mariolek666 03.05.07, 13:39 jeszce jedno pytanie jakie najlepiej wybierać kolor gumek w aparacie?? na razie mam błekitne, a może lepiej jakieś jasne czy ciemne sie lepiej prazentuja?? prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksandra1977 Re: gumki w aparacie 03.05.07, 13:45 chyba taki, w ktorym sama sobie bedziesz sie podobala. Odpowiedz Link
iqnia Re: gumki w aparacie 05.05.07, 15:51 Najmniej widoczne są oczywiście przezroczyste, ale szybko zmieniają swój kolor na żółty Dlatego polecam szare- nie odznaczają sie od aparatu pozdrawiam Odpowiedz Link
angelalice Re: gumki w aparacie 05.05.07, 16:51 Hi, najlepsze sa jasne gumki, zapomnij o czerwonych zoltych, dawaja one efekt zaniedbanych zebow , wg mnie najlepiej sie prezentuja blekitnei fioletowe Odpowiedz Link
malanoche Re: gumki w aparacie 05.05.07, 23:19 ja zawsze srebrne ligarurki, polecam. aparat wyglada jednolicie , nie lubie pstrokacizny, ale o gustach sie nie dyskutuje.. znam laske ktora nosiła każda inna Odpowiedz Link