Dodaj do ulubionych

ABC Design Amigo - coś wiecie?

20.03.07, 17:53
Jest świetnie amortyzowany - sprawdzałam w sklpie, podoba mi się a jak się
sprawdza poza tym?
Coś wiecie?
Obserwuj wątek
    • aammsstt Re: ABC Design Amigo - coś wiecie? 21.03.07, 11:52
      hop hop...bez echa?

Porównuje aktualnie MAclarena XLR, ABC Design AMIGO i już sama nie wiem co.
      Baby dreams Rider odpada raczej ale podoba mi się Zooper Hula (prod. irlandzka).

Nie chcę szmelcu ale nie mogę uwieżyć w dobrą amortyzację maclarena przy dość
      mimo sztywnej ramie (sprawdzałam) i plastikowych kółkach a boję się "słabości
      konstrukcji i firmy" przy cudownie resorowanym amigo.
      • koma.edziecko Re: ABC Design Amigo - coś wiecie? 21.03.07, 12:27
        A ten ABC nie ma plastikowych kółek?
        Bo sądząc po opisie to ma węższe siedzisko i jest tragicznie ciężki jak na
        parsolkę.
        Maclaren ma całkiem niezłą amortyzację,z czasem się jeszcze trochę wyrabia,
        fajną amortyzację ma też Inglesina Trip,wymiary podobne jak ten Amigo a jest
        3kg lżejsza.
        Sama musisz zdecydować co jest dla Ciebie prorytetem,obejrzyj też sobie Jane
        energy dziewczyny go bardzo chwalą ale dla mnie ma za malutkie siedzonko.
        • aammsstt Re: ABC Design Amigo - coś wiecie? 21.03.07, 15:33
          koma - jesteś wyrocznią wiem....
          ABC ma kółka z gumy ale "pełne" czyli nalewane a nie z pianki jak MAclaren.

JAne energy - odpada - za małe siedzisko.

Jeszcze ostatnio - ze względu na wielkośc kółek wpadł mi w oko Ct 0.4

Boszz byle sie pozbyć kolosa BB AIR4...bo już nie wyrabiam+12 kg córki :)
          • koma.edziecko Re: ABC Design Amigo - coś wiecie? 21.03.07, 15:44
            E tam żadną wyrocznią nie jestem ;-)
            TYlko ja zawsze wybieram jak najlżejsze wózki mimo że mam windę i wózka nie
            dźwigam, CT 0,4 fajny ale też ciężki jak .... i ma bardzo szeroki rozstaw kółek
            a Trip oglądałaś? to naprawde fajna parasolka.
            • aammsstt Re: ABC Design Amigo - coś wiecie? 21.03.07, 16:01
              Widziałam mamę wiozacą dziecko przede mną w sklepie. Wersja czarna i
              słyszłam "kwik"kwik"kwik"kwik". Wygląda ładnie ale jak zacznie kwiczeć po 3
              miesiącach...
              Stosunkowo płytkie siedzisko i połozone a moja dzidzia jest z
              tych "obserwujących"
              • koma.edziecko Re: ABC Design Amigo - coś wiecie? 21.03.07, 16:25
                Mój nie piszczał a siedzisko jest całkiem pionowo,może miała nie podniesione
                całkiem do góry,fakt że siedzonko ma 22cm głebokości,ale za to ma wysokie
                oparcie.
                • aammsstt Re: ABC Design Amigo - coś wiecie? 21.03.07, 16:28
                  To własnie są efekty ogladania "na żywo" a nie w sklepie... W kazdym razie na
                  Śląsku nie mal sklepu w którym mają maclarena, chicco, inglesinę i abc. No nic
                  będę kombinować...
                  • aammsstt robię HOOOOP 26.03.07, 19:25
                    może jakies nowe przemyslenia nt. amigo?
                    • aammsstt Re: robię HOOOOP 26.03.07, 19:42
                      mówię o "tym" w parasolce:

www.alewozki.pl/images/fullsize/abc/amigo_zig_zag_pool_6.jpg
                      czy Maclaren ma takie sprezyny albo jakaś inna parasolka? CT 0.4?
                      Wszelkie "częstochowki" itp?
                      Jak ktoś widział takie "amorki" to pisać!!!!!
                      • aammsstt Re: robię HOOOOP 03.04.07, 00:38
                        i jeszcze raz hop!
      • ewelina1911 Re: ABC Design Amigo - coś wiecie? 17.04.07, 19:10
        A ja właśnie kupiłam kilka dni temu Hulę firmy zooper. Prowadzi sie super, a
        jaki kolorek piękny- turkusik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka