agusia017 04.07.06, 13:45 Witam Mam straszny mętlik w głowie niewiem ,na który się zdecydować?Naszczęście tylko te dwa typy wchodzą w grę.Proszę o opinie tych wózków.Pomóżcie proszę w wyborze. Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muchacz Re: Deltim Fokus ,Implast Driver 4XL 04.07.06, 16:14 Cześć. Ja jeszcze tydzień temu też rozważałam tylko te dwa wózki. Focusa polecała mi znajoma, która kilometry robi ze swoim synkiem. Inni znajomi jednak mi odradzali (i bądź tu mądrym). Na forum dziewczynom odpowiada zarówno focus, jak i driver. Poszukałam, doradziłam się eksperta - mojej siostry i do takich wniosków doszłam: 1. Driver nie ma podnoszenia dna w gondoli, a jak musisz przejeździć z dzieckiem kilka miesięcy przez zimę, to Maluch w końcu się wkurza jak ma tak na wznak leżeć. 2. Driver ma półskrętną oś, ale nie do końca wiadomo czy ona pomaga czy przeszkadza. W przypadku Drivera raczej przeszkadza, bo nie ma blokady, więc wycofanie wózka jest problematyczne. 3. A jeżeli chodzi o wizualne wzglęsy, to im dłużej oglądam Focusa, tym mniej mi sie podoba. U mnie skończy siępewnie na tym, że nie kupimy ani Focusa, ani Drivera. Pojechaliśmy do sklepu Implasta i ogladaliśmy zarówno Drivera jak i Volanta. Chyba stawiam na skrętne koła i będzie Volant. Powodzenia w zakupach:) Daj znać jaką brykę wybrałaś. Odpowiedz Link Zgłoś