a.z.1 17.03.08, 16:26 MAM pytanie - co sądzicie o wózkach casualplay?????Wydaje mi sie ze siedzisko w S4 czy S6 jest raczej niskie - nie sądzicie??????Moze ktoś używa ten wózek i może podzielić się opinią - byłabym bardzo wdzięczna:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aggussia Re: CASUALPLAY!!1 17.03.08, 20:56 Napisałam w wątku: "Adaptery do fotelika i gondoli w Casualplay"... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jk1977 Re: CASUALPLAY!!1 18.03.08, 15:47 hej ja mam s6. cały wózek jest rewelacyjny, siedzisko jest na normalnej wysokosci jak dla mnie - nie wiem do jakiego modelu wozka porównujesz. Ja mam tylko spacerówkę . Jeśli zastanawiasz się nad zakupem modelu S6 to gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
territta Re: CASUALPLAY!!1 18.03.08, 15:52 Hej jk1977 :) No np jak się porówna do Nomada, to oparcie w Casualplay jest jakieś 10cm niższe. Ale inna sprawa, ze przeważnie takim wózkiem jak Casualplay (czy Nomad) nie jeździ się długo (przeważnie), potem kupuje się małą przewozówkę, więc to oparcie tak naprawdę to nie problem. Odpowiedz Link Zgłoś