roksana216 15.08.07, 13:54 Który stelaz jest lepszy tzn. ma lepszą amortyzację , lepiej się prowadzi? Chodzi mi przede wszystkim o lekki stelaż na gondolę. BB Confort Trophy, Loola czy stelaż Chicco Ct 0,1? Proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rivia Re: bebe confort czy chicco 15.08.07, 16:30 mialam bb trophy,super dla noworodka,polecam Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: bebe confort czy chicco 16.08.07, 07:38 zamiast CT01 wybrała bym enjoy- jest lzejszy o 3 kg wazy w wersji spacerowej 7,5 kg!! gdzie większośc spacerwek to waga ok 8-9 kg. i naprawde jest miękki- sprawdzałam w sklepie. dodatkowo ma tak jak Ct 01 reguację amortyzacjo. BB confort to tez fajny wózio dla noworodka ale jest o wiele cięższy. do bb trzeba dokupić spacerówkę ale jeli chodzi o mnie to nie odpowiada mi te kubełkowe siedzisko- do tego przwie wszystkie używane bb maja odklejoną gume z rączki- swoją droga kurcze tajka dobra firma a nie potrafią wreszcie zmienić tego elementu na jakiś bardziej trwały- no chyba ze zmienili w nowyych modelach- to zwracam im honor:)) Ja wybrała bym jednak enjoy trio i ma się wózek do końca okresu wózkowego. Odpowiedz Link Zgłoś