Dodaj do ulubionych

PRIMI SOGNI CZY L.ROSSI?

04.04.07, 10:48
witajcie, jestem na etapie poszukiwania spacerowki i mam na oku PRIMI SOGNI
CIAKlub L.ROSSI LORY.tylko nie moge ich obejrzec "na zywo" w Szczecinie, wiec
moze ktoras z was zna te wozki i moze cos o nich napisac.bede wdzieczna.
www.bobowozki.pl/product_info.php?cPath=4_136&products_id=577
www.bobowozki.pl/product_info.php?cPath=4_138&products_id=578
Obserwuj wątek
    • liniosek Re: PRIMI SOGNI CZY L.ROSSI? 04.04.07, 12:53
      witam. jestem wlascicielka spacerowki PRIMI SOGNI CIAK.Zakupilam go gdy mala
      miala 7 lub 8 miesiecy.Wiec zaczne tak: wozek prowadzi sie ok oparcie jest
      rozkladane do pozycji lezacej co jest wazne dla takiego malucha.Wg mnie wozek
      ten jest raczej dla takich maluchow np. 10 miesiecznych.Do tego czasu nie
      nazekalam z wyjatkiem krotkiego podnozka,co powodowalo ze dzidzia jak spala to
      jej nozki zwisaly (a to jest nie zbyt wygodne).Potem gdy dzidzia podrosla mniej
      wiecej 12 miesiecy miala to doszly nastepne wady: gdy bylo zimno nie dalo sie
      zalozyc ochraniacza na nozki bo byl za maly!! i co chwile spadal,folia tez
      mogla by byc wieksza bo gdy dzidzia kopla nozka to folia spadala!!,a wiaze sie
      to ze ciagle trzeba bylo poprawiac. Siedzisko (dziwne ) bo mala ciagle
      zjezdzala i robilo sie nie wygodnie.Wszystkie te wady wyszly jak mala byla
      starsza (po skonczeniu roku).Teraz mala ma 19 miesiecy i kupilam zwykla
      parasolke o wadze 3.5 kg,mala uwielbia w niej jezdzic,a do cpacerowki CIAK nie
      chce wogole wsiadac.To jest moja opinia, wozek nie jest dobry .
      • hakaranda Re: PRIMI SOGNI CZY L.ROSSI? 04.04.07, 14:28
        A mi liniosek pisała zupełnie coś innego i o tych wadach zupełnie nie wspomniała
        (no może poza podnózkiem i tych ochraniaczem), zatem czuje sie oszukana:( myslę,
        ze warto kupić ten wózeczek, bo jest ciekawy, ma dobre wyposażenie i przystępną
        cenę i super wagę!Czekam na nową kolekcję, ma być pod koniec kwietnia:)
        a oto link-poczytaj sobie o ciaku
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=39571569&a=40926109
        • liniosek Re: PRIMI SOGNI CZY L.ROSSI? 04.04.07, 17:22
          hakaranda jak juz opisywalam doszczegolowo,to na poczatku bylam z niego
          zadowolona jak moja mala byla malutka.wczesniejsze moje opisy sa wlasnie z tego
          okresu czyli mala miala jakies 8 miesiecy.Teraz minol juz rok mojego
          uzytkowania i moje zdanie sie zmienilo.Na dzien dzisiejszy pisze ze jest on
          dobry dla malutkich dzieci.Moja mala teraz ma 19 miesiecy i wszystko jest za
          male ochraniacz,folia i siedzisko zbyt krotkie.

Jeszcze raz zaznaczam ze bylam z niego zadowolona (co wczesniejsze posty na to
          wskazuja) jak mala miala od 7 do 12 miesiecy. Po tym czasie dzicko rosnie i sie
          okazuje ze nawet nie da sie nozek przyslonic bo ochraniacz np maly!
          • liniosek Re: PRIMI SOGNI CZY L.ROSSI? 04.04.07, 17:28
            jeszcze pragne dodac ze w tym linku moje wypowiedzi sa z maja 2006 TO BYLO ROK
            TEMU !! wiec mala byla malutka i we wszystko sie zmiescila i bylo ok.Dzis moje
            zdanie sie zmienilo odnosnie uzytkowania przez starsze dziecko po roku.Prosze
            przegladnoc daty a nie pisac ze najpierw pisze tak a potem inaczej.Uzytkowalam
            go rok!!! wiec moje zdanie sie zmienilo.
            • hakaranda Re: PRIMI SOGNI CZY L.ROSSI? 04.04.07, 19:35
              owszem,zgadzam się,link zawiera daty zeszłoroczne i przepraszam,jesli zle sie
              wyrazilam:)doskonale rozumiem, ze wozek staje sie za maly, jak dzidzia
              urosnie:)naprawde, nie mialam złych intencji:)pozdrawiam
              • hakaranda Re: PRIMI SOGNI CZY L.ROSSI? 04.04.07, 19:40
                prawda jest taka, ze i tak trzeba bedzie kupic jakas super lekka parasolkę,jak
                dzidzia bedzie juz wieksza(cięższa:) i chodzaca:)ale mysle,że na poczatek (tzn.
                po przejsciu z gondoli do spacerowki)Primi Sogni Ciak to doskonały wybór:)
                • liniosek Re: PRIMI SOGNI CZY L.ROSSI? 05.04.07, 14:37
                  zgadzam sie ze wozek ten jest dobrym wyborem jak dla takich maluchow.Opisalam
                  moje spostrzezenia dla mam,ktore kupuja ten wozek z mysla ze posluzy im juz do
                  konca.Wlasnie ja kupujac tak myslalam,ze wzgledu malej wagi co nie jedna
                  parasolka bez takiego wyposazenia wazy znacznie wiecej.A z dodatkow takich jak
                  folia ochraniacz korzysta sie krotko bo potem jest za male (dla rocznego
                  dziecka),a ja bym chciala w razie zimnych dni skorzystac,co nie jedna pewnie
                  matka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka