g35 11.09.07, 23:03 Kobietki prosze doradzcie chce kupic mojej corce wlasnie ten model wozka ale zastanawiam sie czy ona nie jest za duza w tamtym miesiacu obchodzila dwa latka .prosze o opinie na temat tego wozka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krztyna Re: Mamas&Papas Luna 13.09.07, 08:53 Gdybyś jeszcze dodała jak ta marka i model nazywają się w Polsce, bo o ile dobrze kojarzę Mamas&Papas to anglosaski odpowiednik marki inaczej zwanej w PL. ------------ Aniołek Platek ma braciszka Skorpka Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: Mamas&Papas Luna 13.09.07, 09:22 Peg Perego :) www.mamasandpapas.co.uk/search.php?search=luna&category=All Nie widze tego wozka na stronach peg perego, ale moze zle szukam. Moim skromnym zdaniem, z perspektywy 'posiadania' 2.3 letniego dziecka, uwazam, ze bardziej ci sie sprawdzi cos lekkiego, typu maclaren... Ale najlepiej zrobisz jak sama przymierzysz dziecko do wozka i ocenisz, jak sie 'prowadzi'. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Mamas&Papas Luna 13.09.07, 11:48 W Polsce nie ma tego wózka a szkoda bo fajnie wygląda. Mi się też wydaje że Maclaren Quest albo Volo byłby wygodniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
g35 Re: Mamas&Papas Luna 13.09.07, 12:26 Przepraszam ze zapomnialam podac dokladne dane www.mamasandpapas.co.uk/search.php?search=luna&category=All to wlasie o ten model mi chodzi ,wlasnie bylam i sprawdzilam jak moja corka bedzie sobie tam siedziala i powiem wam ze chyba musze powiedziec ze jest on za maly dla mojej corki:(zastanawiam sie nad maclarenem XLR,albo XT prtosze powiedzcie czym one sie roznia. Bardzo dziekuje za odp pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: Mamas&Papas Luna 13.09.07, 13:03 XLR jest bardziej 'wypasiony'; ja mam XT i jest bardzo fajny (tylko kolory bardzo nudne w tym roku). Najlepiej zajrzyj na strone www.maclarenbaby.com - tam znajdziesz dokladne specyfikacje wszystkich wozkow maclaren. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Mamas&Papas Luna 13.09.07, 13:13 XLR jest większy tzn szerszy. Ale co za tym idzie troszke cięższy. Poza tym do XLR jest śiwór w komplecie i "materacyk" na siedzenie. Za to XT ma fajniejszą budke- można ją rozpiąć i zasłonić dziecko prawie całkowicie przed ewentualnym wiatrem, deszczem, słońcem... Ja często tak zakrywam moja córke jesli chcę aby zasnęła na dworzu. Odpowiedz Link Zgłoś
g35 Re: Mamas&Papas Luna 13.09.07, 20:43 No to teraz mi klina wbilyscie ten bardziej wypasiony ten ma lepsza bude a to mi sie przyda bo tu takie wiatry brrr,bardzo wam dziekuje musze to przemyslec ,taki maly wybor tych wozkow i te kolory jakies takie nijakie Odpowiedz Link Zgłoś