Dodaj do ulubionych

wcześniak a numerologia

23.10.12, 20:52
Witam,
mam pytanie odnośnie wcześniaków czyli dzieci urodzonych przed terminem. Biorąc pod uwagę moją datę urodzenia 5.12.1984 jestem numerologiczną 3, jednak czytając o cechach przypisywanych tej wibracji, są one kompletnie moim przeciwieństwem, jestem raczej spokojną i nieśmiałą osobą, na pewno nie duszą towarzystwa. Stąd moje pytanie, czy skoro urodziłam się jako wcześniak (planowo powinnam urodzić się 5.01.1985) to może wpływać na to, że nie odnajduje w sobie cech 3, bliżej mi znacznie do 2/11 (tej wibracji, którą posiadałabym przychodząc na świat w terminie)?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • multika.0 Re: wcześniak a numerologia 24.10.12, 12:29
      konwalia512 napisała:

> bliżej mi znacznie do 2/11 (tej wibracji, którą posiadałabym przychodząc na świat w
      > terminie)?

a skąd masz tę pewność, ze gdybyś urodziła się po 9m-ch, to byłaby to dokładnie ta data wyznaczona przez lekarza? Przecież lekarz wyznaczając datę ur. dziecka, też tylko prognozuje i nie jest to żaden pewnik..
      Dusza sama sobie wybiera dzień urodzenia, a skoro sie urodziłaś wcześniej, to chyba tak miało być.
      Ale ciekawa jestem co p. Janusz powie na ten temat smile
      Pozdrawiam.

• multika.0 Re: wcześniak a numerologia 24.10.12, 12:46
        Dodam jeszcze, że czujesz się tak "dwójkowo" bo masz 2 w I wyzwaniu... I to chyba jest tego powód. Ta dwójka gryzie się z trójkami, 2 daje Ci ten spokój, skłonnośc do melancholii, wycofania itp.
        Tak mi się wydaje, ale P. Janusz przyjdzie to powie czy dobrze kombinuję wink
        • konwalia512 Re: wcześniak a numerologia 24.10.12, 21:04
          Masz rację multika, nie mam żadnej pewności, że nawet gdybym urodziła się w terminie to dokładnie tego dnia, którego prognozowali lekarze smile Zastanawia mnie po prostu skąd się wzięły u mnie te rozbieżności. Generalnie wierzę w numerologię, wiele rzeczy potwierdza mi się u innych osób, natomiast u mnie to się jakoś nie sprawdza. To samo jest odnośnie lat osobistych, będąc np w 9 roku osobistym rozpoczynałam pewne działania i one kończyły się sukcesem, natomiast np 6 rok osobisty przechodzę bardzo negatywnie (przynajmniej tak było do tej pory). Nie bardzo wiem w czym rzecz, stąd ten pomysł z wcześniactwem wink Też jestem ciekawa co na to pan Janusz.
          Pozdrawiam
    • janus50 Re: wcześniak a numerologia 25.10.12, 14:44
      Witaj
      konwalia512 napisała:

> Witam,
      > mam pytanie odnośnie wcześniaków czyli dzieci urodzonych przed terminem. Biorąc
      > pod uwagę moją datę urodzenia 5.12.1984 jestem numerologiczną 3, jednak czytaj
      > ąc o cechach przypisywanych tej wibracji, są one kompletnie moim przeciwieństwe
      > m, jestem raczej spokojną i nieśmiałą osobą, na pewno nie duszą towarzystwa. St
      > ąd moje pytanie, czy skoro urodziłam się jako wcześniak (planowo powinnam urodz
      > ić się 5.01.1985) to może wpływać na to, że nie odnajduje w sobie cech 3, bliże
      > j mi znacznie do 2/11 (tej wibracji, którą posiadałabym przychodząc na świat w
      > terminie)?

Liczy się rzeczywisty moment przyjścia na świat. Wibracja urodzeniowa, czyli to co czyni nas np. numerologiczną trójką, jest istotnym, nie mniej jednak, nie jedynym elementem, który definiuje nasz rys charakterologiczny. Jak słusznie zauważyła multika, dwójka w czarnym szczycie może skutecznie blokować radość i otwarcie trójki, gdyż przynosi zaniżanie wartości własnej, brak siły przebicia, przewrażliwienie na własnym punkcie itp.
      Niezwykle istotne są również wibracje imienne, które mogą zawierać elementy sprzeczne z urodzeniową trójką, np. negatywne aspekty czwórki i/lub braki wibracji w zawartości. Kiedy przykładowo brak byłoby tobie trójek w zawartości (litery C, L oraz U) wówczas urodzeniowa trójka również będzie okaleczona. Także inne braki - np. dwójek, czwórek, siódemek - mogą hamować ekspresję trójki.
      Pozdrawiam

> Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka