helginia 07.02.09, 13:53 powiedz ile czakałaś na arię. Ja zamówiłam wczoraj i dziś napisali, ze realizcja 4 dni. tak się zastanawiam czy weekend licza czy tylko robocze. pozdrawiam (oczywiście moka w dino :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabeladrozd Re: do leila78 07.02.09, 22:26 hej zawsze jak cos zamawiamtolicza sie tylko robocze Odpowiedz Link Zgłoś
leila78 Re: do leila78 07.02.09, 22:39 też mi napisali, że cztery dni robocze i się nawet wzburzyłam bo wcześniej pytałam czy trzeba czekać a oni mi na to, że wózek jest dostępny. tylko zapomnieli dodać, że u dystrybutora;) niemniej jednak po dwóch dniach miałam. jak na mój gust to we wtorek powinnaś mieć o ile akord dzisiaj wysłał do nich. jak nie to dopiero w środę:/ wiem co to czekanie ale jeśli o mnie chodzi to warto było:) dziś łaziłam z małym po galerii z załadowanym koszem, pchając wózek jedną ręką i zbierałam zawistne spojrzenia tych z parasolkami;) Odpowiedz Link Zgłoś
helginia Re: do leila78 07.02.09, 22:45 pewnie szybciej się pozbedę maca xt niż myślę :) dzis spodobał mi się Fizz Silver Cross . i tak kombinuję, że może na loto jeszcze zaszaleje zamiast volo (do którego sie przymierzałam) mały moj w kwietniu 2 lata. pzdr. to forum, ta aria to przez Was ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leila78 Re: do leila78 07.02.09, 22:52 ja już nie chcę żadnej parasolki. przynajmniej chwilowo;) póki co aria mnie zadowala całkowicie. aż się noszę z zamiarem sprzedaży carrery. Odpowiedz Link Zgłoś