Dodaj do ulubionych

Aria a Espiro active lub coneco flash

20.05.09, 15:29
Doradźcie- używana Aria jest w cenie nowych tamtych wózków. Czy lepiej używaną
Arię? Dla dwulatki- sporej, ok. 15kg. Można te wózki jakoś porównać?
Obserwuj wątek
    • marta2202 Re: Aria a Espiro active lub coneco flash 20.05.09, 15:46
      A czy dwuletniemu dziecku jest potrzebny taki duży wózek? Nie lepiej
      jakąś przewozówkę, albo może używany Maclaren Quest? A co do Arii to
      można za 300zł kupić nową z Anglii czasem pojawiają się na allegro.
      • ksenja1 Re: Aria a Espiro active lub coneco flash 20.05.09, 16:11
        Jeszcze się przydaje. Czasem chodzimy na zakupy dalej, małej potrzebny w miarę
        wygodny wózek, a mamie duży kosz:). Wózek dobrze by było, żeby w miarę łatwo
        pokonywał krawężniki. A składał się na w miarę małe rozmiary. Co prawda do
        bagażnika kombi, ale nie chcę stracić dużo miejsca.
        • marta2202 Re: Aria a Espiro active lub coneco flash 20.05.09, 16:12
          Aria ma duży kosz:)
          • ksenja1 Re: Aria a Espiro active lub coneco flash 20.05.09, 16:16
            Tak, właśnie ten kosz mnie kusi... Co wybrać? A czy Arię MT M&P używaną w
            niezłym stanie za ok. 300 zł warto?
            • marta2202 Re: Aria a Espiro active lub coneco flash 20.05.09, 16:53
              Wiesz cieżko mi powiedzieć, ja powiem szczerze nie dała bym tyle za
              używaną bo na allegro pojawiaja się NOWE za 300zł. Ja swoją nową w
              zeszłym tyg. kupiłam za 299 z wysyłką!
              Jak Ci się nie śpieszy to obseruj allegro napewno coś się pojawi.
              tutaj podsyłam Ci link z zakończonymi aukcjami:
              tiny.pl/z397
              • ksenja1 Re: Aria a Espiro active lub coneco flash 20.05.09, 17:08
                Super, dziękuję. Mogę jeszcze trochę poczekać... A Ty długo "czekałaś" na swoją?
                • marta2202 Re: Aria a Espiro active lub coneco flash 20.05.09, 19:28
                  W sumie to nie wiem, bo wózek chciałam kupić tak w lipcu. Ale że
                  znalazłam na allegro okazję to kupiłam:) Tak średnio co tydzień coś
                  się pojawia tzn. Aria Mamas&Papas z Angli. Tylko te wózki nie są na
                  gwarancji, ale jest to raczej porządna firma, a i serwis jest w
                  Polsce.
                  • ksenja1 Re: Aria a Espiro active lub coneco flash 20.05.09, 20:43
                    Dziękuję za odpowiedź. A link jest naprawdę fajny. Pozdrawiam.
                    • monia111175 Re: Aria a Espiro active lub coneco flash 20.05.09, 21:41
                      tego flasha nie kupuj,tandeta jak cholera,według mnie najbrzydszy
                      wóżek coneco.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka