Dodaj do ulubionych

sprawdzone i tanie kosmetyki

30.07.12, 16:48
Jeśli poszukujecie Państwo dobrych kosmetyków, ale na każdą kieszeń proszę o kontakt.
Od niedawna podjęłam współpracę z polskim producentem kosmetyków, który na naszym rynku jest już od ponad 20-stu lat, więc jest to solidny partner, ale sprzedaż przez polecenie wprowadzono dopiero w połowie 2010 roku.
Można kupować z 30% rabatem tylko dla siebie, można odsprzedawać z zyskiem lub też polecać innym.
Kosmetyki porównywane są z tymi "z górnej półki", lakiery do paznokci już od 4,30 zł, pudry w kamieniu od 10,90zł, fluidy od 6,90 zł i wiele innych - również seria dla mężczyzn.
Przystępna cena z jednocześnie wysoką jakością !
Osoby zainteresowane proszę piszcie: neska10@op.pl
Obserwuj wątek
    • omelkowa Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 28.12.12, 15:27
      A jaki macie asortyment? Kosmetyki markowe czy normalne? Ja osobiście kupuje kosmetyki w internecie i znam kilka dobrych sklepów, które mają tanie kosmetyki, sprowadzane z zagranicy (kosmetykizameryki.pl). Można znleźc sporo kosmetyków markowych (revlon czy max factor) po bardzo niskich cenach. o wiele atrakcyjniejszych niż w drogeriach
      • pilus09 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 23.01.13, 09:57
        A dostane tutaj dobry podkład ?
        • kasiulka2012 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 23.01.13, 11:17
          Jeśli chodzi o podkłady to polecam jak zwykle dostosowanie odpowiedniego do swojej cery. Może opiszę tutaj sytuację, kiedy to moja koleżanka od lat kupowała podkłady z wyższej półki, płacąc za nie po kilka dziesiąt złotych i nie była zadowolona z efektów, dzięki rozmowie ze mną kupiła sobie podkład Marizy i problemy z cerą (co prawda to były tylko niewielkie krostki)po miesiącu zniknęły. Tak, że podkłady jak najbardziej polecam, ważne, aby do cery suchej kupić np. podkład nawilżający, a do tłustej czy mieszanej, np. podkład matująco-kryjący - wtedy osiągniemy oczekiwany efekt.
          Panią również zapraszam do zapoznania się z aktualnym katalogiem nr 1/2013 (wystaczy na niego kliknąć aby się otworzył w pdf):
          www.twojekosmetyki.klubmariza.pl/page/katalogi/27/
          mogę też wysłać e-katalog po otrzymaniu adresu e-mailowego od Pani.
          • aurelia.com Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 29.06.13, 10:24
            Witam,
            Jeżeli szukacie tanich,oryginalnych i profesjonalnych kosmetyków do pielęgnacji i stylizacji włosów jak również peelingów, balsamów to polecam odwiedzic sklep Golden Look - www.goldenlook.pl/ Maja szeroki wybór, towar w większości przypadków na nastepny dzien w domu, fajne promocje i profesjonalne podejscie do klienta. Ja tylko tam kupuje:)
          • amalaya Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 08.09.15, 11:46
            Ile z nas płaci niesłusznie krocie za samą markę a dobre kosmetyki wcale nie muszą być drogie. U mnie zawsze w łazience stoi Floslek
            • marta.czabala Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 16.09.15, 15:32
              Ja też kocham Floslek. Zawsze jest ze mną
      • kasiulka2012 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 23.01.13, 11:10
        Mariza to polski producent kosmetyków, który produkuje kosmetyki pod swoją marką pod Krakowem. Nie jest to pośrednik sprzedający inne marki kosmetyków - tylko własne, ale ze względu na bardzo wysoką jakość i przystępną cenę są bardzo cenione przez klietów.
        Zapraszam do zapoznania się z aktualnym katalogiem nr 1/2013 (wystaczy na niego kliknąć aby się otworzył w pdf):

www.twojekosmetyki.klubmariza.pl/page/katalogi/27/
        mogę też wysłać e-katalog po otrzymaniu adresu e-mailowego od Pani.
    • zuza_m_zuza_m Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 28.12.12, 17:04
      Najchętniej kupowany przez Polki tusz do rzęs w promocyjnej cenie!
      Maybelline Colossal za jedyne 24,50.
      Link w stopce - polecam
      • pani.truskawka Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 24.01.13, 07:28
        Coś w tym rzeczywiście jest, że to najchętniej kupowany tusz przez Polki, bo i ja go lubię i wszyscy mi go wciąż polecają :)
    • opty-mi-stka Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 24.01.13, 11:57
      ja sie rzadko maluję, mama mało kosmetyków, więc tak wychodzi najtaniej
    • irenae Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 25.01.13, 22:59
      Witam i bardzo polecam kosmetyki pod marką Tiande
      Niedrogo kosztują ,ale bardzo skutecznie , super efekty
      tiandewarszawa.pl/pl/
      • erivela Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 03.07.13, 21:29
        Ja zostałam przypadkowo ambasadorem marki podobnie jak Kasia vimeo.com/55514045 i dostałam do testowania masę kosmetyków pewnej firmy. Dobrałam sobie te, które najbardziej mi odpowiadały i mam teraz sprawdzone i tanie.
        • jakamotu Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 09.07.13, 22:41
          Fajne to jest :) Już się tam zarejestrowałam, muszę przyznać, że wcześniej o tym nie słyszałam.
          • koralina5 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 15.07.13, 11:27
            Mnie zaprosiła do tego znajoma z facebooka i dopiero zaczęłam zbierać punkty, ale przyznam, że to fajny sposób na dostanie się do testowania produktów.
    • 42andzia Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 03.02.13, 20:12
      ciekawe co to za kosmetyki może meriza.
      • kasiulka2012 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 04.02.13, 12:47
        Są to oczywiście kosmetki Polskiego Producenta Kosmetyków MARIZA. Zapraszam do obejrzenia aktualnego katalogu (wystarczy kliknąć na katalog): www.twojekosmetyki.klubmariza.pl/page/katalogi/27/
        • matrox232 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 22.02.13, 11:29
          Ja wole z www.kosmetykizameryki.pl ;)
          • tymuszko Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 02.04.13, 09:12
            O wchodziłam tam i muszę powiedzieć, że tam są mega kosmetyki w bardzo bardzo niziutkich cenach. Zamówiłam coś na próbę i okazało się też, że wszystko jest dobrej jakości zero podróbek. Super !!!!!
            • roteiroo Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 19.04.13, 14:41
              Ja również zaliczam się do grona zadowolonych klientek. Polecam :) Ta stronka jest boska i warto tam zajrzeć :)
    • kornelia12345 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 28.02.13, 09:37
      polecam super balsam w kostce do ciała marchewkowy, tani, super wydajny, dobrze nawilża i pozostawia odcień opalenizny www.mydlandia.pl/p2195-Balsam-do-ciala-na-wage-MARCHEWKOWY-100-g.php
      • anna.karcz Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 01.03.13, 21:08
        Ja wszystkim polecam kosmetyki polskiej firmy Bielenda. Szczególnie balsamy! Co chwilę wychodzą fajne nowości w rozsądnych cenach. Ja jestem w nich zakochana :)
    • fmbiznes Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 11.03.13, 20:44
      Widzieliście takie tanie kosmetyki jak na tych stronach?
      ftp://ftp.fmworld.com/katalog_makeup_6.pdf
      perfumy.fm/files/2012/docs/katalog_perfumeryjny_nr17.pdf
      dystrybutorperfumfm.pl.tl
    • lenka_lee Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 17.04.13, 10:44
      Na pewno tanie... możecie znaleźć na www.badanga.pl a czy sprawdzone? O tym juz same zadecydujcie. Same popularne kosmetyki.
    • dzoanasix Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 22.04.13, 10:36
      Sprawdzonymi, skutecznymi i polecanymi kosmetykami są na pewno te z firmy L'Occitane. Są warte swojej ceny. Nie ma mowy o tym, że się na nich zawiedziesz. Polecam pl.loccitane.com
      • becia011 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 14.05.13, 12:05
        Firma SORAYA - Świat Natury- Mleczka do ciała.
        W kolekcji są cztery mleczka- z olejkiem jojoba, z olejkiem arganowym, z olejkiem z amarantusa i ostatnie z różą chilijską .
        Do wyboru i według uznania- wyszczuplajace, antycellulitowe, wygładzające, ujędrniajace.
        Ja mam dwa z tej serii i jestem mocno zadowolona. Świetnie nawilżają, mają bardzo lekką konsystencję i prześicznie pachną :)
        No i cenka przystępna bardzo - 12 zł
        Żeby ułatwić wybór chętnym podsyłam link do strony z podpowiedzią :)
        www.soraya.pl/products.php?group=body&categoryId=184
    • mariakow Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 04.07.13, 09:20
      Polecam Tesori d'Oriente....włoskie zapachy hmmmmmmmmmmmmm :)
    • aurelia.com Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 05.07.13, 20:08
      Witam,
      Od paru miesięcy stosuję szampon -goldenlook.pl/JOANNA-PROFESSIONAL-SZAMPON-WYGLADZAJACY-Z-JEDWAB%283,528,428%29.aspx i odżywkę - goldenlook.pl/JOANNA-PROFESSIONAL-ODZYWKA-WYGLADZAJACA-Z-JEDWABI%283,520,421%29.aspx i jestem bardzo zadowolona.
      Są niedrogie bo za niecałe 20 zł można kupić 1000ml w sklepie internetowym.
      Mam przyjemne w dotyku, miękkie włosy.
      Polecam chcącym osiągnąć efekt niskim kosztem:)
      • fiolkowa1 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 28.09.15, 13:25
        Idealna do włosów krótkich jest guma do stylizacji włosów - marki Joanna, styling effect. Polecam baardzo. Cena 7 zł jakość super! Nie zawiodła mnie jeszcze jak dotąd, a używam jej już kilka lat.
    • niuspejper Cytrynowy scrub do ciała! 25.07.13, 14:25
      Znalazłam na blogu - przetestowałam i się zakochałam !!!
      penne.blog.pl/2013/07/08/domowy-cytrynowy-peeling-do-ciala-jak-zrobic/
    • vella7 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 27.08.13, 22:56
      Szampon Garnier sekrety prowansji - morelowy
      peeling do twarzy soraya świat natury - morelowy :P
      chyba mam słabość do tego zapachu ;)
      A peeling jest boski i radzę go wypróbować, bo świetnie sciera martwy naskórek, a nie podrażnia twarzy :)
    • parafly Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 26.09.13, 22:46
      Polecam kosmetyki indyjskie ajurwedyjskie - nowości w Polsce - Chandrika i Ayush.
      Ich oficjalna strona to - www.chandrika.pl

fanpage - www.facebook.com/kosmetykichandrika
      blog - chandrika-ayush.blogspot.com/

Mydełka lecznicze na problemy z łuszczyczą, egzemą, problemy skórne już od 6 zł, olejki na wypadanie włosów, szampony spowalniające siwienie włosów Sidha i wiele więcej....warto zobaczyć...dostępne w sklepach zielarskich
    • mushencja Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 15.12.13, 15:58
      Ostatnio wyprobowalam balsam/masełko do ust z bielendy i naprawde super sie sprawdza, bo mam bardzo czesto spierzchniete usta i musze normalnie czesto smarowac pomadkami ochronnymi a tu wystarczy rano i caly dzien usta sa dobrze nawilzone.
    • dusze-k Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 24.06.14, 13:32
      Jak dla mnie najlepsze i najtańsze kosmetyki sa w ZIAJA ;)
    • malinka911 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 26.06.14, 15:31
      a co powiecie o kosmetykach z Biedronki? używacie? ja miałam kiedyś jakieś balsamy i kremy stamtąd, i w sumie nie były najgorsze :D
      • magnol.ka Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 08.08.14, 16:42
        niektóre produkty z biedry są świetne! mi przypadły do gustu kremowe żele pod prysznic (są trzy rodzaje w opakowaniach biało-niebieskich/pomarańczowych/fioletowych, nie pamiętam nazwy)
      • ina26 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 21.08.14, 09:38
        Ja stosuję płyn micelarny z Biedronki i nie zamieniłabym go na żaden inny:) Stosuję go do demakijażu oczu, które bardzo dobrze oczyszcza, nie podrażnia. Ponadto ma dobry skład i niska cena:)
        • magnol.ka Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 27.08.14, 14:12
          właśnie zauważałam, że wiele osób go poleca :) chyba, jak skończę olejek do demakijażu Clochee (też skuteczny i ma przyjemną konsystencję) to wypróbuje micel z biedry ;)
    • dropdo0 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 07.07.14, 21:02
      Ja polecam genialny balsam do ust Einstein puder.pl/shop/einstein-lip-therapy-balsam-ust/ na puder.pl jest z 2,90
      Z cieni do powiek polecam tanie butterfly, ale lekko się obsypują, więc warto dołożyć kilka złotych i kupić sobie coś lepszego :)
    • wariola78 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 08.07.14, 10:39
      Ja od niedawna używam olejków i oliw. Do pielęgnacji doskonale nadaje się olej kokosowy, lniany, oliwa z oliwek. Dają dużo lepsze rezultaty niż kremy i są tańsze :)
    • alexa0 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 21.07.14, 08:32
      Ja natomiast profesjonalne kosmetyki, przynajmniej te do włosów zamawiam w supplite ze względu na wysyłkę co miesiąc. Całą resztę natomiast najczęściej na all
    • agata_bajor Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 15.08.14, 20:38
      Nie ma to jak wygodne zakupy, naprawdę skorzystajcie z mojego sposobu robienia zakupów. Siedzę sobie wygodnie w fotelu, każdy przedmiot mogę dokładnie zobaczyć, przeczytać jego dokładny opis. Jak już jestem czymś zainteresowana to klik i przedmiot jest już mój. Potem czekam najwięcej 48 godzin i przedmiot jest już w moim domu, a wszystko to dzięki online [url=http://sellingo.pl]sklepyinternetowe [/url] kosmetykó jest tu dostatek polecam!!!
    • mel.kor Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 20.08.14, 10:04
      ja w szkole policealnej na zajęciach praktycznych używam kosmetyków firmy collin bardzo dobrej jakości są te kosmetyki
      • felka8520 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 25.08.14, 17:37
        No faktycznie dobre są te kosmetyki. A do jakiej szkoły chodzisz, że sobie na takie kosmetyki pozwolili?
        • mel.kor Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 26.08.14, 13:02
          felka8520 napisał(a):

> No faktycznie dobre są te kosmetyki. A do jakiej szkoły chodzisz, że sobie na t
          > akie kosmetyki pozwolili?

ja chodzę do studium kształcenia kadr i sobie chwale ta szkole
    • ina26 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 21.08.14, 09:33
      Od miesiąca stosuję nową serię Ziaja Liście Manuka i jestem bardzo zadowolona z efektów. Stosuję pastę oczyszczającą, tonik zwężający pory i krem nawilżający z kwasem migdałowym. W końcu mogę powiedzieć, że moja cera jest dobrze oczyszczona, z czym różnie bywało do tej pory, a mam tłustą cerę, z rozszerzonymi porami i wypryskami. Ponadto nie zauważyłam jakiegoś wysuszenia, skóra jest wygładzona i ładnie rozświetlona. Naprawdę polecam, tym bardziej, że kosmetyki kosztują parę zł, np. pastę kupiłam na powyższej stronie za 5 zł:)
      • jolaniebieska Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 21.08.14, 11:09
        Ja używam oleju arganowego, można nim zastąpić wiele kosmetyków, ma cudowne własciwości.

_ _
        Noclegi i wypoczynek na wsi jak w hotelu
      • magnol.ka Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 27.08.14, 14:19
        ta pasta oczyszczająca nadaje się do codziennego użytku? forma pasty kojarzy mi się z ciężką konsystencją..
        • ina26 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 29.08.14, 11:44
          W przypadku pasty warto na swojej skórze wypróbować, czy będzie się sprawdzała codziennie czy rzadziej, ja obecnie stosuję 3-4 dni w tygodniu i odpowiada mi tak najlepiej. Konsystencja jest gęsta, ale nie aż tak jak to na ogół kojarzą się pasty. Pasta zawiera również drobinki, które przyjemnie masują skórę (dlatego sądzę, że uważać powinny osoby z ropnymi zmianami zapalnymi). Póki, co zadowolona jestem z oczyszczania skóry tym produktem:)
          • magnol.ka Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 10.11.14, 00:33
            zakupiłam, parę razy zastosowałam, przedziwne uczucie mycie twarzy tym produktem :D
    • 43amelia Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 23.08.14, 23:03
      odkąd wrócilam z Indii używam praktycznie tylko i wyłącznie ajurwedyjskich. W indiach wszytko jest tanie- jesli jest sprzedawane w Europie tym samym cena jest niższa od pozostałych kosmetyków - ja kupuje na www.zielonysklep.com -wszytko od kosmetyków po zioła i suplementy, podobne towary można znaleźć na allegro
      • kociaczek456 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 20.07.17, 09:00
        A ja mam swoja opinie na temat tych wszystkich naturalnych specyfików, one do mnie totalnie nie przemawiają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka