też Rock Star Baby Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexsc Re: Czy ktoś posiada wózek ESPRIT INFINITY STOLLE 06.06.06, 18:21 tak ja mam:-) bo o tym mowa:www.hauck-group.de/de/lizenzdet.asp? lizid=32&hid=2&uid=234&did=334&artnr=336113 mam nadzieje? mam dokładnie ten kolorek! Wózek jest r.e.w.e.l.a.c.y.j.n.y! Córeczka niecałe 4 miesiace i lubi w nim jezdzic! Wad nie ma według mnie (na razie:-)) żadnych. bdb się prowadzi, podjazd pod krawęznik- ŻADEN problem, sziedzisko przekładane w zależności od kierunku jazdy. Ja polecam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
majafi Re: Czy ktoś posiada wózek ESPRIT INFINITY STOLLE 18.06.06, 11:58 O rany jak super!!! Ja juz zamowiłam ten wozek i wlasnie przezywalam meki niepewnosci i watpliwosci czy dobrze zrobilam ;)Bo za 2 tyg go odbieram (gondole, spacerowke + fotelik, a ciagle slysze nowe info: a to, ze b. wazne sa regulowane plecki w gondoli (ten ma sztywna gondole), uchwyty na szelki w gondoli (ten nie ma), a juz w ogole oslablam, jak tu na forum przeczytalam, ze haucki sa b. awaryjne, a to przeciez hauck :( Ale jak przeczytalam, ze ktos jest zadowolony, to mi ulzylo. A czy moglabys napisac czy jestes dalej zadowolona ;)) ? Moj szkrabek przybywa we wrzesniu, jesien i zima czeka go w gondoli, poza tym bedzie noszony na czwarte p. bez windy :/, mam nadzieje, ze wybralam wlasciwie, bo mozliwosci wyboru bylo po prostu przerazajaco duzo... Dzieki w kazdym razie za dodanie otuchy :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
majafi Re: Czy ktoś posiada wózek ESPRIT INFINITY STOLLE 20.06.06, 09:28 Podbijam wątek :) Wciąż zbieram dane na temat tego wózka. Jeśli ktoś ma, napiszcie proszę jak się sprawuje. Czy ktoś ma ten model z gondolą infinity i fotelikiem esprita? Jak przednie kółeczka działają w zimie i na wybojach (czy nie są za delikatne?) Jak Wam wchodzi do bagażnika w aucie? I jak się nosi po schodach (jaki rodzaj uchwytu ma gondola)? Acha, na stronie producenta jest info, że korpus gondoli jest składany - czy ktoś wie jak to działa i czy ta funkcja się przydaje? Z góry dzięki, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
keramaga Re: Czy ktoś posiada wózek ESPRIT INFINITY STOLLE 23.06.06, 10:59 Mam pytanko, czy siedzisko spacerowe w tym wozku mozna montowac zarowno tylem jak i przodem do kierunku jazdy? Odpowiedz Link Zgłoś
majafi Re: Czy ktoś posiada wózek ESPRIT INFINITY STOLLE 23.06.06, 12:55 Owszem :)Tu fotka przełożonej spacerówki: www.hauck-group.de/img/artikel/akt/liz/32/z/z-32-336052b.jpg Może Ci się chwilę otwierać bo to zdjęcie jest spore. Ja mam teraz inny zgryz: zastanawiam się, czy gondolka do tego wózia nie jest za mała (73 x 34 x 20 cm)... Odpowiedz Link Zgłoś
majafi Re: Czy ktoś posiada wózek ESPRIT INFINITY STOLLE 23.06.06, 13:06 I tutaj jeszcze masz zdjęcie przełożonej i rozłożonej na płasko: www.hauck-group.de/img/artikel/akt/liz/32/z/z-32-336052c.jpg Tak jak mówiłam, ja dopiero zamówiłam ten wózek i nie wiem jak się sprawuje w praktyce, cały czas liczę, że ktoś, kto go używa coś napisze, a najlepiej jak napisze, że jest pozbawiony wad ;)))))))) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: Czy ktoś posiada wózek ESPRIT INFINITY STOLLE 30.06.06, 12:48 tak można jestem nadal zadowolona z tej spacerówki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
majafi Re: Czy ktoś posiada wózek ESPRIT INFINITY STOLLE 30.06.06, 11:58 up :) Nikt nie ma??? Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: Czy ktoś posiada wózek ESPRIT INFINITY STOLLE 30.06.06, 12:48 a wiesz może gdzie dokupić parasolkę do tego i torbę? oprócz Niemiec :-) Odpowiedz Link Zgłoś
majafi Re: Czy ktoś posiada wózek ESPRIT INFINITY STOLLE 30.06.06, 16:06 Na allegro namierzyłam dwóch importerów. Jeden ma nick światcypiska (Konin), a drugi dachprofess (Oleśnica). Gadałam z obydwoma, ceny całkiem sensowne i wszystko podobno jest, wybrałam Oleśnicę, bo mam z Wrocka bliżej, ale transakcja jescze niesfinalizowana, bo czekamy na adaptery do fotelika. Alexsc, czy masz jakieś nowe spostrzeżenia co do tego wózeczka? Ja ciągle przeżywam, że może ta gondola będzie za mała itp... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś