grzesiula_303 18.04.07, 13:45 Proszę o opinię nt. wózków australijskiej firmy "Bertini". Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julka20061 Re: bertini 24.04.07, 18:54 Ja też kupiłam wózek tej firmy (3 częściowy) ale jeszcze go nie używałam. Dopiero wypowiem sie w sierpniu, ale przyznam, że naprawdę zrobił na mnie najlepsze wrażenie. A oglądałam naprawdę wiele wózków Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiula_303 Re: bertini 30.04.07, 12:50 Po obejrzeniu chyba kilkudziesieciu wózkow - model x2 jest dla na najlepszy (b ładny, lekki). Co nas trochę niepokoi to delkatny materiał i brak resorowania - ale decyzje już podjeliśmy - sprawdzimy go troche wcześniej bo już w lipcu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
macio3333 Re: bertini 06.05.07, 22:28 To SUPER wózek, mam wersję x2 jest lekki, a dwa tylne, duże koła są pompowane. Wszystko można do niego zaadoptować: fotelik, krzesło i leżaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiula_303 Re: bertini 07.05.07, 19:30 Czy możesz napisać więcej o użytkowaniu wózka. Nas troszkę niepokoi materiał - jest b. ładny, estetyczny ale czy jest praktyczny, czy nie przemięka? A czy brak resorowania stanowi problem w prowadzeniu wózka Odpowiedz Link Zgłoś
lillymajka Re: bertini 07.05.07, 22:16 Proszę napiszcie w jakim sklepie można zobaczyć te wózki. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiula_303 Re: bertini 07.05.07, 22:51 My oglądalismy w Lublinie, sklep Rampers przy ul. Smoluchowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
pickel Re: bertini 07.05.07, 23:07 Ja też kupiłem wózek x2 w najładniejszym sklepie w Polsce Mama i ja w Gdańsku na ul.Grunwaldzkiej, numeru nie pamiętam ale mają stronę interntową. Fajnie się go prowadzi . Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
julka20061 Re: bertini 08.05.07, 20:13 Ja kupiłam w Warszawie na ul.Jubilerska (Grochów) Jest naprawdę super !!! Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiula_303 Re: bertini 08.05.07, 22:17 My wreszcie się zdecydowaliśmy i dziś kupiliśmy w kolorze czerwonym, jest piękny, myślę że to była dobra decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś
jagooda2 Re: bertini 09.05.07, 17:15 My też kupiliśmy ostatnio Bertini w Olsztynie w sklepie Dziecko.Zakochałam się w tym wózku .Nie ma na ryku lepszych wózków.Mój maluszek będzie na pewno zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
tola_30 Re: bertini 07.08.07, 23:04 Ja kupilam wozek Bertini dwa miesiace temu. Jest fajny w prowadzeniu, lekki, ale zauwazylam, ze po miesiacu uzytkowania gondola obsunela sie do dolu, co powoduje, ze dziecko spada nozkami do dolu, nie wiem czy tak inni uzytkownicy maja, ale ja musze podkladac pod materacyk cos by byly nozki wyzej wtedy maly sie nie zsuwa do dolu. Odpowiedz Link Zgłoś