ad57 23.08.07, 12:20 Co sadzicie o tym wózeczku?jak się sprawuje?chciałam Quinny Zapp ale nie rozkłada się na płasko więc odpada,moja córcia ma ponad 5 miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alcarin Re: ZOOPER TWIST 29.08.07, 21:41 Wpisz w wyszukiwarke na tym forum "zooper", a wyskoczy troche postow. Sama bylam na niego swego czasu napalona, ale po kilku obejrzeniach go w sklepie zmienilam zdanie (w koncu kupilam maclarena, bo doszlam do wniosku, ze lepiej wydac 900zl, ale raz i miec wozek do konca okresu wozkowego, niz co roku wydac 500, czy 600zl). Pamietam, ze kilka dziewczyn tutaj interesowalo sie tym wozkiem i wlasciwie nikt go nie kupil - w niecie wygladal super, mial fajne funkcje, ale na zywo nie wypada tak efektownie - dlatego nie znajdziesz tutaj raczej opinii osob, ktore maja ten wozek. Jest jedna dziewczyna, ktora kupila zoopera przez internet, ale Waltza i byla z niego zadowolona jeszcze jakis czas temu. Odpowiedz Link Zgłoś
hakaranda Re: ZOOPER TWIST 30.08.07, 09:00 To ja jestem posiadaczką zoopera waltza i jestem z niego zdowolona. Mam go co prawda 4miesiące, ale wclae go nie oszczędzam i przeżył nawet wyprawę nad morze. Myślę, że mam jeszcze długo posłuży, przynajmniej do czasu, kiedy synek będzie wolał chodzić niż jezdzić:)Twista nie zanm i nie wiedziałam, ale rzeczywsicie opnie o nim tu na forum nie były zbyt pochlebne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ad57 Re: ZOOPER TWIST 31.08.07, 10:49 dzięki dziewczyny waltz w moim przypadku odpada bo jak dobrze pamiętam to nie jest parasolka,normalną spacerówkę mam x-landerowską i zalezy mi na porządnej parasolce. Odpowiedz Link Zgłoś
ad57 Re: alcarin 31.08.07, 14:30 hmm bardzo podoba mi się ten model w kolorze brąz z różem i jestem już zdecydowana na ten zakup :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alcarin Re: alcarin 31.08.07, 15:57 Ja mam grafit/pomarancz, ale glownie dlatego, ze na zywo widzialm wozek tylko w tym kolorze i balam sie ryzykowac (choc jak maz pojechal kupowac, to w sklepie byly wszystkie 4 kolory). Nawet zastanawialam sie nazajutrz, czy nie pojechac wymienic na brazowy lub bezowy, ale maz odmowil ponownego wozenia pudla do sklepu i tak juz zostalo :) Ostatnio tez widzialam na ulicy braz z rozem i bardzo mi sie podobal, ale pocieszam sie, ze jakby bylo drugie dziecko, to moze chlopak i wtedy grafitowy bedzie jak znalazl. A jak nie, to latwiej bedzie sprzedac, bo szersza grupa docelowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś