anka16091 27.02.07, 15:31 Posiada ktoś wózek breaker rally edition firmy wychamet??Jaką ma wysokość(nie po złożeniu)i jak się sprawdza???bardzo proszę o odpowiedź,ponieważ chcę kupić ten wózek przez internet i nie widziałam go na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
walek_z_lasu Re: Wózek wychamet breaker 28.02.07, 12:33 Proszę wpisać w wyszukiwarkę na tej stronie, kilkakrotnie była mowa o tym wózku. Mam, nie polecam. Warto rozejrzeć się za używanymi markowymi, w dobrym stanie rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
anka16091 Re: Wózek wychamet breaker 28.02.07, 14:04 Dziękuję za radę.Mam tylko jeszcze jedno pytanie. Posiada pan model z 2007 roku???Pytam, ponieważ słyszałam że w najnowszym modelu breakera dokonano kilku zmian ,które bardzo dobrze wpłynęły na jego funkcjonalnoćś i stabilność. Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
agular Re: Wózek wychamet breaker 28.02.07, 15:20 te wozki sa strasznie ciezkie..ja bym teraz kupila dla dziecka jakim markowy porządny wozek używany a nei nowe badziewie...bo uzywane firmowe dobre wózki lepiej się spisują niż nowe firm typu krzak Odpowiedz Link Zgłoś
anka16091 Re: Wózek wychamet breaker 28.02.07, 16:50 Z opisów zamieszczonych w internecie wiem że ten wózek waży 16 kg, co w porównaniu do wózków firmy np.TAKO które ważą około 21kg nie jest dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
milla1 Re: Wózek wychamet breaker 28.02.07, 22:20 Miałam przez chwilę ale model z 2005 roku.Koszmar!!! Chyba musieli ulepszyć, bo z tego co wiem prawie wszystkie były co chwilę reklamowane i psuły się te same elementy. Nie polecam tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
walek_z_lasu Re: Wózek wychamet breaker 02.03.07, 09:25 Tak, mam model z 2005 roku. Mam skrzywioną konstrukcję, wskutek czego wózek skręca samoistnie w lewą stronę. Pan kierownik sklepu "Dyzio" (Poznań, przy "Tesco") rzekł, iż prawie wszystkie wózki "tak mają". Wobec powyższego od czasu do czasu kładę się na powierzchnię naszej planety, zapieram nogami o przednią lewą część osi pojazdu i ciągnę za tylną część aby przywócić chwilowo stan pierwotny:-) Poza tym - koła oczywiście niełożyskowane, trza smarować. Inaczej nie pojedziesz, bo poskrzypi... Odpowiedz Link Zgłoś
walek_z_lasu Re: Wózek wychamet breaker 02.03.07, 09:30 Pytała Pani czy mam model z 2007 roku. Z mojej wypowiedzi poprzedniej nie wynika jasno, że chodzi jednak o rok 2005 (wózek ma zatem DWA lata). Nie znam zatem "uleszeń" występujących w nowym produkcie. Jeżeli ma Pani trochę czasu na szperanie po komisach - ponowię propozycję szukania czegoś markowego. Pozdr. Walek Odpowiedz Link Zgłoś
milla1 Re: Wózek wychamet breaker 02.03.07, 10:57 walek_z_lasu napisał: > Tak, mam model z 2005 roku. Mam skrzywioną konstrukcję, wskutek czego wózek > skręca samoistnie w lewą stronę. Pan kierownik sklepu "Dyzio" (Poznań, > przy "Tesco") rzekł, iż prawie wszystkie wózki "tak mają". Wobec powyższego od > czasu do czasu kładę się na powierzchnię naszej planety, zapieram nogami o > przednią lewą część osi pojazdu i ciągnę za tylną część aby przywócić chwilowo > stan pierwotny:-) > Poza tym - koła oczywiście niełożyskowane, trza smarować. Inaczej nie > pojedziesz, bo poskrzypi... To ja trafiłam na większy bubel;) Na pierwszym spacerze odpadło mi koło, po tygodniu nie mogłam rozkładać oparcia bo mechanizm się zaciął, a po dwóch tygodniach odpadła! rączka:) Z uśmiechem na twarzy wspominam ten wózek... Odpowiedz Link Zgłoś