torado 04.08.12, 19:03 ja muszę się napić......okazało się dziś, że nie jestem kobietą DDD. Nie wiem jak się z tym pogodzę DDD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawle Re: piszta co chceta 04.08.12, 19:32 To ile Ty masz lat dziecko że dopiero teraz się dowiedziałaś? Ja dowiedziałam się wieki temu. Nie spełniam żadnego warunku żeby BYĆ kobietą. sama się utrzymuję, mam swoje mieszkanie, swój samochód, pełnię rolę ojca i matki, wykonuję większość męskich robót w domu, mam swoje zdanie, nie lubię wciskanego kitu, nie mam serca dla maminsynków, pijaków, naciągaczy,kłamców. I do tego nie lubię facetów- ale to jest jakby wnioskiem wynikającym z poprzednich rzeczy i faktu, że głośno mówię: mi facet nie jest POTRZEBNY. Nikt już nie słyszy że dodaję że dlatego mogę z nim być dla niego samego. Odpowiedz Link
torado Re: piszta co chceta 04.08.12, 19:37 nio ja podobnie mam do Ciebie. Równie dobrze mogłabym funkcjonować jako facet no i niektórym mój avatar to potwierdza buhahahahahahaha Odpowiedz Link
17kaya Re: piszta co chceta 18.09.12, 20:40 ooo, to jest jeszcze taka podobna dusza do mnie.... a już myślałam że jestem rodzynkiem. nie wiem jak ty ale ja wkurzam tą niezależnością wszystkich i nieproszeniem o pomoc, ale czlowiek potrzebuje drugiego człowieka i już...pozdrawiam Odpowiedz Link
krokodylek1307 Re: piszta co chceta 18.09.12, 22:02 Pozdrawiam Duszyczko ...... I bądz zawsze sobą Bo to naj ważniejsze Odpowiedz Link
zwrotny48 Re: piszta co chceta 04.08.12, 21:00 torado napisała: > ja muszę się napić......okazało się dziś, że nie jestem kobietą DDD. Nie wie > m jak się z tym pogodzę DDD Noo... teraz jak już jesteś facetem to mogę się z Tobą napić Odpowiedz Link
torado Re: piszta co chceta 04.08.12, 21:27 zwrotny48 napisał: > torado napisała: > > > ja muszę się napić......okazało się dziś, że nie jestem kobietą DDD. N > ie wie > > m jak się z tym pogodzę DDD > > Noo... teraz jak już jesteś facetem to mogę się z Tobą napić ale tylko bezalkoholowe Odpowiedz Link
zwrotny48 Re: piszta co chceta 04.08.12, 21:36 torado napisała: > ale tylko bezalkoholowe jedno bezalkoholowe już wypiłem, nie zmusisz mnie do drugiego Odpowiedz Link
torado Re: piszta co chceta 04.08.12, 21:48 zwrotny48 napisał: > torado napisała: > > > ale tylko bezalkoholowe > > jedno bezalkoholowe już wypiłem, nie zmusisz mnie do drugiego ale jedno piłeś ze mną jako z kobietą. A teraz drugie ze mną jako facetem. Noooo stary ze mną się nie napijesz ? DDD Odpowiedz Link
zwrotny48 Re: piszta co chceta 04.08.12, 21:52 torado napisała: > ale jedno piłeś ze mną jako z kobietą. A teraz drugie ze mną jako facetem. Nooo > o stary ze mną się nie napijesz ? DDD Nie przeciągaj struny, nie zmuszaj mnie do bezalkoholizmu bo zacytuję klasyka "gożej będzie jak znajdę Tą z którą Będę żył .. Bo będe miał komu" pić Odpowiedz Link
torado Re: piszta co chceta 04.08.12, 22:03 zwrotny48 napisał: > torado napisała: > > > ale jedno piłeś ze mną jako z kobietą. A teraz drugie ze mną jako facetem > . Nooo > > o stary ze mną się nie napijesz ? DDD > > Nie przeciągaj struny, nie zmuszaj mnie do bezalkoholizmu bo zacytuję klasyka " > gożej będzie jak znajdę Tą z którą Będę żył .. Bo będe miał komu" pić pozwól, że zabłysnę intelektem . Ty parafrazujesz klasyka D Odpowiedz Link
dawee1 Re: piszta co chceta 04.08.12, 23:44 Dobra jesteś od tego Alkocholu już Już sama wymyślasz ..... No ładnie a teraz ucieszona bo piszesz co chesz.... Aż żygać mi się chce ta takie podejście do życia Chlej chlej i niech Ci w gardle tanie za te Farmazony Beszczelna jesteś hmmmm..... Ale ja przynajmiej szczery Bo napisałem do Ciebie jak do kobiety a ty mi odpisałaś ze ja jestem Facetem i jeszcze z wielim obużeniem że jak ja mogłem pomylić się i się jeszcze unosisz .. To ci napisałem zmień w profilu by nie było takiej sytułacji... Piszesz do człowieka jak do Gamonia a pużniej szalejesz ...No ładnie ...Lecz w zyciu spotkałem takich co sieją farmazony by błyszczeć u innych... Pij pij niech Cię jakaś zmora chwyci byś zrozumiała swoje ...k....s....go................. zachownie.......... Narazie Farmazonie....................... Odpowiedz Link
torado Re: piszta co chceta 05.08.12, 00:18 dawee1 napisał: > Dobra jesteś od tego Alkocholu już Już sama wymyślasz ..... No ładnie a > teraz ucieszona bo piszesz co chesz.... Aż żygać mi się chce ta takie podejści > e do życia Chlej chlej i niech Ci w gardle tanie za te Farmazony Beszczel > na jesteś hmmmm..... Ale ja przynajmiej szczery Bo napisałem do Ciebie jak > do kobiety a ty mi odpisałaś ze ja jestem Facetem i jeszcze z wielim obużeniem > że jak ja mogłem pomylić się i się jeszcze unosisz .. To ci napisałem zmień w > profilu by nie było takiej sytułacji... Piszesz do człowieka jak do Gamonia a p > użniej szalejesz ...No ładnie ...Lecz w zyciu spotkałem takich co sieją farmazo > ny by błyszczeć u innych... Pij pij niech Cię jakaś zmora chwyci byś zrozumiał > a swoje ...k....s....go................. zachownie.......... Narazie Farmazon > ie....................... taaaa.......nic dodać nic ujać.......na zdrowie DDDD Odpowiedz Link
zwrotny48 Re: piszta co chceta 05.08.12, 00:24 Dawidzie, nie denerwuj się już, zbyt serio wziąłeś niektóre żarty, a my w tych żartach trochę przekroczyliśmy granicę przyzwoitości. Bierz udział w dyskusjach i czuj się jak wśród znajomych. Na żarty odpowiadaj żartem i uśmiechem, a torado nie przejmuj się - Ona w gruncie rzeczy jest fajną kobietą, tylko czasami o tym zapomina Obiecuje Ci, że jak jej jaka zmora nie złapie... to ja to zrobię Odpowiedz Link
torado Re: piszta co chceta 05.08.12, 00:36 zwrotny48 napisał: > Dawidzie, nie denerwuj się już, zbyt serio wziąłeś niektóre żarty, a my w tych > żartach trochę przekroczyliśmy granicę przyzwoitości. Bierz udział w dyskusjach > i czuj się jak wśród znajomych. Na żarty odpowiadaj żartem i uśmiechem, a tora > do nie przejmuj się - Ona w gruncie rzeczy jest fajną kobietą, tylko czasami o > tym zapomina > Obiecuje Ci, że jak jej jaka zmora nie złapie... to ja to zrobię oj tak złap mnie...złap . Pokrzyczałabym sobie D Odpowiedz Link
torado Re: piszta co chceta 05.08.12, 00:41 no wiesz zwrotny...pisz za siebie o tym przekraczaniu granicy przyzwoitości. To co koleś napisał w tym wątku i w wątku, który sam założył Wkońcu relaks, a też w ostatniej wiadomości prywatnej do mnie nazywając mnie suką....to jak to nazwiesz? Odpowiedz Link
zwrotny48 Re: piszta co chceta 05.08.12, 00:47 Ty też już nie denerwuj się, podniosłaś Dawidowi Ciśnienie to i napisał w złości, no i powinnaś zrozumieć, że...nie wiem jak napisać, żeby go nie urazić... ale sam przyznał się do choroby Odpowiedz Link
zwrotny48 Re: piszta co chceta 05.08.12, 00:43 torado napisała: > oj tak złap mnie...złap . Pokrzyczałabym sobie D a co z kawalerami od noma ? Odpowiedz Link
torado Re: piszta co chceta 05.08.12, 00:53 zwrotny48 napisał: > torado napisała: > > > oj tak złap mnie...złap . Pokrzyczałabym sobie D > > a co z kawalerami od noma ? no wymiguje się strasznie ten nom. Nie dość, że siebie nie pozwala mi kochać , to jeszcze takie trudności mi robi z tymi chłopami ze wsi Odpowiedz Link
zwrotny48 Re: piszta co chceta 05.08.12, 00:58 torado napisała: > no wymiguje się strasznie ten nom. Nie dość, że siebie nie pozwala mi kochać ;- > ), to jeszcze takie trudności mi robi z tymi chłopami ze wsi może jest sołtysem i zbiera bykowe, szkoda stracić choćby jednego kawalera Odpowiedz Link
torado Re: piszta co chceta 05.08.12, 01:03 zwrotny48 napisał: > torado napisała: > > > no wymiguje się strasznie ten nom. Nie dość, że siebie nie pozwala mi koc > hać ;- > > ), to jeszcze takie trudności mi robi z tymi chłopami ze wsi > > może jest sołtysem i zbiera bykowe, szkoda stracić choćby jednego kawalera a co to jest bykowe? Odpowiedz Link
dawee1 Re: piszta co chceta 05.08.12, 07:54 Ja już wyraziłem swoje zdanie na ten TEMAT. Po prostu zrozumiałem jaka to jest osoba.. To że jestem szczery, aż do Bólu nie ukrywam .. Bo każdy ma jakieś swoje zdanie o pewnych zajściach . I szanuje ludzi którzy są szczerzy . A nie zmieni co chwile a w dodatku przekręcając pewne fakty. Bo człowiek może wiele pomyśleć . Np. Raz myślisz że kobieta a raz jakiś facet który jest oburzony bezczelnie że pomyślano o nim że jest Kobietą , wyjaśniając tą pomyłkę i delikatnie przepraszając gdyż tak powinno być, za taką po myłkę. I wiedząc że mogłem kogoś obrazić , myśląc że kobieta, Będąc już przekonany i zdziwiony że jednak to facet do tego oburzony pisze ci prywatnie taką wiadomość "Całuję Cię serdecznie i ściskam najmocniej. Muuuaaaaa " To co można zrozumieć ? ......... To oczywiste że może to być jakiś odmieniec.. a ja takiego zachowania nie toleruje, bo obrzydzają mnie tacy ludzie którzy mają inną oriętację ... Takie to żarty były z tamtej osoby tak to nazwałeś Szczerze ..... hmmm... Sam nie wiem czy to można zaliczyć do żartów ... Gdy po takim żarcie dzieją się nie przyjemnie tematy . Jeżeli niby ona lubi tak żartować i zaprawić farmazony to ja dziękuje Serdecznie ..... Można sobie żartować , ale w ten sposób !!!! Bawcie się dobrze lecz nie w taki sposób .. bo jeden nic nie napisze i przemilczy . ale są ludzie na tym świecie co wyrażają swoje zdanie i nie przemilczą .. Życzę wam powodzenia lecz miejcie granice w pewnych słowach .. A jak chcecie tak konkretnie się zabawiać i ubaw mieć to wystąpcie w kabarecie To wtedy ja się trochę pośmieje A powracając do mojej choroby że mam dyzgrafie i dysklecje powiniście zrozumieć. Bo tacy ludzie też są . szkoda że moje pierwsze podrygi tu doprowadziły do takich zajść przez dziwną osobę bezczelną.. Dzisiaj przemyślę sobie czy warto tu pozostać gdyż jestem za Szczerym człowiekiem mający jakieś swoje podejście do życia ... A jestem tu tylko by popisać o życiu jak każdy z was Lecz nie mam ochoty na takie zajścia jakie zaszły podnoszące ciśnienie człowiekowi, gdyż wystarczy mi ich, w życiu codziennym.. Wiec powodzenia i bawcie się dobrze . Tylko nie wkręcajcie ludzi w dziwne afery .... Dawid... Odpowiedz Link
zwrotny48 Re: piszta co chceta 05.08.12, 10:21 Oj Dawidzie Ileż ja mam do Ciebie cierpliwości - to aż sam sobie się dziwie. Coś żle przeczytałeś, coś żle zrozumiałeś i wziąłeś torado za faceta. To Ty sobie namieszałeś w głowie, a nasza wina w tym wszystkim jest taka, że nie wyjaśniliśmy Ci pomyłki lecz śmialiśmy się z niej i żartowali. Zapewniam Cię, że torado nawet w żartach nie chciałaby być facetem Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę. Odpowiedz Link
dawee1 Re: piszta co chceta 05.08.12, 17:47 Jeszcze dobrze czytam Ja już zakończyłem Temat ... Myście sobie co chcecie ... Lecz prawdę Wiem Ja i pewna osoba...... Monotonne too się robi jednak zostanę tu) bo nie biorę pod uwagę że wszyscy są tacy ... po prostu wą tu na pewno normalni ludzie z którymi normalnie można popisać Uciekam już w wolnej chwili będę wpadał Powodzenia Odpowiedz Link
krokodylek1307 Re: piszta co chceta 29.08.12, 15:00 Dobrze napisałeś Dawidzie Ile krotnie można pisać o tym samym Aż złość rośnie Pozdrawiam Cię Dawidzie Czasem kobiety potrafią być wredne i fałszywe Takie życie jest Na pewno o tym wiesz A Obojniaki niech siedzą w jamachhiiiiiii.............. )))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link