ania2-3 02.01.09, 15:14 Witam przymierzam się do kupienia x landera X1, w rodzinie jest już Quinny. Chciałabym się dowiedzieć czy gondola od Q. pasuje do X. Może ktoś już tego próbował. Dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda79pn Re: X-lander - Quinny - gondola 02.01.09, 15:18 2,5 roku temu pasowała na pewno bo miałam, a czy teraz coś zmienili to nie wiem, skoro pasuje fotelik maxi cosi na obydwa wózki to gondola też powinna. Odpowiedz Link Zgłoś
ania2-3 Re: X-lander - Quinny - gondola 02.01.09, 16:45 bardzo dziękuję za sprawdzenie . Co do koloru to właściwie jest mi to obojętne /poza czarnym i czerwonym /. Z twojej informacji wynika , że musiałabym kupić jeszcze adaptery do fotelika. to nawet mi pasuje , ponieważ mam maxi -cosi ale 11-letnie . Jeśli możesz to podaj cenę . Właściwie to dopiero myślę o kupnie /dziecina w kwietniu/. Mam jeszcze pytanie czy ten wózek rzeczywiście tak dobrze się sprawuje w terenie /lasy, łąki , bezdroża/ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś