balbina11 11.04.05, 18:40 Zaglądam i zaglądam. Przeczytałam prawie wszystko. U mnie na froncie dietetycznym kicha, za to skórę mam coraz gładszą - tu super... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba zyje 12.04.05, 09:21 ale fazami:)) MOja faza to taka ze poniewaz od po swietach konsekwentnie wpycham w siebie czkoladki malaga juz widze ze waga poszla w gore, co prawda nie duzo ale po raz pierwszy od pol roku waga idzie w gore!!!!! Dodam, ze juz walcze z nalogiem i wczoraj do herbaty zamiast 4 zjadlam tylkop jedna:))) Odpowiedz Link
balbina11 Re: zyje 12.04.05, 10:56 U mnie okazało się, że leki nie są dobrze dobrane i mam więcej problemów niż tylko wagowe, niestety... Odpowiedz Link
nikanik Re: Żyje to forum? 12.04.05, 12:53 a ja zawzieta dalej jestem ;-) w domu orbitrekuje i na silowni bieżniuję i sie masuje pasem - to moje najulubieńsze ćwiczenie ;-P waga po utyciu niewielkim stoi dalej nieugięta. Odpowiedz Link
dordulka Re: Żyje to forum? 12.04.05, 17:37 Kurde, zapomnialam odkurzyc steper i dalej cwicze tylko "dywanowce" plus cwiczenia na łapy z hantlami. Czas odnalezc steper. I pewnie cos do odskrzypiania, bo ostatnio, jak go uzywalam ( czyli z pol roku temu) skrzypial jak zarzynany wieprzek. Odpowiedz Link
malinarak1 Re: Żyje to forum?-do nikanik 13.04.05, 07:10 Jakim to pasem się masujesz?(wibracyjnym?) Pozdrawiam.Minka Odpowiedz Link
nikanik Re: Żyje to forum?-do nikanik 13.04.05, 11:43 tak ;-) na siłowni taki mają i to moje najulubieńsze 'ćwiczenie' - czekając na jego kolej z chęcią łaże po bieżni, steperze, wiosłuje i brzuchy jade;-) Odpowiedz Link
zielona_slomka Re: Żyje to forum? 17.04.05, 15:57 hej, ja momentami mam dość i coraz częściej odpuszczam rowerek i pilates chociaż temperatura poszła w górę i zmusiła mnie do zrzucenia kurtki a bez niej bardzo widać cały tłuszczyk chyba mam wiosenną depresję :) Odpowiedz Link