Dodaj do ulubionych

X-lander XA - gondola

13.09.06, 18:43
Mam pytanie dotyczace gondoli X-landera, model XA.
Niedawno kupilismy ten wozek i dopiero w domu zwrocilismy uwage na to, ze
gondola, po zamocowaniu do stelaza, jest troche pochylona do przodu (tzn. dno
gondoli nie jest rownolegle do podloza). Zastanawiam sie, czy tak ma byc
(taka jest konstrukcja tego wozka), czy nasz egzemplarz jest wadliwy i moze
byc niebezpieczny dla dziecka...
Obserwuj wątek
    • kamilla29 Re: X-lander XA - gondola 13.09.06, 23:14

• marweg25 Re: X-lander XA - gondola 14.09.06, 09:49
        U mnie gondola jest równologła do podłoża. Dobrze zamocowaliście adaptery do
        gondoli ?
        • nulaaa Re: X-lander XA - gondola 15.09.06, 09:34
          Adaptery sa dobrze zamocowane, tzn. nie da wyjac gondoli bez uzycia przyciskow.
          Zastanawia mnie tylko, czy czegos nie przeoczylimy, bo gondola jest oparta
          tylko na adapterach i nigdzie wiecej. Niestety nie mozemy juz tego sprawdzic w
          sklepie, bo mieszkamy za granica i predko w Polsce nie bedziemy...
    • agulec.majulec Re: X-lander XA - gondola 14.09.06, 13:14
      hej, ja miałam tak samo ale nie w x-landerze tylko marlinie traxx.Gondola miała
      schyłek do przodu, podkładałam poduszkę -klin gąbkowy i było ok, a adapterów nie
      da się żle zamontować -albo dobrze albo wcale ;))))
      • ashera Re: X-lander XA - gondola 16.09.06, 12:31
        Ja mam podobny problem w quinny freestyle. Gondola nie tyle jest przechylona co
        lekko się chybocze. Zastanawialiśmy się jak ją dodotkowo przymocować. Nasza
        gondola ma po bokach na wysokości rączki po dwa plastikowe oczka. Wpadliśmy na
        pomysł, że przewleczemy przez nie rzepy i przymocujemy do rączki. Nie wiem czy
        to chybotanie to wada, czy wszystkie gondole ,które trzymają się na samych
        adapterach tak mają.
    • carya1 Re: X-lander XA - gondola 02.10.06, 13:35
      ja tez mam pytanie a propos gondoli x-landera... daje się z niej zdjąć "budkę"?
      muszę wyprać jej środek a ciężko to zrobić jak jest przypięta do gondoli:/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka