Dodaj do ulubionych

Peg Perego Pliko P3 czy Chicco enjoy?

25.06.07, 09:29

Obserwuj wątek
    • kacperka211 Re: Peg Perego Pliko P3 czy Chicco enjoy? 25.06.07, 09:39
      Sorry za wcześnie wysłałam...
      Doradźcie proszę, bo nie mogę się zdecydować. Mąż woli chicco, ja pliko p3. Za
      chicco przemawia niższa cena (co najmniej 300 zł) i nie wiem, czy jest sens
      upierać się przy pliko ?( ma większą budkę i okienko do podglądania dzidziusia -
      to najważniejsze różnice - dla mnie ważne, dla męża nieistotne).
      • magia Re: Peg Perego Pliko P3 czy Chicco enjoy? 26.06.07, 00:00
        Jest jeszcze jedna istotna roznica. Chicco ma wezsze oparcie niz Pliko.
        Mierzylam kiedys wnetrze i bylo kilka cm roznicy, dla mnie to byl jeden z
        wazniejszych argumentow za Pliko.
    • koma.edziecko Re: Peg Perego Pliko P3 czy Chicco enjoy? 25.06.07, 09:48
      Chicco Enjoy to bardzo dobry wózek ale z tych dwóch wybrałabym Plico.
      Jest nowoczesniejszy,ładniejszy,ma lepszą budkę, szelki nie są przytroczone do
      oparcia więc dziecko ma swobodę ruchu, okrycie na nogi też jest lepsze, później
      mozna go lepiej sprzedać niż Chicco.
    • wronka32 Re: Peg Perego Pliko P3 czy Chicco enjoy? 25.06.07, 14:27
      ojej tez sie zastanawiam nad tymi dwoma wózkami - i ewentualnie jeszcze jane
      carrera pro ..choc tego za żywo nie widziałam tylko w necie. Według mnie chicco
      ma lepiej regulowane rączki niz Plico a u nas to ważne bo ja kurdupel a mąż
      wysoki. Waga zbliżona ,,, no i mam dylemat ..buuu...więc podbijam wątek !!! POMOCY
      • paniwaz Re: Peg Perego Pliko P3 czy Chicco enjoy? 25.06.07, 23:31
        Używamy Pliko od 6-ciu tygodni z fotelikiem i jak dotychczas mam o nim bardzo
        dobre zdanie. Jest pięknie wykończony, ma nowoczesne wzornictwo, ciekawe kolory,
        łatwo się składa, ma wygodną rączkę do przenoszenia, sam stoi. Jedyna wada - nic
        nowego - słabe podbijanie, często pomagam sobie przy tym nogą, ale nie jest to
        problem. Mam 157 cm wzrostu i z rączkami opuszczonymi na minimum jest mi bardzo
        wygodnie. Pozdrawiam. Pani Wąż
        • aguskin Re: Peg Perego Pliko P3 czy Chicco enjoy? 26.06.07, 08:19
          ja wybrałam PPP3, właśnie te szelki są super, rączki też śa regulowane góra
          dół, ma kilka wad, ale który nie ma??, buda do samej barierki, dość spory kosz
          i kiedys właśnie dobrze odsprzedasz, leciutko zdejmuje sie koła do mycia,
          tapicerka super, brud sie jej nie tyka, z budki możesz zrobic daszek w upalne
          dni, siedzisko wysokie na długo starczy, i jak Ci się uda trafisz na egzemplarz
          made in itali, a nie china jak wszystkie chicco
        • dobrylos51 Re: Peg Perego Pliko P3 czy Chicco enjoy? 14.07.07, 00:22
          mam pytanie...
          kupilam taki wozek p3 tyle,ze on nie ma gondoli,na poczatku sadzilam ,ze bede
          wozila dziecko w spacerowce,rozklada sie prawie na plasko,ale dzis po
          zmontowaniu stwierdzam,ze to nie jest najlepszy pomysl...
          czy dobrze zrozumialam,korzysta pani z fotelika ...
          oczywiscie w sklepie twierdza,ze mozna malenstwo spokojnie wozic w tym foteliku
          (spacerowac),ale czy to zdrowe,czy malenstwu bedzie wygodnie na dwu czy trzy
          godzinnym spacerze?? ja nie jestem przekonana a jednoczesnie zalamana tym
          zakupem.... prosze o rade
          • magia Re: Peg Perego Pliko P3 czy Chicco enjoy? 14.07.07, 12:29
            To dokup do niego
            gondole Navette
            www.allegro.pl/search.php?string=navetta
            lub Porte Enfant
            www.allegro.pl/search.php?string=porte+enfant&buy=0&new=0&pay=0
            lub miekka wkladke dla noworodka jak jest w Pramette
            photos01.allegro.pl/photos/oryginal/214/79/55/214795596_1
            • dobrylos51 Re: Peg Perego Pliko P3 czy Chicco enjoy? 14.07.07, 16:32
              hmmm..widzisz problem polega na tym,ze ten wozek kupilismy w irlandii,w
              przeliczeniu na polski kosztowal sporo,malo tego dokupilam do niego cos takiego
              jakby przykrycie nanozki do spacerowki i wklad jest mieciutki,tyle tylko,ze tam
              tez przedziewa sie szelki aby wszystko sie ladnie trzymalo,a przeciez nie bede
              noworodka przypinac pasami....
              bardziej pocieszajaca bylaby opinia kogos kto jednak spaceruje z dzieckiem w
              tym foteliku... ale dziekuje za rady...pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka