Dodaj do ulubionych

Wozek chicco

29.09.06, 17:40
witajcie,
proszę o pomoc przy odnowieniu wózka używanego. Chcialam zminic obicie, ale
okazuje się ze w serwisie chicco nie maja gotowych obic. Moze ktorej z Was
udalo sie cos takiego nabyc poza serwisem? Moze jakis domowy sposob na
usuniecie takiego meszku z obicia?
pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • porto.sa Re: Wozek chicco 04.10.06, 07:28
      zależy jaki chicco,ja mam kompletną tapicerkę do pick up gdybyś była
      zainteresowana pisz na priv
      • monish Re: Wozek chicco 09.10.06, 11:21
        Mam pytanie, zakupiłam na allegro pick up chicco, nie wiem czy to dobry zakup?
        Jak się sprawuje?
        • acham74 Re: Wozek chicco 09.10.06, 11:46
          Podnoszę watek!!! Czy to ten kupiłaś?
          www.allegro.pl/item132592701_nowy_wozek_chicco_pick_up_wys_0_zl_od_supersprze.html
          Jeśli już go masz, napisz wrażenia. Amortyzacja, głębokość siedziska lub inne spostrzeżenia.
          Pozdrawiam,
          • monish Re: Wozek chicco 09.10.06, 20:02
            Dokładnie ten. Oczekuję póki co.
          • monish Re: Wozek chicco 23.10.06, 11:32
            Chicco Pick up. Zgrabny wózeczek, porządna spacerówa (zakupiłam go jako wózek
            do samochodu) szerokie siedzisko, rozkładany na płasko, zabudowany (przymierzam
            3 miesięczną córeczkę i na dzień dzisiejszy mogłaby przejezdzić w nim zimę)
            imponujący kosz na zakupy, dosyć duże koła, amortyzacja taka sobie ale za
            wcześnie by oceniać. Dosyć ciężki. Kolor 20 ekxtreme, trochę inaczej go sobie
            wyobrażałam, jest pomarańczowo-szaro-czarny, niezły, ale na zdjęciu zdawał się
            być czerwony. Rozmawiałam z jedną mamą która ekspluatuje wózek od roku,
            zakupiła w komisie używany, zaskoczło mnie że nie nosił śladów użytkowania,
            chwaliła sobie bardzo, ponoć wszystko wypina się do prania. To tyle póki co.
            Przez koleżankę zamawiałam i dlatego tak długo to trwało. Pozdrawiam
    • agulec.majulec Re: Wozek chicco 23.10.06, 12:50
      jakiego rodzaju to meszek? ;)))) może golarką do ubrań spróbuj? jesli nie kupisz
      gotowej tapicerki to możesz po kolei:- sciągnąć starą, -zmierzyć, -kupić
      odpowiednią ilość materiału w sklepie z tkaninami -tu możesz zaszalec z kolorami
      wg wlasnego gustu ;))))-kupić odpowiednią ilość cienkiej gąbki do podbicia (w
      każdym punkcie usług tapicerskich),-i w końcu zanieśc do zaprzyjażnionej
      krawcowej która spruje stare obicie,wg niego zrobi wykrój nowego i gotowe.Ja
      tak kiedyś robiłam z tym ze ostatni punkt był inny-uszyłam sobie sama
      ;)))).Musisz tylko skalkulowac czy jest to oplacalne.Jesli sam wozek jest ok a
      tylko tapicerka do wymiany to pewnie sie oplaci, pozr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka