chicarica 21.10.04, 21:49 Szukam wśród różnych firm i nie mogę znaleźć szamponu i odżywki do włosów nie zawierającej związków krzemu. Jak jest z tym w Oriflame? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roberti.ori Re: do Kasi 21.10.04, 22:57 Kasiu bez względu na to czy posiadają czy też nie nie polecam ci żadnych produktów z oriflame. odejdż ty poprostu kobieto bo dałaś się poznac tylko i wyłącznie że jestes kłamcą i intrygantką, nie chcemy cię tutaj zrozum to wreszcie. A jeżeli juz tak bardzo chcesz tu pisac to ładnie przeproś i zacznij od początku. Odpowiedz Link
chicarica Re: do Kasi 22.10.04, 06:36 Buehehehehehe robercik, mówię ci, od razu mnie zabanuj, będziesz miał problem z głowy i wszyscy (w sensie, że wszystkie trzy osoby które tu zaglądają) będą pisać pod twoje dyktando ;) Chyba o to ci chodzi? Odpowiedz Link
roberti.ori Re: do Kasi 22.10.04, 18:29 bezwzgledu co myslisz zagląda tu wiele osób, ale społeczność Oriflame nie szuka stronki do pogaduszek, ale szukla informacji i wiedzy. Niestety dla ciebie tu nikt nie jest naiwny ani nie ma tu malkontentów. Odpowiedz Link
diabelek62 Re: do Kasi 22.10.04, 23:10 Czupakabra przeszłaś już samą siebie określenie ciebie pasożytem jest obrazą dla pasożytów. Pod dyktando kogoś to wszyscy leca ale w avonie. Fanatyzm i Bóg wie co jeszcze. Tutaj kazdy ma swoje zdanie i wyraża je. Odpowiedz Link
roberti.ori Re: Czy Ori ma szampony nie zawierające silikonów 26.10.04, 17:04 Kasiu dla twojej informacji szampony w Oriflame nie posiadaja silikonu. Odpowiedz Link
chicarica Re: Czy Ori ma szampony nie zawierające silikonów 26.10.04, 21:28 A można gdzieś obejrzeć ich skład? Odpowiedz Link
chicarica Re: Czy Ori ma szampony nie zawierające silikonów 26.10.04, 21:33 Szukałam składu w katalogu i na stronie Ori, jest opis ale składu nie ma podanego. :( Chodzi mi o to, czy mają składnik Cyclomethicone albo Dimethicone. Odpowiedz Link
roberti.ori Re: Czy Ori ma szampony nie zawierające silikonów 27.10.04, 19:22 Kasiu, jesli to nie jest złośliwe to mogę sie tego dowiedzieć. Odpowiedz Link
chicarica Re: Czy Ori ma szampony nie zawierające silikonów 27.10.04, 20:06 To się dowiedz, bo akurat nie jest. Szukam szamponu do włosów przetłuszczających, może być ze składnikami przeciwłupieżowymi, i żeby nie zawierał tych cyclomethiconów i innych. Ze sklepowych znalazłam jak dotąd tylko Clairol, nawet niezły, i Schauma - taki sobie. Odpowiedz Link
martaori Re: Czy Ori ma szampony nie zawierające silikonów 15.11.04, 16:31 Składniki które podałaś Kasiu nie znajdująs ie w szamponach z Oriflame, jeśli znasz kogoś kto używa szamponów z Oriflame poproś go o pokazanie opakowania tam masz cały skład.polecam nowe szampony z serii Hair Solutions wszczególności szampon do włosów suchych wraz z kremem do włosów. Odpowiedz Link
1szylider Pelne sklady dostepne na stronie. 19.01.05, 09:14 chicarica napisała: > Szukałam składu w katalogu i na stronie Ori, jest opis ale składu nie ma > podanego. :( > Chodzi mi o to, czy mają składnik Cyclomethicone albo Dimethicone. Witam! Wszystkie kosmetki Oriflame maja sklady podane w katalgo na stronie glownej Np Kod: 1636 Lista składników >> aqua, c9-11 pareth-8, hydroxypropyl methylcellulose, acetamide mea, panthenol, dimethicone copolyol, parfum, polyquaternium-7, buxus chinensis, benzyl alcohol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, magnesium chloride, magnesium nitrate, ci 16035, ci 19140. www.oriflame.pl/prod/catalog/SkuDetail.jhtml?buttonProdMoreInfo1636=Wi%C4%99cej+info&SKUID=1636&PRODID=1636&CATID=hbPHCS Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
justa_79 do Kasi - szampon bez silikonów 15.11.04, 15:41 Kasiu, pamiętałam, że szukasz szamponu bez silikonów, ja również jestem tym zainteresowana... i co się okazało? za daleko szukałyśmy ;) z ciekawości spojrzałam na skład szamponu, który mam od jakiegoś czasu, ale jeszcze go nawet nie zaczęłam. i proszę bardzo, okazało się, że nie ma w składzie silikonów. aż się zdziwiłam. bo jest to... szampon do włosów przetłuszczających się Herbal Care Avonu :) miałaś go już? Odpowiedz Link
justa_79 Re: do Kasi - szampon bez silikonów 25.11.04, 09:59 kolejny szampon bez silikonów - szampon dodający objętości Advance Techniques z Avonu. tego akurat używam i jestem z niego średnio zadowolona. ma konsystencję żelu (przezroczysty), a ja nie lubię takich szamponów, bo zauważyłam, że jakby wysuszają włosy i trudno je później rozczesać. no i objętości też jakoś nie dodaje (w przeciwieństwie do świetnego serum z tej serii). Odpowiedz Link
roberti.ori Re: do Kasi - szampon bez silikonów 25.11.04, 13:38 spróbuj nowej serii kosmetyków do włosów hair solutions , na pewno będziesz zadowolona. nie dziwcie się że produkty z avonu nie są dla was całkowicie dobre. myslę że wasze ciało, skóra i włosy zasługują na coś lepszego. Odpowiedz Link
montefirmyzott HAIR SOLUTIONS 16.12.04, 11:11 JA AKURAT BYŁAM BARDZO NIEZADOWOLONA Z KREMU DO WŁOSÓW SUCHYCH HAIR SOLUTIONS.SZAMPON BARDZO DOBRY, ALE NIE MAM TERAZ DO NIEGO ODZYWKI.A WOLALABYM ZE SPLUKIWANIEM.JAKIEJ MOGE UZYC W ZASTEPSTWIE?BO W TEJ SERII NIE MA KLASYCZNEJ ODZYWKI. Odpowiedz Link
justa_79 Re: do Kasi - szampon bez silikonów 17.12.04, 10:09 hehe, Robercie, nie sądzę, żeby jakość produktów Ori przewyższała znacznie jakość tych z Avonu. średnia półka to średnia półka. trzeba tylko znaleźć na niej to, co nam odpowiada najbardziej, a to już kwestia indywidualna. np. moja rodzina ma jeden ulubiony szampon z Avonu 3w1, a jeśli chodzi o odżywki, to tylko GlissKur. nigdy chyba nie ma tak, że jedna firma ma wszystkie produkty super. nie będę bronić Avonu, bo to kosmetyki tanie i może dlatego przeciętne, ale mają kilka naprawdę niezłych produktów (np. seria SPA). Odpowiedz Link
koala1985 Re: do Kasi - szampon bez silikonów 17.12.04, 12:23 rzeczywiscie avon ma kilka dobrych produktów, z tym ze wcale nie takich tanich jak na swoja jakosc. po przecenie one kosztuja tyle, co tej samej klasy, a moze nawet lepsze kosmetyki w drogerii. widac ze ceny regularne sa dosc podwyzszone.ale ja lubie anew z avonu.i tusz beyond colour.ale mimo wszystko moim zdaniem Avon to jest klasa trochę niższa niż średnia. Odpowiedz Link
justa_79 Re: do Kasi - szampon bez silikonów 19.01.05, 10:21 w cenach regularnych się w Avonie po prostu nie kupuje. a jeśli chodzi o szampony, to ceny 5,90 czy 7,90 nie są moim zdaniem wygórowane, 5 zł to kosztuje pewnie szampon Ziaji, czyli niższa półka. no te 8 zł to może już średnia. Odpowiedz Link
montefirmyzott Re: Czy Ori ma szampony nie zawierające silikonów 17.12.04, 14:36 Jakość produktów z Oriflame zdecydowanie przewyższa avon.W każdym razie polska wersję kosmetyków avon'u. Odpowiedz Link
1szylider Pelny sklad kosmetyków oriflame na stronie glownej 19.01.05, 09:19 Witam! W katalogu na stronie glównej masz zawsze podany pelny sklad kazdego produktu Oriflame. Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link