kacperka211 Re: Peg Perego Pliko P3 czy Chicco enjoy? 25.06.07, 09:39 Sorry za wcześnie wysłałam... Doradźcie proszę, bo nie mogę się zdecydować. Mąż woli chicco, ja pliko p3. Za chicco przemawia niższa cena (co najmniej 300 zł) i nie wiem, czy jest sens upierać się przy pliko ?( ma większą budkę i okienko do podglądania dzidziusia - to najważniejsze różnice - dla mnie ważne, dla męża nieistotne). Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Peg Perego Pliko P3 czy Chicco enjoy? 26.06.07, 00:00 Jest jeszcze jedna istotna roznica. Chicco ma wezsze oparcie niz Pliko. Mierzylam kiedys wnetrze i bylo kilka cm roznicy, dla mnie to byl jeden z wazniejszych argumentow za Pliko. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Peg Perego Pliko P3 czy Chicco enjoy? 25.06.07, 09:48 Chicco Enjoy to bardzo dobry wózek ale z tych dwóch wybrałabym Plico. Jest nowoczesniejszy,ładniejszy,ma lepszą budkę, szelki nie są przytroczone do oparcia więc dziecko ma swobodę ruchu, okrycie na nogi też jest lepsze, później mozna go lepiej sprzedać niż Chicco. Odpowiedz Link Zgłoś
wronka32 Re: Peg Perego Pliko P3 czy Chicco enjoy? 25.06.07, 14:27 ojej tez sie zastanawiam nad tymi dwoma wózkami - i ewentualnie jeszcze jane carrera pro ..choc tego za żywo nie widziałam tylko w necie. Według mnie chicco ma lepiej regulowane rączki niz Plico a u nas to ważne bo ja kurdupel a mąż wysoki. Waga zbliżona ,,, no i mam dylemat ..buuu...więc podbijam wątek !!! POMOCY Odpowiedz Link Zgłoś
paniwaz Re: Peg Perego Pliko P3 czy Chicco enjoy? 25.06.07, 23:31 Używamy Pliko od 6-ciu tygodni z fotelikiem i jak dotychczas mam o nim bardzo dobre zdanie. Jest pięknie wykończony, ma nowoczesne wzornictwo, ciekawe kolory, łatwo się składa, ma wygodną rączkę do przenoszenia, sam stoi. Jedyna wada - nic nowego - słabe podbijanie, często pomagam sobie przy tym nogą, ale nie jest to problem. Mam 157 cm wzrostu i z rączkami opuszczonymi na minimum jest mi bardzo wygodnie. Pozdrawiam. Pani Wąż Odpowiedz Link Zgłoś
aguskin Re: Peg Perego Pliko P3 czy Chicco enjoy? 26.06.07, 08:19 ja wybrałam PPP3, właśnie te szelki są super, rączki też śa regulowane góra dół, ma kilka wad, ale który nie ma??, buda do samej barierki, dość spory kosz i kiedys właśnie dobrze odsprzedasz, leciutko zdejmuje sie koła do mycia, tapicerka super, brud sie jej nie tyka, z budki możesz zrobic daszek w upalne dni, siedzisko wysokie na długo starczy, i jak Ci się uda trafisz na egzemplarz made in itali, a nie china jak wszystkie chicco Odpowiedz Link Zgłoś
dobrylos51 Re: Peg Perego Pliko P3 czy Chicco enjoy? 14.07.07, 00:22 mam pytanie... kupilam taki wozek p3 tyle,ze on nie ma gondoli,na poczatku sadzilam ,ze bede wozila dziecko w spacerowce,rozklada sie prawie na plasko,ale dzis po zmontowaniu stwierdzam,ze to nie jest najlepszy pomysl... czy dobrze zrozumialam,korzysta pani z fotelika ... oczywiscie w sklepie twierdza,ze mozna malenstwo spokojnie wozic w tym foteliku (spacerowac),ale czy to zdrowe,czy malenstwu bedzie wygodnie na dwu czy trzy godzinnym spacerze?? ja nie jestem przekonana a jednoczesnie zalamana tym zakupem.... prosze o rade Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Peg Perego Pliko P3 czy Chicco enjoy? 14.07.07, 12:29 To dokup do niego gondole Navette www.allegro.pl/search.php?string=navetta lub Porte Enfant www.allegro.pl/search.php?string=porte+enfant&buy=0&new=0&pay=0 lub miekka wkladke dla noworodka jak jest w Pramette photos01.allegro.pl/photos/oryginal/214/79/55/214795596_1 Odpowiedz Link Zgłoś
dobrylos51 Re: Peg Perego Pliko P3 czy Chicco enjoy? 14.07.07, 16:32 hmmm..widzisz problem polega na tym,ze ten wozek kupilismy w irlandii,w przeliczeniu na polski kosztowal sporo,malo tego dokupilam do niego cos takiego jakby przykrycie nanozki do spacerowki i wklad jest mieciutki,tyle tylko,ze tam tez przedziewa sie szelki aby wszystko sie ladnie trzymalo,a przeciez nie bede noworodka przypinac pasami.... bardziej pocieszajaca bylaby opinia kogos kto jednak spaceruje z dzieckiem w tym foteliku... ale dziekuje za rady...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś