marijohanna 27.10.04, 10:09 moze mnie to zmobilizuje do wiekszej dyscypliny... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba Re: czy tez moge sobie zrobic tu pamietnik??? 27.10.04, 10:52 a mamy komentowac i czytac czy tylko czytac?:))) albo w ogole nie czytac?:)))))) Odpowiedz Link
marijohanna Re: czy tez moge sobie zrobic tu pamietnik??? 27.10.04, 11:42 sabba napisała: > a mamy komentowac i czytac czy tylko czytac?:))) albo w ogole nie czytac?:))))) > ) czytac i nie komentowac!!! Odpowiedz Link
e_wok Ja MUSZE komentowac ;-) 27.10.04, 12:53 Mam juz taki paskudny charakter i co mi zrobisz? ;-P Odpowiedz Link
marijohanna Re: czy tez moge sobie zrobic tu pamietnik??? 27.10.04, 16:25 no wiec wczoraj: rano mala bulka zytnia z pasztecikiem (bez tluszczu), lunch: dwa male kawalki grillowej wieprzowiny, pare krokietow, kalafior gotowany z brokulami, pieczarki. na deser: takie rozgotwane truskawki (nie wiem jak grütze po polsku) z kleksem sosu waniliowego. efekt tej bomby weglowodanowej: dwie godziny pozniej GLOD!!! kupilam malego loda czekoladowego dla diabetykow (1 jednostka), ok. godz. 18 druga mala buleczka z pasztecikiem (musialam cos zjesc przed wykladami, bo bym zemdlala), wieczorem (UWAGA!!!) pita z salata i gyrosem!!! mialam nic jesc, ale mlody przywiozl, wiec co sie mialo zmarnowac.. dzis: rano dwa chrupki wazy z metka (minimalna ilosc, aby sie skleily - tu metka jest inna. po prostu surowe mieso) lunch: ryba (w jajku), troche makaronu, szpinak i gotowana marchewka. przed chwila (ide na silownie za godzine) znow dwie wazy z metka. jak ja mam schudnac???????????? przy takim obzarstwie???? acha do lunchu zjem ze dwa daktyle, pare cranberries (merci sabbo:))) i slonecznika (ale sladowe ilosci). Odpowiedz Link
sabba co prawda 01.11.04, 15:38 zabroniono mi komentowac ale wlasnie zjadlam obrzydliwie slodkie ciasteczko greckie i sie pytam MAri co tam u Ciebie?:))) Odpowiedz Link
marijohanna TELEPATIA!! 01.11.04, 16:36 zjadlam wlasnie CALY batonik marcepanowy.... tragedia. za oknem juz ciemno. siedze w pracy jeszcze. czy ty masz wolne w hesji??? Odpowiedz Link
br0mba Re: TELEPATIA!! 02.11.04, 13:32 uwielbiam marcepan :))) (czy zaliczysz to mari jako komentarz? :))) bo podobno nie mozna komentowac hihi :)) Odpowiedz Link