mamaguciusia 04.03.08, 08:01 jak to jest z tymi wózkami dobre czy nie dobre? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrooffkaa Re: hauck-potrzebne opinie 04.03.08, 14:15 Ja mam trójkołowca Hauck Jupiter 3 i nie narzekam;) Jest dobrze amortyzowany,ma duże siedzisko, duży regulowany podnóżek i pojemny kosz na zakupy,jedyną jego wadą jest to,że nie ma okienka w budce,co jest dość dużym minusem no i trochę dużo waży... Ale poza tym ok,moja córcia ma półtora roku i nadal mieści się w nim bez problemu:) polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaguciusia Re: hauck-potrzebne opinie 05.03.08, 20:08 No to mamy dwie zadowolone osoby a czy ktos jeszcze cos wie na temat tych wózeczków? Odpowiedz Link Zgłoś
mamachlopca1 Re: hauck-potrzebne opinie 05.03.08, 22:07 ja mialam 3-kolowy takie ze skretnym przednim kolem.i szybko sie go pozbylam.zbaczal mi na jedna strone-nie mam pojecia dlaczego.ale najgorsze bylo to, ze byl jednak niestabilny.wozilam w nim 1,5 roczne dziecko ktore nie siedzi nieruchomo-wiec kiedy sie synek wychylal na boki, wozek sie przewazal.nie wiem czy to wina tego wozka czy tego ze to byl 3-kolowy.synek nalezy do leciutkich wiec nie przesadzilam z obciazeniem;) moja siostra ma tez 3-kolowy ale taki z nieruchomym kolem i jest w nim zakochana Odpowiedz Link Zgłoś
hajduga87 Re: hauck-potrzebne opinie 06.03.08, 13:45 Ja uważam ten wózeczek za swietny . A jesli chodzi o opinie tego wózeczka o jego przednie koło .to mozna je zablować ! Ja nigdy tego nierobiłam bo moje jest skretne o 360 stopni i niema potrzeby . Ja chce go teraz odsprzedać nazywaza sie Hauck Jaguar Traxx 3 kolor Ice Kontakt tylko hajduga87@interia.pl lub gg 10690975 Mam tez do sprzedania nowa spacerówke !!! Na wszystkie pyatania z checią odpowiem i doradze jeśli chodzi o ta firme Odpowiedz Link Zgłoś
crazy-house Re: hauck-potrzebne opinie 07.03.08, 13:21 Ja tez mam hauck roadstera, trzykolowy ale bez skretnego kola- jest ladny, ale ciezki (prawie 11 kg) i od samego poczatku skreca mi na prawo, co mnie doprowadza do szalu. Odpowiedz Link Zgłoś
cheyenne_s Re: hauck-potrzebne opinie 07.03.08, 21:40 mam hauck jeep roadster 3 kołowy bez koła skrętnego i jak na wózek z pompowanymi kołami wale nie jest cięzki - 11 kilo to wcale nie duzo prowadzi sie lekko, jest stabilny jedyna wada to to że skrzypi od samego poczatku Odpowiedz Link Zgłoś
jamamma Re: hauck-potrzebne opinie 07.03.08, 23:22 Nie pytasz o konkretny model ,chodzi Ci tylko o markę? No , cóż..ja do trójkołowców nie mam przekonania dlatego mam Hauck Traxx Jaguar+ gondola Bronco i jestem zadowolona ,i to nawet bardzo.Prowadzi się lekko( pompowane koła), ma skrętne przednie koła, fikuśną rączkę z możliwością kilkustopniowej regulacji wysokości.Wada : waga( ja mieszkam na parterze , więc nie muszę go nosić), poza tym mogę gondolę swobodnie zdejmować i zakładać , bez szarpania.Sprawdza się w każdych warunkach: na chodnikach , piachu, śniegu czy w lesie.Ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
jamamma Re: hauck-potrzebne opinie 07.03.08, 23:24 oczywiście chodzi o Hauck Traxx Jaguar 4 Delux Odpowiedz Link Zgłoś
mamaguciusia Re: hauck-potrzebne opinie 08.03.08, 07:24 bardzo Wam dziekuje za wszystkie opiniĘ.Ogólnie mi chodzi o ta marke czy to pozadna firma:) Odpowiedz Link Zgłoś
azyli Re: hauck-potrzebne opinie 08.03.08, 18:07 Czy ktoś widział, a najlepiej uzywał, którys z tych wózków? Czym one sie wogole roznią poza tapicerką, nazwą i ceną??? Chodzi mi np: HAUCK Candy TRAXX, HAUCK Candy Jeep, HAUCK (Esprit) SPEED SUN, Hauck Candy-Fashion. Wyglądają b. podobnie, mają podobne funkcje i wazą 6,5 kg (swoją drogą ciekawe czy calosc, czy sam stelaż). Czy mozna zobaczyć je gdzieś w Wawie? Napaliłam sie na Questa, ale nie bede miala spokoju, jak nie sprawdze tych. Odpowiedz Link Zgłoś