Dodaj do ulubionych

Proszę o partnerską analizę numerologiczną

06.12.12, 01:13
Witam Pana serdecznie
Prosiłabym bardzo o sprawdzenie czy jest sens dalej brnąć w tą znajomość, szczególnie gdy partner mieszka zagranicą. Bardzo mi zależy na odpowiedzi.
ja 29.05.1986
partner 18.07.1986

Dziękuję i Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Proszę o partnerską analizę numerologiczną 28.12.12, 12:41
      Witaj
      agnieszkiew1986 napisał(a):

> Witam Pana serdecznie
      > Prosiłabym bardzo o sprawdzenie czy jest sens dalej brnąć w tą znajomość, szcze
      > gólnie gdy partner mieszka zagranicą. Bardzo mi zależy na odpowiedzi.
      > ja 29.05.1986
      > partner 18.07.1986

Wasze drogi życia są harmonijne i macie duże szanse na stworzenie perspektywicznego związku.
      Problemem jest aktualnie wasz pierwszy biały szczyt, który jest u was identyczny, wibrację 7/16 i trwać będzie do 32 roku życia. Szczyt ten wprowadza okoliczności zewnętrzne, które utrudniają budowanie związku, poprzez izolację, czy to emocjonalną czy to fizyczną albo też jedno i drugie.
      W twoim przypadku jest to oddalenie, czyli izolacja fizyczna. Z kolei partner twój jest w cyklu dziewięć, który sprawia, że ciągnie go w świat, trudno mu zagrzać miejsce. Ty z kolei jesteś w cyklu dwa, który nastawia bardziej na osiadły tryb życia. Trudno jest zatem podjąć jakąś radykalną decyzję. Cykl ten, zarówno u ciebie jak u niego, trwać będzie aż do 60 roku życia.
      No cóż, albo się przemęczysz kolejne 6 lat i wówczas będzie znacznie lepiej, bo ty wejdziesz w szczyt 8 a on w szczyt 6 (rodzina), albo też postanowisz ułożyć sobie życie inaczej. Podkreślam jednak, że wasze drogi życia są bardzo harmonijne względem siebie...
      Pozdrawiam

>
      > Dziękuję i Pozdrawiam
      • agnieszkiew1986 Re: Proszę o partnerską analizę numerologiczną 28.12.12, 15:55
        Dziękuję Panu bardzo za odpowiedz.
        Z tego co Pan napisał dużo rzeczy zgadzałoby się i nie wiem czy mam dalej brnąć w tą znajomość mimo przeciwności, które wynikają m.in. w dużej mierze z mojego nastawienia. Oddalam się fizycznie, mimo że chciałabym być bliżej i stworzyć udany związek.
        Pozdrawiam serdecznie.
    • madziara198319833 Re: Proszę o partnerską analizę numerologiczną 28.12.12, 17:40
      witam serdecznie. chciała bym prosic o pomoc w wyborze daty slubu. Niestety slub co nieco z przymusu w terminie nie takim jaki miał być. Mianowicie ja 21.01.1983 a partner 07.07.1987 ślub jets planowany na 22 lub 24 stycznia 2013. mozliwy jets tez w miesiacu lutym lub marcu ale raczej z naciskiem na styczeń. prosze o pomoc w wybraniu najkorzystniejszego dnia.pozdrawiam wszytskich.
      • owieczka_1983 Re: Proszę o partnerską analizę numerologiczną 28.12.12, 17:57
        Obliczenia dla Ciebie
        rok 2013 : 1 rok osobisty korzystny
        styczeń: 2 m-c osobisty korzystny
        dzień 22 : 6 dzień osobisty korzystny
        dzień 24: 8 dzień osobisty korzystny
        dla Partnera
        rok 2013 : 2 rok osobisty korzystny
        styczeń: 3 m-c osobisty korzystny
        dzień 22 : 7 dzień osobisty neutralny
        dzień 24: 9 dzień osobisty niekorzystny

Korzystniejsza jest data 22.01.2013
        • madziara198319833 Re: Proszę o partnerską analizę numerologiczną 28.12.12, 18:01
          bardzo bardzo dziekuje za pomoc a czy mogła bym prosić o obliczenie dnia w styczniu lutym lub marcu który byłby korzystny dla nas obojga. I mam prosbe jak to jets z tym rokiem osobistym a rokiem własnym. Raz czytam ,ze należy dodać do cyfry życia sume roku a raz ze do mieisaca i dnai sumę roku.Nie rozumiem tego jesli do cyfry życia mojego partnera dodamy rok 2013 to bedzie on w osobistym roku 9 a ja w 4. Więc nie wiem czym sie równi rok osobisty od roku własnego...
          • owieczka_1983 Re: Proszę o partnerską analizę numerologiczną 28.12.12, 18:48
            Tutaj masz link do opisu Pana Janusza odnośnie roku własnego
            forum.gazeta.pl/forum/w,23210,71569215,71642134,Re_rok_wlasny.html
            a w kwestii wyliczenia korzystnej daty ślubu czy chodzi o soboty? 22 i 24 stycznia są w tygodniu
            • madziara198319833 Re: Proszę o partnerską analizę numerologiczną 28.12.12, 19:05
              bardzo dziekuje za link juz czytam. Jesli chodzi o dni to nie mażadnego znaczenia jakie to beda dni. Uważam ,że korzystna data jest najwazniejsza. troche się też obawiam ,że nie uda się załatwić wsyztskich dokumentów na styczeń ponieważ formalnie nalezy złozyc dokumenty miesiac przed ale w praktyce często jest inaczej. Chodzi mi o wybrór daty która będzie korzystna dla nas obojga. Mianowicie poczynając od daty 22.01 do końca marca choć niestety nacisk jest aby ślub odbył się jak najszybciej. nie ma znaczenia czy bedzie to dzień tygodnia czy sobota.
              • owieczka_1983 Re: Proszę o partnerską analizę numerologiczną 28.12.12, 19:29
                najlepsze daty dla Was obojga wychodzą w styczniu i lutym, tj. 26,27,28 styczeń, 16,17,18,25,26 luty
                • madziara198319833 Re: Proszę o partnerską analizę numerologiczną 28.12.12, 19:31
                  bardzo dziekuje za pomoc smile juz rozumiem te wyliczenia poprostu sa dwie metody . Więc chyba większą moc ma to w co ja wierze teraz smile w która metodę.
                  • owieczka_1983 Re: Proszę o partnerską analizę numerologiczną 28.12.12, 20:21
                    oczywiście prawidłowa metoda to ta, wg której liczy Pan Janusz w wątku Data ślubu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka