Dodaj do ulubionych

Twoje Łomianki nr. 16

02.12.10, 11:52
Zapraszamy do przeczytania gazety Twoje Łomianki nr. 16

www.twojelomianki.pl/images/PDF/TwojeLomianki_nr.16.pdf
Obserwuj wątek
    • corner111 Re: Twoje Łomianki nr. 16 02.12.10, 12:01
      Takiego steku bzdur i pomówień dawno nie widziałem! na str. 4 spokojny człowiek z PO rozdaje ulotki a miało być....., zresztą sami poczytajcie! Moje gratulacje to najlepsza ilustracja jak mało są warte deklaracji o rzekomo pokojowym Panu T.D! Toż to wojna na oszczerstwa i pomówienia, a jedynie kandydat w całym tym bajzlu gra rolę świętoszka!
      • neptun666 TD rozdaje stanowiska 02.12.10, 13:16
        Przecież napisali że zwyciężył:)
        Teraz ma na głowie organizację urzędu musi w jakiś sposób te stanowiska rozdzielić
        ( sprawiedliwie) jak na tak świętego człowieka przystało.

Ale żarty na bok,odnoszę wrażenie że sam kandydat nie bardzo wie co robi jego drużyna
        jak zobaczyłem to zdjęcie Pana i Władcy w fotelu i stwierdzenie że On różni się ładniej
        to jako chłop stwierdzam że sto razy wolę P. Pszczółkowskiego nawet z jego wadami.

Czy już J G ma stanowisko czy nie?
        • 2hestia Re: TD rozdaje stanowiska 02.12.10, 13:23
          Zdjęcie lepiej by wyglądało dyby to cztery panie siedziały a mąż i ojciec stojąc za nimi obejmował je ramionami. Pan siedzi Pan z nami.
        • kmsanczia Re: TD rozdaje stanowiska 02.12.10, 13:23
          Pewnie napiszą o tym w pierwszym numerze Twojej Gazety Łomiankowskiej. :)
    • bolo-998 Re: Twoje Łomianki nr. 16 02.12.10, 14:41
      Twoje Łomianki kłamstwom STOP!
      • stefanprawo Re: Twoje Łomianki nr. 16 02.12.10, 15:00
        Lektura TŁ utwierdziła mnie w przekonaniu ,że pomimo wad Pszczółkowskiego oddam swój głos właśnie na niego Niech Burmistrzem zostanie lepszy czyli Pszczółkowski a Dąbrowski za porażkę podziękuje swoim amatorom = pijarowcom lub może za wygraną Pszczółkowski jak wygra podziękuje pijarowcom Dąbrowskiego....hehheeheheehh
        • corner111 Re: Twoje Łomianki nr. 16 02.12.10, 16:59
          Oj bolo bolo wszak tam sam blaga!
        • roberto19633 Re: Twoje Łomianki nr. 16 02.12.10, 19:46
          stefanprawo napisał:

> Lektura TŁ utwierdziła mnie w przekonaniu ,że pomimo wad Pszczółkowskiego oddam
          > swój głos właśnie na niego Niech Burmistrzem zostanie lepszy czyli Pszczółkows
          > ki a Dąbrowski za porażkę podziękuje swoim amatorom = pijarowcom lub może za wy
          > graną Pszczółkowski jak wygra podziękuje pijarowcom Dąbrowskiego....hehheehehee
          > hh
          >>>>A co będzie gdy nie sprawdzisz się w roli wróża?
    • viaderko Re: Twoje Łomianki nr. 16 02.12.10, 19:41
      Humor zeszytów szkolnych :D

"wykazał się zwięzłością i merytorycznością"
      to fakt, zwięzlość jest mocną stroną kandydata TD - tylko raz wykorzystał 100% przysługującego mu czasu. "Merytoryczności" nie zaobserwowałem (poza bon motami w stylu Kononowicza przy wygłaszaniu recepty na wodociąg)

"Jest menadżerem, który sprawnie zarządza zespołem ludzi, osiągając wraz z nimi sukcesy zawodowe"
      no to już wiemy. Sukcesy firmy Jopka są powszechnie znane na tym forum

"Kampania wyborcza obecnego burmistrza jest jak cała jego kadencja niebywale rozrzutna, a co za tym idzie niebywale kosztowna."

Wnioskowanie iście holmsowskie :D

zaznaczamy, że nie mamy nic przeciwko autobusom, tylko że na kredyt
      Czyli na kredyt to źle, bo powinny być na kredyt :D

CDN :)
      • 2hestia Re: Twoje Łomianki nr. 16 02.12.10, 23:09
        Nie na kredyt ja chcę za darmo.
    • trublood Re: Twoje Łomianki nr. 16 02.12.10, 20:25
      Szkoda tej całej kasy Perlika i innych na nakład tego szmatławca.Ludzie już zdążyli się zorientować jakie tam są obłudne kłamstwa pisane!!!!Ale czego nie robi się, żeby sięgnąć po władze w Łomiankach!!!

• kiix Re: Kolejny gniot 02.12.10, 22:53
        twojelomianki napisała:

> Zapraszamy do przeczytania gaz
        >
        A jeżeli ktoś ma kaprys tylko do czytania bez prze to też zapraszacie.
        A tak naprawdę to kto zaprasza, redakcja?. Tylko, że redakcja to jest liczba pojedyncza, może kww tł? Nic nie rozumiem, kolejny raz zapraszacie szkaradnie.
    • viaderko Re: Twoje Łomianki nr. 16 02.12.10, 23:54
      Mieszkańców nagabywano i zmuszano do dyskusji o wielkości obecnego burmistrza.

Już sobie wyobrażam, jak ci biedni mieszkańcy siłą zmuszeni przez bojówki Pszczołkowskiego, dyskutują o wielkości burmistrza :) Poetyka rodem z minionej epoki, duży talent autora :)
    • trekkie Re: Twoje Łomianki nr. 16 03.12.10, 09:55
      Czy są plany by po wygranych wyborach zamienić jedno wspaniałe czasopismo pt. „Gazeta Łomiankowska” innym lepszym pt. „Twoje Łomianki”?

Jak się będzie nazywać nowy dział w którym będzie pisał p. Dąbrowski?

LOL
      • kmsanczia Re: Twoje Łomianki nr. 16 03.12.10, 10:03
        To zależy co red. Tadeo zarządzi. Z pewnością będzie to coś genialnego w swojej prostocie.
        • etaam Re: Twoje Łomianki nr. 16 03.12.10, 13:01
          kmsanczia napisała:

> To zależy co red. Tadeo zarządzi.
          >to coś genialnego w swojej prostocie.
          Co do prostoty Tadeo trafione w 10-kę,
          a słowo genialnego proponuję zamienić na unikalnego.
      • amigo465 Re: Twoje Łomianki nr. 16 03.12.10, 10:04
        Ruiny najlepszej cegielni!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka