twojelomianki 02.12.10, 11:52 Zapraszamy do przeczytania gazety Twoje Łomianki nr. 16 www.twojelomianki.pl/images/PDF/TwojeLomianki_nr.16.pdf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corner111 Re: Twoje Łomianki nr. 16 02.12.10, 12:01 Takiego steku bzdur i pomówień dawno nie widziałem! na str. 4 spokojny człowiek z PO rozdaje ulotki a miało być....., zresztą sami poczytajcie! Moje gratulacje to najlepsza ilustracja jak mało są warte deklaracji o rzekomo pokojowym Panu T.D! Toż to wojna na oszczerstwa i pomówienia, a jedynie kandydat w całym tym bajzlu gra rolę świętoszka! Odpowiedz Link Zgłoś
neptun666 TD rozdaje stanowiska 02.12.10, 13:16 Przecież napisali że zwyciężył:) Teraz ma na głowie organizację urzędu musi w jakiś sposób te stanowiska rozdzielić ( sprawiedliwie) jak na tak świętego człowieka przystało. Ale żarty na bok,odnoszę wrażenie że sam kandydat nie bardzo wie co robi jego drużyna jak zobaczyłem to zdjęcie Pana i Władcy w fotelu i stwierdzenie że On różni się ładniej to jako chłop stwierdzam że sto razy wolę P. Pszczółkowskiego nawet z jego wadami. Czy już J G ma stanowisko czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
2hestia Re: TD rozdaje stanowiska 02.12.10, 13:23 Zdjęcie lepiej by wyglądało dyby to cztery panie siedziały a mąż i ojciec stojąc za nimi obejmował je ramionami. Pan siedzi Pan z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: TD rozdaje stanowiska 02.12.10, 13:23 Pewnie napiszą o tym w pierwszym numerze Twojej Gazety Łomiankowskiej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bolo-998 Re: Twoje Łomianki nr. 16 02.12.10, 14:41 Twoje Łomianki kłamstwom STOP! Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: Twoje Łomianki nr. 16 02.12.10, 15:00 Lektura TŁ utwierdziła mnie w przekonaniu ,że pomimo wad Pszczółkowskiego oddam swój głos właśnie na niego Niech Burmistrzem zostanie lepszy czyli Pszczółkowski a Dąbrowski za porażkę podziękuje swoim amatorom = pijarowcom lub może za wygraną Pszczółkowski jak wygra podziękuje pijarowcom Dąbrowskiego....hehheeheheehh Odpowiedz Link Zgłoś
corner111 Re: Twoje Łomianki nr. 16 02.12.10, 16:59 Oj bolo bolo wszak tam sam blaga! Odpowiedz Link Zgłoś
roberto19633 Re: Twoje Łomianki nr. 16 02.12.10, 19:46 stefanprawo napisał: > Lektura TŁ utwierdziła mnie w przekonaniu ,że pomimo wad Pszczółkowskiego oddam > swój głos właśnie na niego Niech Burmistrzem zostanie lepszy czyli Pszczółkows > ki a Dąbrowski za porażkę podziękuje swoim amatorom = pijarowcom lub może za wy > graną Pszczółkowski jak wygra podziękuje pijarowcom Dąbrowskiego....hehheehehee > hh >>>>A co będzie gdy nie sprawdzisz się w roli wróża? Odpowiedz Link Zgłoś
viaderko Re: Twoje Łomianki nr. 16 02.12.10, 19:41 Humor zeszytów szkolnych :D "wykazał się zwięzłością i merytorycznością" to fakt, zwięzlość jest mocną stroną kandydata TD - tylko raz wykorzystał 100% przysługującego mu czasu. "Merytoryczności" nie zaobserwowałem (poza bon motami w stylu Kononowicza przy wygłaszaniu recepty na wodociąg) "Jest menadżerem, który sprawnie zarządza zespołem ludzi, osiągając wraz z nimi sukcesy zawodowe" no to już wiemy. Sukcesy firmy Jopka są powszechnie znane na tym forum "Kampania wyborcza obecnego burmistrza jest jak cała jego kadencja niebywale rozrzutna, a co za tym idzie niebywale kosztowna." Wnioskowanie iście holmsowskie :D zaznaczamy, że nie mamy nic przeciwko autobusom, tylko że na kredyt Czyli na kredyt to źle, bo powinny być na kredyt :D CDN :) Odpowiedz Link Zgłoś
2hestia Re: Twoje Łomianki nr. 16 02.12.10, 23:09 Nie na kredyt ja chcę za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
trublood Re: Twoje Łomianki nr. 16 02.12.10, 20:25 Szkoda tej całej kasy Perlika i innych na nakład tego szmatławca.Ludzie już zdążyli się zorientować jakie tam są obłudne kłamstwa pisane!!!!Ale czego nie robi się, żeby sięgnąć po władze w Łomiankach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiix Re: Kolejny gniot 02.12.10, 22:53 twojelomianki napisała: > Zapraszamy do przeczytania gaz > A jeżeli ktoś ma kaprys tylko do czytania bez prze to też zapraszacie. A tak naprawdę to kto zaprasza, redakcja?. Tylko, że redakcja to jest liczba pojedyncza, może kww tł? Nic nie rozumiem, kolejny raz zapraszacie szkaradnie. Odpowiedz Link Zgłoś
viaderko Re: Twoje Łomianki nr. 16 02.12.10, 23:54 Mieszkańców nagabywano i zmuszano do dyskusji o wielkości obecnego burmistrza. Już sobie wyobrażam, jak ci biedni mieszkańcy siłą zmuszeni przez bojówki Pszczołkowskiego, dyskutują o wielkości burmistrza :) Poetyka rodem z minionej epoki, duży talent autora :) Odpowiedz Link Zgłoś
trekkie Re: Twoje Łomianki nr. 16 03.12.10, 09:55 Czy są plany by po wygranych wyborach zamienić jedno wspaniałe czasopismo pt. „Gazeta Łomiankowska” innym lepszym pt. „Twoje Łomianki”? Jak się będzie nazywać nowy dział w którym będzie pisał p. Dąbrowski? LOL Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Twoje Łomianki nr. 16 03.12.10, 10:03 To zależy co red. Tadeo zarządzi. Z pewnością będzie to coś genialnego w swojej prostocie. Odpowiedz Link Zgłoś
etaam Re: Twoje Łomianki nr. 16 03.12.10, 13:01 kmsanczia napisała: > To zależy co red. Tadeo zarządzi. >to coś genialnego w swojej prostocie. Co do prostoty Tadeo trafione w 10-kę, a słowo genialnego proponuję zamienić na unikalnego. Odpowiedz Link Zgłoś