edzia.79 06.02.08, 10:46 jaka mozna kupic lekka spacerowke-parasolke dla roczniaka?? oczywiscie zeby miala rozkladane oparcie,bude i ochraniacz na nogi. czy tylko chicco spelnia te kryteria czy sa tez inne wozki?? prosze o pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pstrabiedronka Re: jesli nie Maclaren to co dla roczniaka??? 06.02.08, 10:56 jeszcze na pewno PegPerego Pliko P3 i INglesina Zippy ale to droższe wózki nawet od Maclarena. no i sporo jeszcze - Deltim Frog, Bebe Confort Viva (bez okrycia na nózki ale mozna dokupic jakies uniwersalne albo śiworek) zreszta popatrz tutaj: www.bobowozki.pl/index.php?cPath=5&osCsid=263dde886dd892cf79fc3aec204a5b34 Odpowiedz Link Zgłoś
kostka25 Re: jesli nie Maclaren to co dla roczniaka??? 06.02.08, 11:13 Ja stawiałam na inne wózki bo zdawało mi się że Maklaren nie dla mnie. Moja mała ma 11 miesięcy. Brałam pod uwagę PegPerego Pliko, ale wczoraj miałam okazje porównać sobie kilka wózków. Pliko jest żle wyważonym, cięzko się prowadzi z dzieckiem szczególnie przechodzić przez krawężnik. W koń cu kupiłam Maclarena Techno XLR i jestem zadowolona. Bardzo wygodny dla małej i dla mnie. Prowadzi się super. Lekki, rozkłada się na płasko do spania i podnóżek ma ok. Polecam jednak. A cenowo porównywalne. Aniołek 30.01.2006r. Otylka 17.03.2007r. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: jesli nie Maclaren to co dla roczniaka??? 06.02.08, 11:22 Jest całe mnóstwo spacerówek parasolek, napisz jakie są Twoje wymagania odnośie ceny, wagi wózka, dodatkowego wyposażenia... Odpowiedz Link Zgłoś
bobimax Re: jesli nie Maclaren to co dla roczniaka??? 06.02.08, 11:46 Edzia ale Ty masz pp pliko. Ja bym na Twoim miejscu jeszcze się wstrzymała, bo na przyszły rok już będziesz miała inne wymagania. Ja sobie kupiłam bebe confort viva na lato bez okrycia a na zimę mam graco z okryciem. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia.79 Re: bobimax 06.02.08, 15:21 ja jestem walnieta i od dawna mysle o maclarenie badz o parasolce ktora by byla lekka i dobra na lato,bo na zime wskoczymy w pliko. w peg perego pewnie pojezdze jeszcze z rok a parasolka przyda sie na dluzej. Odpowiedz Link Zgłoś
bobimax Re: edzia79 06.02.08, 17:19 Ja oglądałam maclarena XLR bo fuksem mieli i nie powalił mnie na kolana a jeżeli na lato tylko to tym bardziej i go nie kupiłam, chodziaż dostałam od męża przyzwolenie. Kupiłam inną parasolkę własnie na lato Odpowiedz Link Zgłoś