smeagoul Re: miało być -WYPRAĆ 16.02.07, 12:30 ja odkręcam śróbki które go mocują do stelaża ściągam , piortę ręcznie w wannie i potem nastawiam na samo wiorowanie na 1200 obrotów- i materiał jak nowy- nic się nie zmechaca, nie farbuje i co ważne kolor się nie spiera !!! itd. mam kolor alsaka wiec jasny i piorę dośc czesto- wózek mam juz rok i jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
kulka252 trochę inne pytanie o chicco 16.02.07, 17:25 Mam pytanie troszkę z innej beczki, ale dotyczące wlaśnie tego wózka. Zastanawiam się nad kupnem i jedyne co mnie na razie w nim martwi to dosyć małą budka. Jak się sprawuje w zimie? Czy dostatecznie osłania dziecko przed wiatrem? Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: trochę inne pytanie o chicco 19.02.07, 10:02 budka spokojnie wystarcza, nie jest w rzezcwyistosci az tak mała- no i przy extremalnych pogodach budkę można "przepchnąc" do przodu i wtedy dzieciak nie widzi nic ale za to nie wieje mu wogóle na twarz- można też złożyć folię gdy wieje wiatr i sypie snieg- poza tym wózek jest super i nie zamnieniłabym go na inny. Odpowiedz Link Zgłoś