malgmal 18.01.08, 11:14 Mam 7-miesięczne dziecko i chce kupić spacerówke (max do 1100zl). Co sądzicie o tym wozku, moze ktos ma taki, a moze doradzicie mi jakas inna spacerowke. Prosze o porady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta_szu PICO 4 I'coo-sprzedam 13.03.08, 09:53 Witajcie, Sprzedaję wózek I'coo peak 4 znanej niemieckiej, solidnej firmy Hauck, w kolorze navy (granat) – używany jedynie w sezonie zimowym - w stanie idealnym !! Wózek systematycznie był konserwowany firmowymi preparatami. Po przeglądzie w firmowym serwisie. Wózek jest nadal na gwarancji! - I'coo peak 4 to rewelacyjny wózek o niespotykanym wzornictwie i wykonany z najlepszej jakości materiałów. - Marka I’COO jest najbardziej ekskluzywną linią wózków w całej ofercie firmy Hauck. - Są to wózki oparte na stelażach wykonanych z najlepszych stopów aluminium, tapicerki charakteryzują się wyjątkową trwałością i oryginalną stylistyką. - Dzięki innowacyjnej konstrukcji wózki zapewniają maksimum miejsca dla dziecka a zarazem wymagają minimalnej przestrzeni po złożeniu. - Elegancka, delikatna rama idealnie współgra z mocnymi kołami i wraz z siedziskiem tworzy idealny obraz wózka, gdzie liczy się dbałość o najdrobniejszy szczegół. - Wózek przeznaczony jest dla dzieci od urodzenia do osiągnięcia wagi 15 kg. - Regulowane oparcie w płynnym ruchu (najniższa leżąca) - 4 pełne, amortyzowane koła z tworzywa sztucznego - Pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa z ochraniaczami - Regulowany podnóżek - Zdejmowana regulowana budka - Rączka regulowana teleskopowo - Regulowany pałąk z możliwością demontażu - Nowoczesny, zintegrowany hamulec SoftFix na tylnich kołach - Pojemny kosz na zakupy - Tapicerka łatwa do ściągnięcia - Możliwość zamontowania fotelika samochodowego E-Care - Możliwość zamontowania gondoli Cosycocoon Wymiary: - po złożeniu: 90/50/34cm - długość siedziska: 23cm - długość siedziska po rozłożeniu do pozycji leżącej: 87cm - szerokość siedziska: 30cm - rozstaw kół: 50cm - wysokość rączki: 92-106cm - średnica kół: 16cm Cena nowego wózka to ok. 1200 zł u mnie taniej o połowę!!!! Polecam! Zaintersowane osoby proszę o telefon: 501-283-200 lub mail pozdrawiam Was i maluszki! Aneta Odpowiedz Link Zgłoś