emilka74 08.03.08, 17:08 Powiedzcie dziewczyny jak długo pojeżdzi w gondolce Quinny Buzz dziecko z wagą ur.ok 4 kg(może nawet ponad).A jeśli nie Buzz,to jaki polecacie inny tego typu wózek? Z górydziękuję za podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
territta Re: Duże dziecko-a gondola Buzza 08.03.08, 17:18 Akurat mogę Ci pomóc :) Moja koleżanka ma Buzza. Dziecko urodziło się dokładnie 3950g (ur. na samym początku września 2007), czyli jeździ w tej gondoli już od pół roku (a przecież cały okres jeżdzenia w gondoli przypadł na późną jesień i zimę, więc kombinezony, spiworki, kocyki, etc. i się mieściła). Do spacerówki będą sie niedługo przesiadać, ale to już czas, bo wiosna idzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
azyli Re: Duże dziecko-a gondola Buzza 08.03.08, 18:32 Moje dzieci pierwsze prawie 4 kg, druge prawie 4,5 57-59cm jezdzily w malej gondoli Quinny 5-6 miesiecy, od pazdziernika do lutego/marca mniej wiecej. Pod koniec wypelnialy ja calkowicie Odpowiedz Link Zgłoś
emilka74 Re: Duże dziecko-a gondola Buzza 09.03.08, 13:31 Dzięki dziewczyny.To coprawda informacja nie dla mnie,ale własnie to chciałam(i sama zinteresowana) usłyszec:) pozdarawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś