ofelia89 25.06.12, 19:21 Czy jakaś komisja rewizyjna czy sama rada rozliczy z jakich środków poszły pieniądze na propagandę antyreferendalną? Ciekawa jestem komu skubnęli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lomiankowska Re: Czy radni rozliczą burmistrza? 25.06.12, 20:46 Matula vel Niepurchawoska daj już spokój come back nie nastąpi. Odpowiedz Link Zgłoś
neptun666 Re:lomiankowska/ski 25.06.12, 21:00 Trochę szacunku dla wszystkich na tym forum, bo zmuszeni będziemy cię z niego usunąć jak twoje posty usuwane przez sybeliussa. Odpowiedz Link Zgłoś
hubertus71 Re:lomiankowska/ski 25.06.12, 21:08 Pan Madralinski sie odezwal, o prosze go bardzo.To mnie tez pewnie usuniecie, jako niewygodna forumowiczke? Wszystkich niewygodnych usuncie Odpowiedz Link Zgłoś
hubertus71 Re: Czy radni rozliczą burmistrza? 25.06.12, 21:06 Wez sie ogarnij kobieto. A Ciebie tez rozlicza, powinni... A tych co wogole wymyslili referendum tez rozliczysz Pani oszczednicka? Spadajcie z tego forum. Zalozcie swoje, na ktore nikt normalny nie bedzie zagladal. Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia89 Re: Czy radni rozliczą burmistrza? 25.06.12, 21:32 Tutaj jest forum publiczne i jakaś minimalna kultura powinna obowiązywać. Popieram aby administrator usuwał chamskie wpisy, można się nie zgadzać z innymi ale wyzywiska i personalne podjazdy nie powinny mieć miejsca, więc raczej to wy sobie załóżcie swoje forum i tam piszcie do ludzi "spadajcie z tego forum" albo "WON" jeśli nie potraficie uszanować publicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia89 Re: Czy radni rozliczą burmistrza? 25.06.12, 21:33 I jeszcze "bezmózgi" brycezjona. Odpowiedz Link Zgłoś
brycezion Re: Ofelia89 25.06.12, 21:49 Trafiła się dbająca o formy towarzyskie. Odsyłam do Lobotomia-d ,"Przyszedł czas na współpracę" 19.15 :"...Tak nazywam cię cwaniaczku...hipokryta, dwulicowiec, fałszywiec, faryzeusz, obłudnik, ...(jaki oczytany) tartuffe.." Odpowiedź "bezmózg" to dla niego komplement. Odpowiedz Link Zgłoś