Dodaj do ulubionych

Casualpaly S4???

20.05.07, 23:13
Proszę, napiszcie coś o tym wózku... Nie wierzę, że na forum żadna mama (a
raczej dzidzia) nie jest jego posiadaczką.... Naprawdę chcę go kupić, ale
nigdy nie widziałam go na żywo :-(
Pozdrawiam,
Sylwia mama Nikodema i Martynki
Obserwuj wątek
    • sylver80 Re: Casualpaly S4??? 21.05.07, 23:33
      przejrzałam prawie każdy wątek na forum, i praktycznie nic nie ma o
      Casualpaly'u.... Czy ten wózek jest aż tak mało popularny? To może ktoś podzieli
      się opiniami na temat Karta Bebe Confort?
    • marcelina1115 Re: Casualpaly S4??? 01.06.07, 21:53
      ja widziałam we wrocławiu w Askocie
      nic o nim nie wiem
      ale wygląda SUPER! tak solidnie
      bardzo mi sie podoba - naprawde
      • asiat99 Re: Casualpaly S4??? 02.06.07, 19:37
        Koleżanka ma ten wózek. Gondola jest długa ale wąska i na zimowe dzieci raczej
        sie nie nadaje,bo w kombinezonie bedzie wasko w ramionkach. Ogólnie wózeczek
        ładny, mi osobiście nie odpowiadają koła-plastikowe. Wózek się telepie na
        wertepach a i koła po kilku spacerach wyglądają brzydko tak jakby były starte.
        Sama szukam wózeczka dla swojego malucha który urodzi się jesienią, Nie biorę
        casuaplay pod uwagę włąśnie z w/w powodów.
        • niemogewtouwierzyc Re: Casualpaly S4??? 02.06.07, 20:10
          Ale przeciez kola w S4 sa pompowane, wiec nie moga byc plastikowe...
          • badinka Re: Casualpaly S4??? 02.06.07, 20:57
            s4 ma pompowane koła, może koleżanka ma jednak s6? tam koła są chyba
            rzeczywiście piankowe, co do gondoli to rzeczywiście mogłaby być trochę większa,
            ale to problem wielu wózków niestety.
            • sylver80 Re: Casualpaly S4??? 02.06.07, 22:28
              Ja już nie potrzebuję gondoli, bo mam cały komplet Jane Carrera Pro, ale
              chciałabym kupić jeszcze jedną spacerówkę - trójkołową. Casualplay wizualnie
              jest super, podoba mi się podwójne przednie koło, podobno rewelacyjnie się
              prowadzi. Z tego, co wyszukałam na forum ( a jednak coś się znalazło :-) ), to
              chyba jedynym mankamentem tego wózka jest dość niskie oparcie siedziska, starcza
              max. dla ok. 1,5 rocznego dziecka. Ale tym się nie przejmuję, będę miała powód,
              żeby kupić jeszcze inny wózio, a ten zawsze można sprzedać....
              Pozdrawiam.
              • dorthea80 Re: Casualpaly S4??? 04.06.07, 13:10
                No więc ja mam S4 :) Tylko wersję spacerową, przesadziłam synka w grudniu jak
                miał 6 mcy. Rewelacyjne jest rozkładanie do poziomu (przy śpiących na spacerach
                maluszkach) i amortyzacja. Wózek prowadzi się bardzo lekko choć wygląda na
                ciężkawy. Zakręca w miejscu. Jedynym minusem który odczułam to to że oparcie
                (na pasku) nie podnosi się do całkowitego pionu, ale radzę sobię w ten sposób
                że jak synek nie śpi, to wkładam mu za plecki poduszeczkę i jest super. Zresztą
                on i tak jeździ przeważnie trzymając się barierki - tak lubi.
                • kachho Re: Casualpaly S4??? 18.06.07, 11:34
                  Mam S4, córka jeżdzi od 5. m życia, polecam, jest bardzo fajny. Jedyny minus
                  jak dla mnie to głośna buda , ale za to obraca się o 180 st wiec można zasłonić
                  dziecko od słonca. Brak - póki co- firmowej parasolji. Torba pod kolor za 189
                  pln ale za to pojemna, porządna.
                  polecam!
                  • marta140 kachho 21.08.07, 21:51
                    A ile ma twoja córcia? mój synek ma 7 m-cy i właśnie planuję kupić mu casualplay
                    s4. Tylko mam wątpliwości co do jego wielkości-na jak długo ten wózek wystarczy
                    dla dziecka. Czy damy radę przejeździć nim zimę gdy mały bedzie miał 2 latka?
                    • patulka1 Re: kachho 23.08.07, 14:14
                      Ja urodzę synka w grudniu/styczniu i tez planuję kupić ten wózeczek. Czy macie
                      jakieś dobre źródla, gdize można go dostać? pzrez internet czy w jakimś sklepie?
                      • marzena02 Re: patulka1 23.08.07, 19:10
                        Jeśli jesteś z Warszawy to mogę polecić sklep Eurobaby na ul.
                        Jubilerskiej. Casualplay S4 z gondolą, oryginalną torbą i parasolką
                        uniwersalną (bo oryginalnych nie posiadali) kosztował prawie 2000 zł.
                        Dają tam zniżkę 5 lub 10% (dokłdnie nie pamiętam)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka