3miecia 23.02.09, 18:25 Ty jako ekspertka wózkowa i posiadaczka Buggstera i Questa,proszę doradź który lepszy dla 1.5 roczniaka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: do Pinik 23.02.09, 18:57 Jakbym miala wybrac jeden z nich to dla poltoraroczniaka wzielabym buggstera. Wyspi sie w nim super, wozek jest b. szeroki dla dziecka, ma lepsze kola i ciche, super koszyk z super dostepem, jest lekki. Quest jest troche wezszy po zlozeniu, ale za to sie wywala jak jest pusty i cos zawiesisz na raczki, kolka slychac, do koszyka sie nie dostaniesz jak dziecko lezy. Za to questa sie fajniej nosi. Buggster S ma (znikome) resory, quest nie ma ich wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: do Pinik 23.02.09, 19:52 Na zdrowy rozum, chyba nie ma, ale ja tez mam oba :) Jesli ci sie trafi jakis np uzywany quest, to sobie dokup. Odpowiedz Link Zgłoś
nissanmicra Re: do Pinik 23.02.09, 19:56 A którego częściej używasz? Z którego jesteś bardziej zadowolona? Odpowiedz Link Zgłoś
pinik do 3miecia 23.02.09, 20:00 A moze zestawik quest i aria? One oba sa leciutkie, a masz wtedy rozne wozki (aria tansza od buggstera). Masz parasolke i wozek skladany na krotka walizeczke. Jeden malutki do zawieszenia na rame itd, drugi z duzym koszykiem, jednolita raczka itd. A teraz jeszcze do nissanmicra: Ja uzywam roznie: quest to raczej wozek na wyjazdy u mnie, albo lezy w aucie. Buggstera nieraz na stale uzywam, a teraz np. buggster lezy w aucie. Lubilam buggstera na podroze, ale teraz mam go z tym czarnym stelazem, ktory sie jednak rysuje i boje sie go brac do samolotu, bo tam sie z wozkami roznie obchodza. Ale ogolnie to wole chyba buggstera, gdybym mial to byc moj jedyny wozek. Odpowiedz Link Zgłoś
3miecia Re: do 3miecia 23.02.09, 20:13 Problem jest w tym,że mam Buggstera a za kilka dni ma przyjść mi Quest. I teraz co, zostawic oba czy którys z nich sprzedać? pomocy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: do 3miecia 23.02.09, 20:55 A questa zamowilas nowego, ze go mozesz odeslac? jesli nie, to wyprobuj i questa i zdecydujesz, ktory ci lepiej pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
3miecia Re: do Pinik 23.02.09, 21:00 Questa za parę dni przywiezie mi brat z niemiec, więc zwrócic raczej nie mogę. Pojeźdzę oboma i wtedy zobaczę, tylko boję się,że trudno mi się będzie zdecydowac, który zostawić. Jeździłam juz kiedys Questem i wiem jaki on jest, teraz mam Buggstera i też mi się super nim jeździ. Mam problem, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś