ksenja1 20.05.09, 15:29 Doradźcie- używana Aria jest w cenie nowych tamtych wózków. Czy lepiej używaną Arię? Dla dwulatki- sporej, ok. 15kg. Można te wózki jakoś porównać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta2202 Re: Aria a Espiro active lub coneco flash 20.05.09, 15:46 A czy dwuletniemu dziecku jest potrzebny taki duży wózek? Nie lepiej jakąś przewozówkę, albo może używany Maclaren Quest? A co do Arii to można za 300zł kupić nową z Anglii czasem pojawiają się na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
ksenja1 Re: Aria a Espiro active lub coneco flash 20.05.09, 16:11 Jeszcze się przydaje. Czasem chodzimy na zakupy dalej, małej potrzebny w miarę wygodny wózek, a mamie duży kosz:). Wózek dobrze by było, żeby w miarę łatwo pokonywał krawężniki. A składał się na w miarę małe rozmiary. Co prawda do bagażnika kombi, ale nie chcę stracić dużo miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Aria a Espiro active lub coneco flash 20.05.09, 16:12 Aria ma duży kosz:) Odpowiedz Link Zgłoś
ksenja1 Re: Aria a Espiro active lub coneco flash 20.05.09, 16:16 Tak, właśnie ten kosz mnie kusi... Co wybrać? A czy Arię MT M&P używaną w niezłym stanie za ok. 300 zł warto? Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Aria a Espiro active lub coneco flash 20.05.09, 16:53 Wiesz cieżko mi powiedzieć, ja powiem szczerze nie dała bym tyle za używaną bo na allegro pojawiaja się NOWE za 300zł. Ja swoją nową w zeszłym tyg. kupiłam za 299 z wysyłką! Jak Ci się nie śpieszy to obseruj allegro napewno coś się pojawi. tutaj podsyłam Ci link z zakończonymi aukcjami: tiny.pl/z397 Odpowiedz Link Zgłoś
ksenja1 Re: Aria a Espiro active lub coneco flash 20.05.09, 17:08 Super, dziękuję. Mogę jeszcze trochę poczekać... A Ty długo "czekałaś" na swoją? Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Aria a Espiro active lub coneco flash 20.05.09, 19:28 W sumie to nie wiem, bo wózek chciałam kupić tak w lipcu. Ale że znalazłam na allegro okazję to kupiłam:) Tak średnio co tydzień coś się pojawia tzn. Aria Mamas&Papas z Angli. Tylko te wózki nie są na gwarancji, ale jest to raczej porządna firma, a i serwis jest w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
ksenja1 Re: Aria a Espiro active lub coneco flash 20.05.09, 20:43 Dziękuję za odpowiedź. A link jest naprawdę fajny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: Aria a Espiro active lub coneco flash 20.05.09, 21:41 tego flasha nie kupuj,tandeta jak cholera,według mnie najbrzydszy wóżek coneco. Odpowiedz Link Zgłoś