Dodaj do ulubionych

Irma Domagalska

28.10.10, 13:38
Czy ktoś zna astrolożkę Irmę Domagalską? Czytałam jej książkę "Astronumerologia dla każdego" ( www.talizman.pl/astronumerologia-dla-kadego-p-6030.html ) i chciałabym się wybrać do niej, gzdie ją można spotkać?
Alina
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Irma Domagalska 28.10.10, 15:25
      Witaj
      Zachęcony tytułem zakupiłem tą książkę. Niestety poza tytułem książka nie ma nic wspólnego z astronumerologią. Podejrzewam, że autorka nie wie co to jest astronumerologia. Wymyśliła sobie, że astronumerologia to po prostu rozpatrywanie np numerologicznej jedynki w kontekście urodzeniowego znaku zodiaku i stworzyła takie porównanie po prostu. Niestety nic bardziej błędnego. Astronumerologia to system przeliczeniowy gdzie na mandali astrologicznej wprowadza się w oparciu o pozycję węzłów księżycowych punkt wyjścia do obliczeń numerologicznych, które pozwalają pozyskać dodatkowe informacje z astrologii urodzeniowej. Tytuł książki jest więc totalnym nadużyciem a książka z astronumerologią nic wspólnego nie ma.
      Pozdrawiam
    • dakata30 Re: Irma Domagalska 02.06.14, 15:57
      Witam, byłam u tej wróżki i moge ja polecić.Przepowiednia sie sprawdziła, wróżka ma swietna intuicje dodatkowo duzo mówi bez kart.Jestem bardzo zadowolona , nie wiedziałam ,ze nawet ,ze ksiazki napisała, poleciła mi ja znajoma z kancelari prawnej, która od lat kozysta z jej usług.
      Przyjmuje na mokotowie w Warszawie, a cena była przystepna. Moge podać namiary zainteresowanym
      • owieczka_1983 Re: Irma Domagalska 21.06.14, 21:02
        Bardzo proszę o namiar, dzięki z góry
        • dakata30 Re: Irma Domagalska 05.09.14, 19:47
          Aktualny nr tel to 510 577438
          Byłam ostatnio i jestem bardzo zadowolona,wywrózyła mi wyjazd za granice , a ja nie miałam ani złotówki ani z kim jechac.......a jednak pojechałam na szkolenie na tydzien za granice chociaz nigdy na takie szkolenia mnie nie wysyłają.Cos w tym jest.Napisz jak Tobie sie sprawdza.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka