niucha2 20.04.07, 00:01 czy ktoś używa? Jakie ma wady, zalety? Czy jest odpowiednia dla 1,5 rocznego dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nancy_m Re: Inglesina espresso... 20.04.07, 09:15 Zastanawiałam się nad kupnem tego wózka. Jeździłam nim tylko w sklepie i wydawał mi się ciut za wąski (mój synek ma rok), choć podobno zmieści sie tam nawet 3 latek, więc nie wiem.. Poza tym jak prowadziłem ten wózek to kopałam w tylną ośkę więc dla mnie za mała odległość między rączką a wózkiem. Zalety: regulowana wysokość rączki oparcie na linkach (to podobno też może być wada, ale na tym się nie znam) po złożeniu malutki podobały mi się kółka, były z lepszego tworzywa niż w Graco Mirage Do wózka było okrycie na nówki i folia a poza tym cena modeli zeszłorocznych bardzo atrakcyjna. Pan w sklepie bardzo mi go polecał, mówił, że sam ma i, że wózek jest świetny. Może bym się skusiła gdyby nie to, że idąc kopię w tylną ośkę. Najlepiej gdybyś miała możliwość sama wypróbować go w sklepie i ocenić czy Tobie pasuje. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś