Dodaj do ulubionych

M&P czy beat?

07.05.09, 17:37
Mam na oku dwie aukcje na allegro. Proszę doradźcie, który sprawdzi się lepiej
w codziennym użytkowaniu.
1)www.allegro.pl/item622315442_mamas_papas_peg_perego_wozek_spacerowka_nowy.html
lub
www.allegro.pl/item622315442_mamas_papas_peg_perego_wozek_spacerowka_nowy.html
czy raczej M&P BEAT
2)www.allegro.pl/item625454066_mamas_papas_beat_wozek_spacerowka_hit.html
Obserwuj wątek
    • aribeth1 Re: M&P czy beat? 07.05.09, 17:44
      A w jakim wieku jest dziecko? Beat ma regulowany podnóżek, więc będzie lepszy
      dla malucha, Aria - dla starszego malucha;)
      • grzybsien Re: M&P czy beat? 07.05.09, 17:47
        Dzidzia 11 miesięcy, Podnóżek byłby przydatny no i pozycja taka półleżąca.
        Najważniejsze wygodne prowadzenie.
        • aribeth1 Re: M&P czy beat? 07.05.09, 18:50
          Mam Beat'a, nie mam Arii, więc nie mogę porównać. Kupiłam dla małego, gdy miał
          chyba 13 miesięcy. Wózek jest ok, jestem z niego zadowolona, uważam, że w tej
          cenie to dobry wybór. Używam go sporadycznie, głównie, gdy trzeba wyskoczyć na
          jakieś zakupy, czy coś załatwić na mieście. Rozkłada się do wygodnej pozycji
          półleżącej, małemu chyba jest wygodnie, bo zdarzyło mu się w nim spać. Kolorek
          ma smętny, więc kupiłam kolorowy materacyk:)
    • didilinka Re: M&P czy beat? 07.05.09, 20:20
      Mam oba i oba fajne :)

Arie uzywam od 2 tyg i coraz bardziej mnie cieszy. Beat tez bardzo lubie to taki
      prawie Maclaren za duzo mniejsze pieniądze. W Arii masz łączoną raczke - duza
      wygoda, Beat wygodnie sie pcha tez jedna ręka. Beat moim zdaniem ładniejszy,
      mniej plastikowy, ciszej jedzie. Aria ma cudowny koszyk, dziecko moze spac na
      boku, rozkłada sie mocniej. Po złożeniu Beat niewiele dłuższy od Arii a duuuuuzo
      węższy, wrzucisz go w kat bagażnika.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka