Dodaj do ulubionych

Prośba o interpretację.

18.05.06, 10:42
Panie Januszu czy ja też mogę prosić o krótką interpretację?Moja data
urodzenia to:02-11-1980.Bardzo,bardzo dziękuję.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prośba o interpretację. 18.05.06, 11:28
      2-11-1980
      dzień urodzenia 2 - Emocjonalnie i z pewną nerwowością reagujesz na otoczenie.
      łatwo nawiązujesz kontakty, jesteś uwielbiana przez przyjaciół, lubisz wzbudzać
      zainteresowanie. Pragniesz miłości. Nierzadko wpadasz we frustracje, dlatego
      unikaj sytuacji i otoczenia depresyjnego. Uzdolnienia w poezji i muzyce.
      z całej daty 22/4 - W sposób magiczny przyciąga pieniądze i sukcesy, pomaga w
      podejmowaniu decyzji, ponieważ przy tej wibracji wszystko jest albo białe albo
      czarne.
      Konsekwentnie realizujesz swoje ideały w świecie materialnym, sprawia to twoja
      silna wola i nieprzeciętne zdolności.
      W wypadku niespełnienia mistrzowskich wibracji 22, przechodzą one w wibracje 4.
      Wprowadza ona ograniczenia, stereotypy, zagubienie w szczegółach, tendencje do
      lenistwa i spóźniania się. Może powodować skrajne zachowania np. ekstremalny
      pedantyzm lub skrajne bałaganiarstwo. Agresja.
      do 28 roku życia w pierwszym cyklu o wibracji 11/2 - jest to bardzo wysoka
      wibracja, przez którą możesz odczuwać braki i niedosyt. 11 powoduje bardzo duże
      spięcia emocjonalne. Możesz też być niezrozumiany przez otoczenie. W pierwszym
      cyklu, do osiągnięcia dojżałości emocjonalne, dziecko odbiera go na poziomie 2
      i realizuje na poziomie 2 – czyli może być bardzo przewrażliwione, płaczliwe z
      tendencjami do naśladownictwa i pracy grupowej. W późniejszym wieku 11 zaczyna
      innym wyznaczać swoje zasady. Mogą się również ujawnić zainteresowania
      artystyczne.
      jednocześnie do 32 roku życia w pierwszym szczycie o wibracji 4/13 - Wszystko
      jest bardzo stabilne i wolno się toczy, tworzą się fundamenty przyszłości.
      Szczyt wymaga pracy i nieustannej cierpliwości, pojawiają się ograniczenia. W
      grę może wchodzić przesadne zaangażowanie w pracę albo wręcz przeciwnie totalne
      lenistwo. Agresja.
      W tym szczycie wchodzi w wibrację 4 karmiczna 13, która powoduje porażki w
      swoich dążeniach. Działa tak samo jak 7 z 16 czyli karmiczna waląca się wieża
      co może powodować problemy w związkach.
      czarne szczyty czyli wady: głowny 7
      7 - tendencja do maksymalnego zamykania się w sobie, szukania winy u innych,
      upierdliwości, zazdrości. W grę mogą wchodzić wszelkiego rodzaju nałogi.
      wtórne 0 i 7
      0 - brak
      7 - tak jak główny.

Ostre czarne szczyty 7 moga w znacznym stopniu blokować realizację
      mistrzowskiego urodzeniowego 22, dlatego myślę, że realizujesz się bardziej
      jako 4...

POzdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka