aammsstt 20.03.07, 17:53 Jest świetnie amortyzowany - sprawdzałam w sklpie, podoba mi się a jak się sprawdza poza tym? Coś wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aammsstt Re: ABC Design Amigo - coś wiecie? 21.03.07, 11:52 hop hop...bez echa? Porównuje aktualnie MAclarena XLR, ABC Design AMIGO i już sama nie wiem co. Baby dreams Rider odpada raczej ale podoba mi się Zooper Hula (prod. irlandzka). Nie chcę szmelcu ale nie mogę uwieżyć w dobrą amortyzację maclarena przy dość mimo sztywnej ramie (sprawdzałam) i plastikowych kółkach a boję się "słabości konstrukcji i firmy" przy cudownie resorowanym amigo. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: ABC Design Amigo - coś wiecie? 21.03.07, 12:27 A ten ABC nie ma plastikowych kółek? Bo sądząc po opisie to ma węższe siedzisko i jest tragicznie ciężki jak na parsolkę. Maclaren ma całkiem niezłą amortyzację,z czasem się jeszcze trochę wyrabia, fajną amortyzację ma też Inglesina Trip,wymiary podobne jak ten Amigo a jest 3kg lżejsza. Sama musisz zdecydować co jest dla Ciebie prorytetem,obejrzyj też sobie Jane energy dziewczyny go bardzo chwalą ale dla mnie ma za malutkie siedzonko. Odpowiedz Link Zgłoś
aammsstt Re: ABC Design Amigo - coś wiecie? 21.03.07, 15:33 koma - jesteś wyrocznią wiem.... ABC ma kółka z gumy ale "pełne" czyli nalewane a nie z pianki jak MAclaren. JAne energy - odpada - za małe siedzisko. Jeszcze ostatnio - ze względu na wielkośc kółek wpadł mi w oko Ct 0.4 Boszz byle sie pozbyć kolosa BB AIR4...bo już nie wyrabiam+12 kg córki :) Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: ABC Design Amigo - coś wiecie? 21.03.07, 15:44 E tam żadną wyrocznią nie jestem ;-) TYlko ja zawsze wybieram jak najlżejsze wózki mimo że mam windę i wózka nie dźwigam, CT 0,4 fajny ale też ciężki jak .... i ma bardzo szeroki rozstaw kółek a Trip oglądałaś? to naprawde fajna parasolka. Odpowiedz Link Zgłoś
aammsstt Re: ABC Design Amigo - coś wiecie? 21.03.07, 16:01 Widziałam mamę wiozacą dziecko przede mną w sklepie. Wersja czarna i słyszłam "kwik"kwik"kwik"kwik". Wygląda ładnie ale jak zacznie kwiczeć po 3 miesiącach... Stosunkowo płytkie siedzisko i połozone a moja dzidzia jest z tych "obserwujących" Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: ABC Design Amigo - coś wiecie? 21.03.07, 16:25 Mój nie piszczał a siedzisko jest całkiem pionowo,może miała nie podniesione całkiem do góry,fakt że siedzonko ma 22cm głebokości,ale za to ma wysokie oparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
aammsstt Re: ABC Design Amigo - coś wiecie? 21.03.07, 16:28 To własnie są efekty ogladania "na żywo" a nie w sklepie... W kazdym razie na Śląsku nie mal sklepu w którym mają maclarena, chicco, inglesinę i abc. No nic będę kombinować... Odpowiedz Link Zgłoś
aammsstt Re: robię HOOOOP 26.03.07, 19:42 mówię o "tym" w parasolce: www.alewozki.pl/images/fullsize/abc/amigo_zig_zag_pool_6.jpg czy Maclaren ma takie sprezyny albo jakaś inna parasolka? CT 0.4? Wszelkie "częstochowki" itp? Jak ktoś widział takie "amorki" to pisać!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina1911 Re: ABC Design Amigo - coś wiecie? 17.04.07, 19:10 A ja właśnie kupiłam kilka dni temu Hulę firmy zooper. Prowadzi sie super, a jaki kolorek piękny- turkusik Odpowiedz Link Zgłoś