anna.w100 19.06.06, 09:47 Hej. Mam pytanie czy podczas noszenia aparatu zmieniają się rysy twarzy i w jakim stopniu. Czy wyrwanie zębów pogłębia jeszcze te zmiany? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solarium.leppera Re: zamiana rysów twarzy 19.06.06, 09:49 w moim przypadku sie zmienily Odpowiedz Link
ewik2005 Re: zamiana rysów twarzy 19.06.06, 10:04 w moim przypadku też się zmieniły rysy twarzy, powiedziałabym , że na korzyść, po prostu moja twarz jest mniej....hmmm pyzowata )) Odpowiedz Link
solarium.leppera Re: zamiana rysów twarzy 19.06.06, 12:55 U mnie tez raczej na korzysc, tak mowia poza tym schudlam a to tez ma wplyw na rysy. Odpowiedz Link
madzianj Re: zamiana rysów twarzy 19.06.06, 13:57 hhmm dobrze wiedziec choc u mnie po 4 miesiacach rysy sie zmienily ale dzieki diecie aparatowej.... Odpowiedz Link
magosiasz Re: zamiana rysów twarzy 19.06.06, 17:24 ja też mam aparat od 4 miesięcy i rysy mi się zmieniły też na korzyść) mam teraz bardziej wystające kości policzkowe) Odpowiedz Link
outhlar Re: zamiana rysów twarzy 19.06.06, 17:41 U mnie, mimo że rozszerzyłam szczękę hasem, buzia stała się szczuplejsza. jem raczej normalnie i nie oszczędzam się Odpowiedz Link
solarium.leppera Re: zamiana rysów twarzy 20.06.06, 10:22 No u mnie dokladnie tak samo, uwypuklily sie kości policzkowe i chyba cała twarz wysuptelniała , nie jest pyzata ( a byla troszke), tak wiec wszystko idzie w dobrym kierunku!!!! jeszcze gdzies 1.5 roku a potem holywoodzki usmiech Odpowiedz Link
drobna12 Re: zamiana rysów twarzy 20.06.06, 15:15 Przed nalozeniem aparatu mialam drobna buzie z zarysowanymi policzkami,obawiam sie ze w moim przypadku po usunieciu 6 kosci beda jeszcze bardziej zarysowane(( Odpowiedz Link
misiania Re: zamiana rysów twarzy 21.06.06, 16:13 u mnie jest lepiej, mniej puciato i pyzowato - ale chyba przede wszystkim dzięki efektom diety aparatowej miło jest tak się nagle zorientować, że człowiekowi rysy szlachetnieją )) Odpowiedz Link
shiela Re: zamiana rysów twarzy 21.06.06, 17:05 No u mnie też właśnie kości policzkowe są bardziej zarysowane, ale myślałam że to jakieś moje urojenia... )) Odpowiedz Link
outhlar Re: zamiana rysów twarzy 21.06.06, 18:50 heh, a tu masz! Okazuje się, że to praca cudownego aparatu! Odpowiedz Link
hexe25 Re: zamiana rysów twarzy 23.06.06, 08:33 a miałaś usuwane jakieś zęby? bo u mnie kości policzkowe są bardziej widoczne po usunięciu ósemek - z czego się bardzo cieszę, bo od kiedy pamiętam byłam pyzata na buzi Odpowiedz Link
klebus Re: zamiana rysów twarzy 22.06.06, 15:56 Ja niestety mialam twaz dosc szczupla i teraz jest jeszcze bardziej, srednio na korzysc. Poza tym u mnie najgorzej wygladala przez pierwsze miesiace, teraz jak zeby sa na miejscu jest llepiej. Odpowiedz Link
drobna12 Re: zamiana rysów twarzy 22.06.06, 16:34 Mialas usuwane zeby przed nalozeniem aparatu? Odpowiedz Link
shiela Re: zamiana rysów twarzy 23.06.06, 12:19 Jeśli o mnie chodzi - miałam usuwane wszystkie czwórki. Ósemki mają zostać. Odpowiedz Link
klebus Re: zamiana rysów twarzy 20.07.06, 09:38 mialam usowane 4 zeby - gorne czworki i dolne piatki Odpowiedz Link
drobna12 Re: zamiana rysów twarzy 20.07.06, 13:08 Ja mialam usuniete dwie szóstki na gorze i mam wrazenie,ze przed ekstrakcją wygladałam lepiej<bardziej okrągła buzia>.Może się to wyrówna,gdy ząbki przesuną się w miejsce dziur po 6-tkach. Odpowiedz Link
klebus Re: zamiana rysów twarzy 20.07.06, 15:40 powinno byc lepiej, jak sie zeby ustawia, teraz sie juz do siebie przyzwyczailam i nie wiem czy lepiej bylo przed usunieciem czy jest teraz, generalnie nie jest zle, jest inaczej Odpowiedz Link