queenfan1 11.08.06, 17:25 obecna woda to efekt tymczasowego podłączenia Piechowic do Michałowic, szkoda że tymczasowego bo jest to woda niemal czysta w porównaniu z górzyniecką Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wodnikszuwarek2 Re: Woda z Michałowic 11.08.06, 20:29 Ciekawe bo z moich informacji jest to woda z Górzyńca Ze Śnieżnych Kotłów woda jest w Górnych Odpowiedz Link
dirty.sanchez Re: Woda z Michałowic 14.08.06, 09:58 Ciekawe że woda znowu przyjęła kolor słabej herbaty i to po zaledwie słabych opadch w ostatnich dwóch dniach. Teraz znowu jest woda bezbarwna, a dzieje się tak tylko poźno w nocy. Może jednak woda pochodzi z Michałowic. Słyszałem, że głazy i kamienie które wpadły do ujęcia i je zniszczyły nie zostały jeszcze usunięte. Ujęcie zostało tylko oczyszczone. Jak na mój gust ujęcie nadal jest nieczynne a w nocy są przeprowadzane próby z ponownym jego włączeniem do sieci wodociągowej w Piechowicach. Ale najlepiej to będzie się samemu przekonać czy ujęcie zostało naprawione i skąd leci woda. Czyba czas na wycieczkę. To chyba powinno zastanawiać: wody miało nie być dwa tygodnie była po dwóch dniach. Kolejny cud? Odpowiedz Link
antystanley Re: Woda z Michałowic 20.08.06, 11:01 Tu mają miejsce same cuda: bezrobotni dostają pracę przy remotach dróg a nawet nie mają badań lekarskich, trzeba sobie załatwić poparcie w najbliższych wyborach. Ale przecież to wszystko nieprawda:) Odpowiedz Link
staryzgred1 Re: Woda z Michałowic 22.08.06, 17:57 Są jeszcze większ cuda, np. córka pani sekretarz dostała pracę jako kierowniczka nowych pracowników zatrudnionych do usuwania skutków powodzi i podobno razem rządzi z córką Stanleya. A ci pracownicy to jakieś nieroby. Widziałem jak się obijają zamiast pracować ale czego można wymagać od tych co wcześniej stali obok lotto i sączyli bełciki. Jednak widać każdy dobry żeby tylko oddał odpowiedni głos w wyborach. Odpowiedz Link
kuku39 Re: Woda z Michałowic 22.08.06, 19:09 toż ta córka przeciez z podgorzyna tam nie ma dla niej roboty że musi po piechowicach rządzić z córka stanleja?Żeby chociaż usunęła wszystkich zalanych z urzędu to niech jej tam! Odpowiedz Link
delta191 Re: Woda z Michałowic 23.08.06, 09:29 O jejku, ale im dogadaliście. Jestem przekonana, że rwą sobie z tego tytułu włosy z głowy. A teraz stańcie przy wystawie i obserwujcie z wywieszonym językiem konfitury na półkach. Odpowiedz Link