mamusiaszymusia 28.03.08, 20:37 Szukam opini o tym wozku. Jak sie prowadzi, jak sie sprawdza? Co z amortyzacja? Ogolnie wszystkiego co dotyczy jego zalet i wad. Z gory dziekuje za wypowiedzi! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nova2 Re: Peg Perego Classico Young - opinie! 28.03.08, 21:20 zalety: obszerna gondola(moj synek miescił się w niej do od 7-8 m- ca, chociaz wtedy to juz ani myslał o spacerach na leżąco),lekko się prowadzi(ale nie ma skretnych kół) wady: waga (ale to, niestety jak wszystkie tego typu wózki z duzymi kołami), duze wymiary po złozeniu (my mamy duzy bagaznik, ale stelaż+gondola nie miesciły się w nim). Jesli musisz wchodzić po schodzach to licz się z tym że stelaż bedziesz musiała zostawiac na dole. ogólnie, byłam z niego dość za dowolona, ale z ulga przesadziłam synka do spacerówki gdy miał 5 mcy.( wiec w naszym wypadku tak duza gondola okazała się właściwie zbędna) Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiaszymusia Re: Peg Perego Classico Young - opinie! 28.03.08, 21:59 Ja zastanawiam sie nad tym wozkiem jako glebokim i wlasnie na okres letni (dziecko ma sie urodzic w czerwcu). Troche przerazaja mnie gabaryty jesli chodzi o ewentualny transport autem - hhmmmm. Nie musze liczyc sie z wnoszeniem calego wozka na gore wiec waga az tak mnie nie przeraza, ale czy na tym stelazy mozna montowac foteliki pp, czy one pasuja? w opisie wozka podane jest, ze kola sa piankowe (wstepnie myslalam, ze sa pompowane)czy mimo tego dobrze spawdza sie na nierownosciach? Czy regulacja budy w gondoli jest plynna? Jako doswiadczone mamy - czy po uzytkowaniu tego wzozka powtorzylybyscie swoj wybor czy zdecydowalbyscie sie na zupelnie inna opcje, jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
aniakiebitz Re: Peg Perego Classico Young - opinie! 29.03.08, 14:54 Witam! Na stelażu można zamonowac każdy fotelik primo viaggio Peg Perego a także siedzisko od spacerówki( jeśt olbrzymia). Ja mam zestaw 3 w 1, gondolkę, siedzisko od spacerówki i fotelik. Jestem zadowolona bardzo .Nic się nigdy nie psuło ... Gondolka jest chyba największą dostępną na rynku ...ale mogę się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś