Dodaj do ulubionych

Urban Jungle Buggy - One Tree Hill

08.10.07, 19:17
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie coś na temat tego wózka.
Mam możliwość kupienia z drugiej ręki i zastanawiam się, czy to dobry wózek - czy jest lekki, czy dobrze się składa (i jak?), jak prowadzi, jak gondola? Dziecię będzie styczniowe :)
Obserwuj wątek
    • coronella Re: Urban Jungle Buggy - One Tree Hill 08.10.07, 19:38
      ja go nie mam, ale ma go moja koleżanka, wiem, że jest zachwycona. Wózek drogi, ale wart swojej ceny, te z drugiej rękai baaardzo mało tracą na wartości. Prowadzi sie rewelacyjnie, leciutko, jest stosunkowo lekki. A składa się w pół, tak jak kazda tego typu trójkołówka.
      Ma super dodatki, fantastyczny jest śpiworek :) On wygląda tak srednio, ale jest starannie zrobiony, wykończony, i na żywo prezentuje sie o niebo lepiej.
      • mad_die Re: Urban Jungle Buggy - One Tree Hill 08.10.07, 19:54
        Dzięki za odpowiedź :)
        Znajoma mojej koleżanki ma ten wózek, ale tylko spacerówkę, bez gondolki, chce za niego 150 euro (ale nowe kosztują w granicach 500 euro...). Znalazłam już gondolkę ze wszystkimi akcesoriami za 60 euro, więc myślę, że to nie bedzie zbytnio wygórowania cena za wózek - skoro mówisz, że on taki fajny jest :)
        Muszę się w miarę szybko decydować, a ja zielona w temacie wózków jestem...
        • coronella Re: Urban Jungle Buggy - One Tree Hill 08.10.07, 21:21
          a to jeszcze zalezy jaki model, czy ten nowszy, czy starszy, masz jakies zdjecie?
          • mad_die Re: Urban Jungle Buggy - One Tree Hill 09.10.07, 10:19
            Niestety nie mam zdjęcia. Ale to wózek z kolekcji z zeszłego roku lub z przed dwóch lat, w każdym bądź razie prawie jak nowy, bo chyba tylko kilka razy użyty. Podobno dziecko tej znajomej nie chciało już w nim jeździć - nauczył się chodzić i wolał chodzić niż się wozić ;)
            • coronella Re: Urban Jungle Buggy - One Tree Hill 09.10.07, 11:14
              ale to nie chodzi o to w jakim on jest stanie, tylko jaki to model. Bo OTH mozna i tanio kupić, zalezy od modelu.
              Czy on ma skrętne koło?
              • mad_die Re: Urban Jungle Buggy - One Tree Hill 09.10.07, 12:56
                No pisałam, że nowy kosztował tę znajomą coś koło 500 euro. Ja go na oczy jeszcze nie widziałam, więc nie mogę nic więcej powiedzieć. I przypuszczam, ze wtedy Ty też mi nic więcej nie powiesz ;)
                Muszę się umówić na obejrzenie tego wózka, to będę wiedziała, co i jak.
                Wiem jedynie, ze on nazywa się:
                Mountain terrain
                Urban jungle buggy

I był robiony w Goudzie :)
                • mammazuzi Re: Urban Jungle Buggy - One Tree Hill 09.10.07, 17:08
                  www.babyjungle.nl/p2-driewielers.htm
                  www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=11374842&sid=xz7abcbbWYT336648&WT.svl=Link
                  • mad_die Re: Urban Jungle Buggy - One Tree Hill 09.10.07, 17:12

No dzięki, dzięki, tylko ja nie prosiłam o strony z tymi wózkami, bo to mogę sobie sama znaleźć ;) Mi chodzi o opinie ewentualnych użytkowniczek, czyli mam dzieci, które te wózki mają lub miały.
                    • coronella Re: Urban Jungle Buggy - One Tree Hill 09.10.07, 19:42
                      dobrze, zebys sobie chociaz troche popatrzyla na nie, żebyś miala jakąkolwiek orientację co do modeli.
                      W każdym razie wózek jest świetny i zazdroszczę Ci go :)
                      A gdybys zrezygnowała z zakupu, daj znac koniecznie!! :)
                      • mad_die Re: Urban Jungle Buggy - One Tree Hill 09.10.07, 21:39
                        :D
                        No patrzę, ale od samego patrzenia w ekran wiedzy mi nie przybywa ;)
                        Więc czym prędzej muszę się umówić na oglądanie tego wózka, żebym wiedziała, jaką gondolkę do niego kupić - choć pewnie kolor i tak bedzie miał małe znaczenie ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka